Отговори
# 630
Уф, Ферит за да постигне своето е толкова гъвкав в мисленето си, че му се възхищавам чак, но по принцип като не стигат думите тогава се стига ....
В първи сезон показаха, че като малки с Фуат са се защитавали като се бият заедно, видяхме да тренира бокс, формата трябва да се поддържа ейй..... Simple Smile

# 631
Хайде довечера да си пожелаем един хубав фраг да нажежи емоциите. Grinning

Фотошоп ама актуален Sunglasses

# 632
Привет , момичета ! Пожелавам ви спорна седмица , интересен фраг довечера  и хубав епизод в петък !

Малко да освежа темата !

Да видим дали журналиста ще изпълни обещанието си към Ферит и ще качи снимка на Сейран в медиите,  заедно с доктора.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 14:34 от Kami_J

# 633
  • София
Спойлери и теория

Скрит текст:
Днес снимат в болницата, всички са там. Ще има медии и Халис ще трябва да приказва пред тях. Разбра се от всички спойлерски, че бебето умира. Теорията ми е, че Халис ще каже, че бебето е умряло, без до уточнява, че може да не е Корхан.
Ферит няма да иска да отвори ДНК теста и ще помоли Сейран. Бебето е на Сертер.

# 634
Спойлери и теория

Скрит текст:
Днес снимат в болницата, всички са там. Ще има медии и Халис ще трябва да приказва пред тях. Разбра се от всички спойлерски, че бебето умира. Теорията ми е, че Халис ще каже, че бебето е умряло, без до уточнява, че може да не е Корхан.
Ферит няма да иска да отвори ДНК теста и ще помоли Сейран. Бебето е на Сертер.

Предпочитам този спойлери пред всички останали хахаха,толкова ми е смешно вече

# 635
Добро утро,успешна седмица на всички и усмихнат понеделник

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

# 636
Откъде разбрахме, че ще има фраг днес? Никой не е писал такова нещо.

# 637
Еванджелин, ненагледни! Благодаря!

# 638
И аз се очудих, че някой помена фраг😏

🥰🥰🥰

# 639
Еве, има подготовка за 2-ри фраг Blush
И според рускините Animal Fish ще ни забавлява до края на сезона, да не си правим илюзии, че ще напусне.

# 640
Привет , момичета ! Пожелавам ви спорна седмица , интересен фраг довечера  и хубав епизод в петък !

Малко да освежа темата !

Да видим дали журналиста ще изпълни обещанието си към Ферит и ще качи снимка на Сейран в медиите,  заедно с доктора.

Този е идеален за Асуман, дано им светне на сценаристите!
Скрит текст:
Всё си мисля, че Сейран ще загуби собственото си бебе, дарявайки кръв за Пелин. Дано да не съм права!

# 641
# 642
Някой от вас може ли да познае Четин Текиндор тук, много ми е различен хаха ,без костюм

# 643
# 644
Мерт и брат му в имението
Как пък от всички братя Мердо е най-хубав 😆😍😍😍
Снимката е стара, не знам защо в Х са преценили да я публикуват 😄

Общи условия

Активация на акаунт