Тунис/Тема 3/

• 78 173
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Ако ви местят от Риад Палмс е за ваше добро.

Аз го бях отписала тотално докато четях мненията избирайки хотел.
И сега като чух хората в автобуса на връщане....

# 661
  • Beyond the Frontiers
Ако някой го интересува - всички обявиха програмите си вече. За първи път се планират полети и от Бургас.
На ранно ми направи впечатление, че Lella Baya е на някакви супер цени.

ВАЖНО: от началото на тази година в Тунис има нова градска такса: за 4-5* - 12 динара /4 евро на ден, за 3* - 8 динара/3 евро на ден. Деца под 11.99 не дължат такава.
Разликата е значителна и е хубаво да се знае.

# 662
Здравейте,туристическата такса в хотела може ли да се плати с карта и колко бакшиш се оставя на персонала обикновено?Благодаря.Утре летим за Тунис.

# 663
При нас изискваха да е в брой при настаняване евро или динари. Ние вече бяхме обменили и платихме в динари. 2-3-4 динара оставяхме на камериерките основно.

Приятно прекарване!

# 664
Благодаря!

# 665
Здравейте!
За първи път искаме да организираме почивка в Тунис /о-вДжерба/.
Групата ни е от хора 55-60 години.
Дали в началото на месец юни е нормално топло.Искаме да избегнем
големи горещини.
Приемам препоръки за хубав хотел, агенция, подходящо време от годината и всичко друго.

Хубав ден на всички!

# 666
Някой да е почивал в хотел Iliade Aqua Park Djerba на о. Джерба ?  Не намирам отзиви из българските групи ?

# 667
Здравейте, интересуваме за края на декември Сус или Хамамет препоръчвате. Колебая се между няколко хотела- Marhaba club, Medina Belisaire, Diar Lemdina и Magic life africana. Желаем да комбинираме екскурзии, но и свободно време в хотела.Някой може ли да даде актуално мнение за тези хотели?

# 668
  • Варна и...духом на Босфора
Здравейте, интересуваме за края на декември Сус или Хамамет препоръчвате. Колебая се между няколко хотела- Marhaba club, Medina Belisaire, Diar Lemdina и Magic life africana. Желаем да комбинираме екскурзии, но и свободно време в хотела.Някой може ли да даде актуално мнение за тези хотели?
Последните три хотела са в Ясмин.
Медина Белизар е по,- отдалечен,Диар Лемдина си е в самата Медина.
Зоната е готина,наблизо е всичко-атракцион,ресторанти,магазини,каручки.
Може да вземете такси до Хамамет и да се разходите.

# 669
  • Beyond the Frontiers
Като за зимата Сус за мен е по-добре. Все пак си е град.

# 670
Ние лятото бяхме в Africana и останахме много доволни. Храната бе разнообразна,чистотата на ниво, анимация също много ни допадна и на нас и на децата. Медината ни бе на петнайсетина минути пеша и често правихме разходки до там.

# 671
Здравейте,

Ние бяхме в Iberostar Selection Kuriat Palace в Monastir - беше чисто (с леко изключение на коридорите, поне на нашия етаж), храната беше ок, отзивчив персонал. Анимацията беше доста слаба, но това за нас не беше проблем. Много близо има летище, но шум от самолети почти не сме чували. Неприятна беше обаче миризмата на тоалетна, която често се носеше из целия хотел...
Местният таксиджия също потвърди, че това е един от най-хубавите хотели в района.
Категорично не отговаря на 5 звезди, поне според моите представи, но от друга страна не бива да се забравя, че все пак си в Тунис 🙂
Здравейте,моля за мнение за хотел Iberostar и с коя агенция ще препоръчате.Толкова неща и постове прочетох ,че вече се обърквам.

# 672
  • Варна
Един такъв въпрос ме човърка: има ли предимства/недостатъци, ако си направя резервация през туристическа агенция, а не направо при туристическия оператор, предлагащ екскурзията или почивката?

# 673
Мисля, че няма значение, а доста ТО не работят с крайни клиенти, а с ТА. Ако ТА е с добър рейтинг /от отзиви/, може да се работи с нея без проблеми.

# 674
  • Beyond the Frontiers
Не.
По скоро е въпрос дали човекът, с който комуникирате, е наясно с дестинацията.

Общи условия

Активация на акаунт