УСАГБ "СЕЛЕНА" - гр. Пловдив - ТЕМА 25

• 60 794
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Аз от Апостолова останах доволна. Държа си се професионално, всичко им прегледа на малките. Нямам оплаквания.

# 646
  • Сливен
+1 за доктор Апостолова. Пътувахме по 200км в посока, за да направи и трите ФМ. Мнение съм дала или тук, или в предходната тема.

# 647
  • Пловдив
Аз бях при Апостолова преди 2 седмици.Препоръча ми я Котева, при нея се следя.Тя искаше да е лекар, който това е учил и по метода на изключването остана Апостолова.Супер доволна съм.Бяхме с ММ, 4 пъти ме кара да ставам да се разхождам за да огледа бебето отвсякъде.Спомена ми за Евтимова (май беше) ако искам да запиша час за ехограф на сърцето в по-късни седмици.Нямам никаква забележка към докторката, много ми хареса.Даже съжалих, че първата ФМ не я направих при нея.

# 648
Много съм разочарована от д-р Апостолова. Писах по-нагоре във форума.

# 649
Аз направих и 3те фетални при Апостолова. На моменти е леко мълчалива или може да ви се стори малко дръпната, но е страхотен професионалист . И на трите прегледа оглеждаше малкия детайлно. Винаги дава съвети след това. Понякога е леко рязка когато иска да се пазиш от нещо и така. Като цяло съм доста доволна също.

# 650
Не сте длъжна да правите ФМ при тях! Аз също се следя в Селена при мъжа на д-р Апостолова /д-p Матев, но си правих ФМ при проф.Мария Малинова! Тя идва да преглежда в Селена с предварителна уговорка по телефона! Прекрасен човек и професионалист!

# 651
  • до най-прекрасния мъж
Аз правих при Стратиева двете ФМ, нея си бях избрала и моят доктор само потвърди изборът ми. Не би трябвало да се конкретизират лекари, ако бременната конкретно не е попитала или помолила за насоки. Аз си я избрах, защото е сертифициран специалист по фетална морфология, един от малкото в БГ, учили специално в тази насока, а не просто преминали курс. Когато аз избирах, бяха само 6 имена за цяла БГ, сега виждам, че вече са 15, което е страхотно. Но това си е моят избор, който аз съм предпочела да направя по този начин, чрез това проучване. С това споделям мнение, без да твърдя, че е най-прявилното.

# 652
Не сте длъжна да правите ФМ при тях! Аз също се следя в Селена при мъжа на д-р Апостолова /д-p Матев, но си правих ФМ при проф.Мария Малинова! Тя идва да преглежда в Селена с предварителна уговорка по телефона! Прекрасен човек и професионалист!
Доволна ли сте от Д-р Матев

# 653
Може ли някой да ми каже дали е разрешено дете да дойде на свиждане при престоя на майката в Селена след раждането? За бащите правят ли се ковид-тестове?

# 654
Доколкото знам свижданията се осъществяват на 4ти етаж в кафенето. В стаите не е разрешено. Не знам за самостоятелните стаи как стои въпроса.
Може ли някой да ми каже дали е разрешено дете да дойде на свиждане при престоя на майката в Селена след раждането? За бащите правят ли се ковид-тестове?

# 655
Доволна ли сте от Д-р Матев
Да, доволна съм!

# 656

Не е позволено ако не сте сама в стая, но затова се заплаща допълнително. На първия етаж се настаняват родилките, които са родили нормално а на втория са секциото. Ако сте на първият етаж вашите близки могат да дойдат до прозореца да се видите или горе  на последния етаж,  където се намира кафенето. За КОВИД тестовете не съм сигурна.

# 657
Недейте да водите детето на свиждане. Как ще му обясните после че трябва да си тръгне а мама остава

# 658
Здравейте.
Дамите, които са раждали нормално в Селена, при кой лекар бяхте?

# 659
  • до най-прекрасния мъж
Недейте да водите детето на свиждане. Как ще му обясните после че трябва да си тръгне а мама остава
Зависи колко е голямо детето. Не мисля, че е проблем да отиде на свиждане, но на определените за целта места. Съответно, бебето не е разрешено да се извежда извън отделението. То се предава в Детска стая, докато майката не е с него. Въпреки че съм виждала какви ли не изпълнения на майки точно в разгара на Ковид.
На бащата по принцип не се прави Ковид тест. Предполагам, ако ще е придружител във ВИП стая и ще влиза в отделението, може би да.
В настоящата обстановка на всякакви зарази аз бих пропуснала свиждането. Сезонът е твърде рисков и за прясно родилата майка, и за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт