Отговори
# 420
# 421
Явно PR на Афрам не работи 😂😂😂

Ферит да беше защитавал така и Сейран, както се разлюти вчера за тая мизерница Пела.

Ифакат за какво ги върти сега със Суна и Ферит? Кой ще повярва, че тия е трябвало да се оженят. Голямо дъно за Суна. Това все пак е съпруга на сестра й. Не знам как изобщо го иска Ферит след всички мизерии, които спретна на Сейран. Жал ми е за Кая, че е заблуден по отношение на нея.

# 422
Привет! Simple Smile
Благодаря за рейтингите Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Ами, оказва се, че очакванията към "Безмилостния" са силно преувеличени. Но и "Шербетът" трайно е на първо място.
Все пак водещ си остава сценарият за публиката.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 09:55 от Katya_I

# 423
Привет! Simple Smile
Благодаря за рейтингите Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Ами, оказва се, че очакванията към "Безмистния" са силно преувеличени. Но и "Шербетът" трайно е на първо място.
И аз нещо надцених нещата.

# 424
Драмата с Пельо не носи нови рейтинги..
Докато не видим Сейфер заедно и Ферит с отстранени фабрични настройки на мозъка си няма да се покачат и ще са си на това ниво…
Много ме е яд на думите на Ферит към рибата..
Това момче колко голямо сърце има всички побира в него..
Сабах сабах се ядосвам пак..

# 425
Здравейте,
Ами с Пело, такъв рейтинг. То не може 60 епизода да влачиш тази "даровита" артистка и да очакваш нещо. Направиха отново Ферит  щастливият и загрижен татко,  а Сейран мека и добра след, като я заплю и забрави за голямата си любов към нея.
Колко още унижения трябва да получи Сейран,  за това, че е добронамерена към всички.
Не виждам от СЦ добър развой на сериала.
А за Безмилостния, прехвърлена работа.

# 426
Добро утро! Цифрите не са много добре, но да се надяваме следващата седмица да се покажат Blush Все пак започват да се разкриват нещата с Animal Fish, въпреки,  че сценаристите не трябваше да чакат толкова много, хората загубиха интерес, а и постоянно ни баламосват.
Ферит го изкарват идиот с тези сцени в болницата.... но нека, после ще го боли повече, като разбере, че бебето не е негово Grinning Заслужава си го.
Сейран пак започна да се поддава на Ферит ... как толкова  бързо стават нещата...няма много логика, но все пак това е Рибарче и не трябва да се учудвам.
А пък за Суна не знам,  образът й го направиха на нищо. Може ли два сезона да не знае кого иска? 
Да ви кажа честно (може и да ме нахулите 😄), аз не харесвам Пело като образ и Буче сато актриса, но ако нея я няма кой ще ме дразни 😁? По-добре тя, отколкото Нивеата.

# 427
Добро утро!

Снощи май и мач е имало, та сигурно затова е паднал рейтингът.

🧿🧿🧿🧿🧿 🧿🧿🧿🧿🧿 🧿🧿🧿🧿🧿 за Афрамчетата. Много им се радвам. Окъснях на работа, и началото на епизода изтървах, изнервих се на някои сцени и пропуснах да коментирам сладурчетата.

# 428
Скрит текст:

Това е акаунт,който до сега е давал верни спойлери почти винаги. Тежко и горко му на Ферит,но явно сега Сейран ще се жертва..

# 429
Добро утро!

Нормално е рейтингите да паднат, на хората им омръзна да гледат историята на бременната риба и като цяло участието ѝ в сериала, а колкото до Афра и Мерт и за тези, които казаха че е ПР виждаме че дори и като казаха че са заедно, рейтингите не се вдигнаха, което означава че щом няма Сейран и Ферит рейтингите все ще са ниски.

# 430
Тук поне Ялъто е номер 1

# 431
# 432
# 433
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Епизода ми хареса много, а трейлъра още повее Simple Smile Хайде мамо рибке вече всички ти разбраха играта  ,майка ти   не може да повярва какви глупости вършиш ,вуйчо ти си играе неговата  игра и изобщо  не те подкрепя ,деде Халис както те прибра така и ще те изхвърли без окото му да мигне и единствено само Ферит  дето те защитаваше щото нали уж си бременна от него сега вече и той ще те  погледне с други очи .Така че колкото и да хвърляш  и да блъскаш ,което изобщо не е добре за бременността ти  твоята ера вече свърши така че айдееее гюле гюле. Angry
В серията имаше няколко красиви  момента между СейФер.Сладурчета са те милички, причиниха си толкова много лошо  и то защо заради една луда и заради семействата си  и нездравите им амбиции ,но все пак ще намерят път един към друг отново..
Ферит голям рев рева тая серия и голямо молене му удари на бащата и дъщерята Шанлъ.Сейран веднага и се навлажниха очичките и взе да му съчувства и де се опитва да му помогне. Аз не мисля,че Ферит се е опитвал да манипулира Сейран чрез сълзи и молене ,на него не му остана друга възможност освен да направи това.А Сейран и на мен първоначално ми се стори ,че наистина много бързо свали гарда ,но после си припомних ,че тя и от предната серия се натъжи  като видя Ферит пред болницата и отиде при него така че при тези обстоятелства мисля  ,че е нормално едно такова поведение от нейна страна.А И Ферит и каза силни думи на кая ,че добре за неговия баща трябва да има правосъдие ,но за нейния баща не трябва ли също да има такова  Thinking .Това също повлия на Сейран  ,накара я  да се замисли и малко да омекне към Ферит.
Сцената с Ферит и Кязъм също беше хубава .Разбирам  на Кязъм нежеланието да  си оттегли обвиненията защото едва не умря заради глупавия опит на Орхан да се прави на мъж и да доказва на баща си ,че е негов достоен наследник. А Халис както винаги постави честта ,достойнството и доброто си име пред сина си ,на който син между другото самия той пусна тази муха ,че и той трябвало да си изцапа ръцете с мръсотия за семейството  и когато Орхан го направи пак излезе виновен(е той  е виновен де) и великия ага се отрече за пореден път от наследника си.Кязъм май и  на Ферит и  на Сейран постави условие да не се виждат ,за да си оттегли обвиненията ама като я гледам Сейран как хукна  след  Ферит на края ,та чак и с такси го погледна и с думите на Пъръл за това ,че бащата може и да е Сертер и погледа между СейФер  ,Кязъм само може да си мечтае да ги раздели. Simple Smile
Отношението на Ферит към Пелин  мисля ,че беше нормално все пак тя е  бременна от него, припадна ,откараха я в болница ,има опасност за бебето ,той какво да прави Thinking да вземе и той да я нападне .Ферит през всичките тези месеци  повтаря едно ,че Пелин е бременна и  то с неговото дете  и затова е внимателен с нея, затова се отнася добре с нея доколкото може.Като отиде в болницата веднага каза ,че тя  е там заради него, заради отношението му към нея и затова  я прегърна ,успокои я ,каза и ,че ще идат да пазаруват за бебето ,за  да я успокои ,да и повдигне настроението. Ферит не знае нито това което ние зрителите знаем ,нито това което знаят Ифакат и Гюлгюн ,нооооо от края на тази серия започнаха да излизат  и пред него истините за момичето за което той си мисли ,че е било само с него,което само него обича и което мисли само за неговото добруване.Истината за  Пело почва да излиза и всички започват да я разбират каква е и Ферит ще я разбере,но лошото е ,че тя умее много да го манипулира ,да се изкарва жертва и да му преписва вината за всичко.
Появата на Сертер би трябвало да означава ,че бебето е от него ,а не от Ферит ,но сигурно ще се случи нещо от спойлерите и така и няма да има нужда от тест за бащинство ,Пелин окончателно ще лудне и ще е  доста трудно на Ферит да се отърве от нея.Но когато Сейран и Ферит се обединят нищо няма да може да им се опре ,нито пелин ,нито Кязъм ,нито който и да е друг от тези техни семейства.
И последно да споделя за Халис,Нюкет и Шахмуз.Халис какво вика, вече нямам син само ти си ми дете Нюкет  ,но със съжаление разбра ,че поредния избор който направи пак не е сполучлив .Нюкет не е добре психически ,но успява горе долу да се държи ,много хубав направи ,че сподели на Шехмуз и той много ми хареса ,че я подкрепи.а Халис отново остана сам и единствено верния Латив е до него  и така и може би ще му приключи живота сам в красивото имение с великолепна гледка ,единствено с Латив  до него ,защото с всички тези грешни избори  които прави и това поведение което има ще изпъди близките си .Ферит за пореден път видя какъв е дядо му ,Орхан като излезе от затвора ще разбере ,че Халис не  си  е променил отношението към него и като добавим ,че така желаното правнуче май май изобщо не му е правнуче,Хатидже и тя вече се отказа от него .Всичко това ще срине великия Халис ага и дано поне в края да размисли ,да поиска прошка и да спре да нагрубява роднините си.И може би на края тази лошата Сейран която той толкова много мрази ще бъде човека,който ще му подаде ръка и ще обедини разединеното семейство Корхан.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 11:46 от Eny87

# 434
Albena1_2_3 , благодаря за спойлера, но буца ми заседна в гърлото... надхвърлиха фантазията ми със сценария.
Ако е вярно ще има да разпускам след серията в петък с филм на ужасите Thinking

Общи условия

Активация на акаунт