Принципно жените като има други жени покрай тебе дори само приятелки, подсъзнателно те преценяват като по атрактивен, имаше статии по тази тема.
Изобщо, какво е това задръстено мислене? И мъже и жени има с всякакви интереси. Хич не съм такова изключение. Да, разбира се, интересувам се и от маникюри и парцалки, ама за това не си говорим с мъжо (само за кратко му досаждам понякога)
Много е важно между другото, доколко мъжете в семейството се занимават с момичетата и ги включват в техните дейности. Дядо ми ме научи на шах, и да се прицелвам с оръжие - пластмасова играчка със сачми, но когато години по-късно хванах истински пистолет на едно стрелбище, уцелих десетката с първия изстрел. С баща ми години наред играехме шах и белот, само двамата, а четворка с вуйчо ми и братовчед ми. Вуйчо ми като малка ме слагаше да волана, да го "въртя", а като го биех на шах (тоест, всеки път), буташе цялата дъска на земята. Мотаех се в гаража, докато ръчкаха по москвича, най-обичах да си играя с гаечените ключове. Световното 1994 цялата рода се събираше на една огромна трапеза и гледахме мачовете, на България-Италия не издържах и заспах, на сутринта разбрах, че сме паднали. Никога не са ме изключвали от нищо, защото съм била момиченце. Не съм станала мъжкарана, обличам се като и имам абсолютно женствен вид. Изумява ме понякога мъжете колко ограничено разсъждават обаче. Радвам се, че не съм отраснала сред такива, кой знае от колко преживявания щях да се лиша. Изключително обогатена се чувствам от това, че мъжете в моето семейство се занимаваха активно с мен и ме включваха във всичките си "мъжки" занимания. Препоръчани теми