АС и други романтични К-драми - тема 7

• 19 778
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Варненска клюкарка

РозАв, бозав, влюбен, загубен, лекo употребен и зарязан Джи - Lovestruck in the City
..................................................
Мони и на пиано свирел https://youtu.be/-m0BPUNAKxs?si=lgcA-5D88LhONQgN
Grinning взех да се чудя, дали да не запиша синченцето на плуване, пеене, бокс, готварски курс и още две-три нещица, че то ..............
Направо се разцвилих от смях за розАв- бозав😂🤣 ама не ми се получи цитата.

И за Мони докато схвана, ама го видях на пианото още преди да отворя това видео та се сетих.  Много ни бива да ги кръщаваме Joy
И танцува виенски валс, видях видео в Шортс. Също и в Невърдълес му личеше че танцува, заради начина по който тактуваше 1;2;3, 1;2;3 и въртеше главната, хем беше по домашни чехли🤪

Марги то с такъв сюжет, няма как финалът да е по-различен. Демонът ще изгори след като спаси живота на любимата си, но отново ще се върне, както Рори казва,  подобно на Ангела. И тук девойката много ще страда от липсата му, подобно на онази в ангела и на главната от звездния. Аз някъде назад направих 1-2 изречения аналогия с Ангела, основно на тема католицизъм, ангели-демони, ад-рай и няколко от ефектите.

# 586
  • пак на Рив Гош
Белл, а в "Навилера" (който още не съм намерила време да изгледам) танцува дори класически балет по клин Wink

Айде и един сеХши танц от него:
https://youtube.com/shorts/hBEjlz8EAyc?si=EHsFIdO7tSW4iLsY

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 21:46 от Роца

# 587

Марги то с такъв сюжет, няма как финалът да е по-различен.
Скрит текст:
Демонът ще изгори след като спаси живота на любимата си, но отново ще се върне, както Рори казва,  подобно на Ангела. И тук девойката много ще страда от липсата му, подобно на онази в ангела и на главната от звездния. Аз някъде назад направих 1-2 изречения аналогия с Ангела, основно на тема католицизъм, ангели-демони, ад-рай и няколко от ефектите.
Вярно е, няма как да е друго...
Предвидим сюжет, но в същото време някак дълбок. И въпреки набиващите се на очи прилики с други сериали не отегчава.
А тези двамата са огън и в кадър, и зад кадър. Не при всяка двойка се усеща такава химия 🔥
https://youtube.com/shorts/XbP8P489Fjg?si=WZF4lQdj1_0V5qSA
https://youtube.com/shorts/V1BtGq7VJVg?si=_t9p8AP62xwvamxp
https://youtube.com/shorts/XMyevOwqD7o?si=MU9zxIjFdNzaNO3T

# 588
  • Русе
Големи изненади напоследък: един артист пее като за Грами, друг - танцува класически балет като солист от Болшой театър?! Open Mouth Не казвам , че е невъзможно, но в секси-танца в бедрата ми се видя щиглец. В киното всичко е възможно! Simple Smile
Първото ми запознанство с Ким Нам Гил в "Достоен за името си" завърши тази вечер. Доволна съм, хареса ми (особено с дългата коса Wink ). Лепне му и драмата, и комедията, с ГГ-ня имаха химия. Добро филмче. Може да хвърля око и на "Лошо момче" - да го видя в екшън...
Споделих ли, че Роуон ми хареса в "Destined with you"?
Толкова много желания имам : за Хони, И Сун Ги, Шогун и още много, много...Листите край мен се увеличават, а новите предложения идват, идват...Rolling Eyes

# 589
Аз не мисля, че този в клинчето на сцената е Демончето. Може в разни сцени в тренировъчната зала да си танцува той, но това тяло и танца в клипа, който сложи Роца според мен е на истински балетист.

Профи, кой е "нашият 15-ти"?

Марги, КимЮ е огън и има много силна химия и с Йогито и на 10, и на 13г., и с Бо на 16.5г. и съм убедена, че с всеки от партньорите си във всичко което е снимала се усеща силна химия. Тя и сама си е химия, но с Демончето освен химията имат хармонично допълващи се черти на лицето. Нещо като двете половини на лице, разделено по средата и долепени двете половини като едната излъчва мъжественост, а другата нежна женственост. От там и по-особената магнетичност приковаваща погледа на зрителя върху тях и чувството за визуална наслада когато са един до друг.

# 590
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Рори, 15-тият принц от АС - актьорът Nam Joo-hyuk.

Белл, свърши ли с Кучешкия?

# 591
  • Дубай
Рори, той е, точно Сонг Канг. Това е навилера-драмата е от 2021 нормално е да ти се вижда друг човек, израсна много демончето за тези години.
Не лоша драма-топла, уютна, красива, емоционална, но ако търсите любов и страст както и напрежение ще останете разочаровани.

Профи, много харесвам Нам Джу Хьок, 13 принц в Лунни любовници. Прекрасен артист е.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 08:58 от I.V

# 592
Проф, 13-тия имаш предвид май 😉 И аз като Рори по-рано се зачудих.

# 593
  • Русе
Проф, 13-тия имаш предвид май 😉 И аз като Рори по-рано се зачудих.
И аз се замислих дали не е време за "преговор"...Stuck Out Tongue Winking Eye 13 и 14 помня само

# 594
Последният ми преговор беше съвсем скоро през януари - февруари и затова се шашнах, че след толкова много гледания не съм разбрала, че има още един принц.

Ив, в Моят демон актьорът е толкова слаб, а в клипа тялото е толкова мускулесто с добре оформени мускули над и под коляното със съответния обем, че ми се струва невъзможно някой с така оформено тяло, на тази възраст да се докара до тялото което видяхме в Демона. За това си мислех, че конкретно танца в клипа е изпълнен от истински балетист ваял това тяло от ранно детство, а иначе в сцените в които героят му е в близък план си е Демончето. Нещо като дубльор, но не за екшън сцени, а за висша балетна класа.
Когато гледах Тройния скок също имах чувството че в сцените когато ХаРу беше на състезание, на леда беше истинска фигуристка. Имаше някакви разлики в тялото на героинята в тези моменти спрямо всички останали, когато се виждаше тялото на актрисата. Окото долавяше някакви дребни разлики. Така и с това балетно изпълнение чисто визуалното възприемане на това тяло е някак несъответстващо на кльощавото тяло на Демончето в сериала. Разбира се окото може и да се бърка и да си е той и после да е съсипал това тяло по някаква причина, може би за някоя от следващите си роли.

# 595
Аз пък без да се замисля приех за чиста монета, че си е той на сцената 🤪  Допреди Демона (където действително е много кльощав) е с добре оформено и поддържано тяло. Бел и по-рано посочи като пример героят му в Nevertheless, аз пък да онагледя с малко моменти зад кадър 🙃

# 596
Марги, и в това клипче бедрата му дори в клекнала поза и с панталон са доста по-слаби като обем от бедрата в клинчето в балетния клип. Обаче в клипчето с тази му партньорка не е така впечатляващ като външност и излъчване както с КимЮ. Но понеже е едно от новите ми открития напоследък ще го гледам в поне още три сериала - този който всички сте гледали и от който е клипчето, този с Минка и онзи с балета, защото от клипчетата се вижда, че има някаква много силна история между героя на Демончето и възрастният мъж - баща, дядо или пък любим учител. И ако си е партнирал с друга любима актриса или актьор в някой сериал или филм също ще влязат в списъка.

Мозъчните разследвания, на които повече им отива заглавието Мозъчни битки е много готин за гледане сериал. Много си харесах певеца актьор в ролята на доктор Мозък. Много са харизматични и актьорът и героят му. Не знам дали е успешен певец, но много добре се справя като актьор. Сериалът е неизчерпаем източник на смях и забава с двамата главни. То те и правят сериала, макар че и случаите са интересни. Сценаристът има страхотно чувство за хумор. Трябва да проверя кои други сериали/филми са негови. А с младия главен гледали ли сте нещо друго?

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 12:54 от Рори72

# 597
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Joy Боже какъв смут съм всяла с моя недоскиф. Че после и съвсем убедено съм продължила да го твърдя. Joy Това, второто, вече от изкуфяването. Mr. Green
Ама пък съм ви заформила дискусия, малко да излезете от дрямката. И сюжета с още един герой съм обогатила. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Абсолютно подкрепям Рори, че в балетните сцени не е Мони, а дубльор - професионален балетист. Не само фигурата, а самото изпълнение на всички балетни техники си личи, че е школувано. Мони това би могъл да го изпълни, само ако поне 10 години се е занимавал професионално с балет, а не е .

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 13:39 от profi_1

# 598
Може ли някой да сподели как започва 1 серия на 1 сезон на Плейлиста. Намерих го в плейтубето, пуснах си 1 серия от списъка на който пише 2020г., но това което гледам е различно от това, което гледах преди като 1 епизод във бокс. Изглежда единия път е бил 1 епизод на сезон 2. Сегашния 1 епизод започна с жена лекар на гости на колега приятел и извикаха някой да смени крушката. Тресна го ток. Жената я извикаха по работа, а домакина лекар придружава техника в линейката. Това първи сезон ли е или втори?

# 599
  • Русе
Рори, това е 1 еп. на 1 сезон. На прав път си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт