Отговори
# 435
Ох , много смях как Ферит излезна от колата с шала .. напомни ми на Мерт с Али 😂😂🥰

# 436
Относно спойлера на Албена,
Скрит текст:
Може би ще е някакъв паралел с 1 -ви сезон ,когато Ферит реши да се жени за рибата (поне така се надявам, че иначе не знам кой ще остане да гледа ). Не ми се вярва да се стигне до някаква сватба. Но това само времето и сценаристине ще покажат Grinning.

# 437
Скрит текст:

Това е акаунт,който до сега е давал верни спойлери почти винаги. Тежко и горко му на Ферит,но явно сега Сейран ще се жертва..
Ако наистина го направят така,тогава рейтингите просто ще са на нула.

# 438
Епизодът беше динамичен и ..... дотам. Изобщо не ми хареса накъде завива сценария. Питам се коя е ГГ. Ще ми се наложи да гледам "специалната" за Ферит Пело , поне още 2-3 епизода. С това нейно , неприемане на факти , е направо като обсебена от идеята за бебе ,точно от Ферит.
 Някой беше писал ,че Сейран приличала на Кязъм , налитала на бой , а Феро на какво налита  ?! Във всеки епизод , има поне 2-3 тупаника от страна на Ферит. И фрага е същия. Казаха му в прав текст ,че Сертер има претенции , но нашия не се замисля ,пак се бие. Такава сляпа вяра има  в Пело , че... С какви очи ходи да моли Сейран , която заплю пред всички. Ама и тя "голяма бяла птица".  Загърбва семейството си заради него / защото точно в тази ситуация Кязъм си е в пълното право/, а той пак  драпа за неговото , въпреки че вижда колко са затънали в лай...та. И сълзи , сълзи , сълзи  - много "мъжко ". Най ми хареса сцената Кязъм- Ферит. Много истини му каза Кязъм, право в очите. Правил си добро , е и  , сега реванш ли търсиш , отплата , защото е точно така.
Ифакат изплиска легена , но актрисата направо си преигра. Не ми хареса ! Нюкет им събра очите , но Шехо я подкрепи. Много ме радва , както образа , така и актьора. Така и не  усетих момента , кога Шехо толкова я хареса , че я взе за 3-та жена.
Суна , ще се връща в началото и тя , и то точно при Ферит. Има си крушка опашка. Още отначало го хареса , гледа му снимките , хвърчеше от щастие , после го целува. Тия потиснати мераци ,към съпруга на сестра и , ще и изиграят лоша шега.Ще загуби и Кая така. А той , милия , изтегли поредната къса клечка с нея.
Орхан много жалък. То падане на колене , молене , сълзи. Мисли че пак ще му се размине като е Корхан. Ето затова Сейран не трябва да помага на Ферит. Гюл , Ферит ,Ифа  , всички му съчувстват все едно е жертва.
Ферит няма да го обсъждам ! Нямам думи вече за него.Толкова му сринаха образа ,че дори Мерт с прекрасната си игра ,не може да ме докосне.
Новите образи ! Невра - "тя танцува само едно лято". С големи заявки я вкараха и ..... нищо. Дано  се раздвижат нещата там. Новия Акън ми хареса. Добре стои , като визия ,до Сейран. Ама нали  има една приказка : на малко прасенце  и  нов герой , не се радвай ,не знаеш каква свиня ще излезе /перефразирам/. Иначе ми гали окото и искам по-дълго да го гледам.
Честно казано , към момента , гледам  по инерция. Не очаквам рейта да се вдигне. Щом за Шербета няма значение дали  има мач , защо за нас да има значение.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 13:16 от Kami_J

# 439
  • Бургас
Здравейте, верни фенки, чапкънови!
Утрото е наистина по-мъдро от вечерта, а слънцето навън и полъха на вятъра край морето, с пролетен привкус предразполагат към размисли.....и моля ви...не се смейте...Hug Тази филмирана история/ обсебила не само мен/ продължава да се вклинява в мислите ми с феноменална последователност.
Какво беше това, което гледахме снощи?
Сбор от красиви думи, свързани с определени действия, последователно навързани клипчета и като цяло - един прочувствен "продукт", който трябваше да ни убеди, в безпомощността на главния герой с голямото, златно сърце, с най-силното му оръжие - сълзите,  и незагасналата любов на "спомагателната" героиня, която лъгаха, предаваха, зарязваха, заплюваха....но тя не се предаде и е готова на всичко, може би и да прости!
С цялото ми уважение към сценаристите за труда да измислят такава непоследователност, но тези Ферит и Сейран, които ни показаха в серията, бяха от някакъв друг, паралелен филм.
Ферит - манипулатор... не бих го заклеймила, точно сега....иска ми се да вярвам, че това беше безсилие! Но един момент със зеления шал, когато излезе от стаята на Кязъм и го взе от ръцете на Сейран, а след това избърса сълзите и устата си с него, ме подразни... като че искаше да изтрие всичко изречено преди това...вие решете какво определение подхожда.
Сейран... забрави за болката, за заканите да опустоши Корханите, сълзите на Ферит и романтиката на Босфора разтопиха сърцето и, и като майка Тереза се хвърли да спасява Орхан баба, дето поръча собствения и баба! Нали искаше справедливост, а след като я получи - пак недоволна.  
Какви са записките на г-жа Гюлперен - надали някога ще разберем, но в този проект повечето и персонажи се оказаха с биполярно разстройство!
Каква беше и тая измишльотина със Суна, къде зацикли на врачки и предсказания...
В същото време захванаха една линия с Латиф, с измамния Корханов балон - и до там.
С идването на Гюлсун в имението и там - само хвърлена бомба, но поне се осмели да каже на Ифакат каква голяма кучка е!
Действията на Ифакат пък са така нагласени и не добре сглобени, че актрисата чак преигра при истерията със Суна.
Затова пък Кая много добре и като истински мъж я защити....така както Ферит бей защити Пело пред обитателите на ялъто.
И стигнахме до Главната героиня на серията Animal Fish Де да беше като рибите мълчалива...а то истерии, крокодилски сълзи и домогване до внимание! Мноооого неприятна сцена с обяснението в болницата "Ти винаги си била специална за мен" А иди разправяй после, "ама аз само детето ще обичам". Гадно и противно ми стана, и вече започвам да се съмнявам дали въобще ще разберем чие е детето!
Та те така.....след получилият се дългичък разбор има още мнооого да се желае! А ако пък изтеклите спойлери се сбъднат, "ретроспекцията" на събитията от 1-ви сезон съвсем няма да върнат славата на горкото ни Чапкънче!

Какво ли е в главата на Халис ага, след всичко изречено и чуто от самия него?

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 13:48 от Аniksi

# 440
Здравейте. Благодаря за превода на фрага. Heart
Относно епизода - исках и имах нужда от повече. Все пак СейФер при моста, разговора между Ферит и Казъм и този между Сейран и Абидин ми харесаха. Ферит и шала - тази сцена ме накара да се смея с глас. За Акън - не ми хареса, изглеждаше ми много възрастен до Сейран. Но пък чакам с нетърпение реакцията на Ферит когато ги види. Grinning
Един паралел, който ми хареса:
https://www.instagram.com/reel/C24cZG-I1IR/?igsh=bzJuNGduZHZvbzRj

# 441
Задължително трябва да се разкрие от кого е детето, иначе Феро ще го приема като негово. Това означава , че когато им щукне на сценаристите , ще връщат Пело в играта. Ако е на Сертер , да си я прибира . Ако е на Ферит , да се вземат двамата и Сейран да си устройва живота. В противен случай  Пело винаги ще е между тях и ще търси внимание , а Ферит ще търчи при всяко позвъняване , защото тя е "специална".

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 14:06 от Kami_J

# 442
  • София
Рейтингите показват настроенията от последните 3 серии - абсолютен пълнеж, без никакъв смисъл. За какво беше тази статистка, искаха да запълват серии с нея. Ами не става. На хората не им се гледат глупости с псевдо актриси. Можеха да измислят нещо друго, но те това си знаят.
Буче в главна рола JoyJoyJoy Просто трябва да се мине през тези серии за жалост. Видяха си резултата и от тази глупост. Могат с много по-малко сцени и без простотиите на Ферит да я махнат, но така са решили.
Другият проблем - фраговете, ужасни са. Този последния по-бива, но няма СейФер. Аз честно казано бях с много ниски очаквания от тази серия, защото във фраговете нямаше СейФер. В серията имаха много хубави сцени, защо не ги бяха загатнали по някакъв начин.
Мисля, че не са снимали определени сцени, защото са чакали резултатите, да видим какво ще измислят.
Аз съм оптимист, детето ще е на Сертер и Буче излиза от сериала. Статистката май е приключила вече, дано не ни подвеждат, че тази е още по-зле.
Интригата вече трябва да е в имението, фирмата и проблемите между сестрите.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 14:50 от MysteryG

# 443

Пред Суна май Пело е малкото зло така излезна така се молех спойлера да не е верен
Нейсе!  😂 Трябва да се заформи нова интрига.Но за Суна бях сигурна още първи сезон че не и чиста работата😔🤦♀

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 14:35 от x BlackRose x

# 444
За съжаление мисля че Невра не си е тръгнала, защото когато даден актьор няма сцени в епизода не му пишат името в надписите, така беше и с Талих, когато нямаше никакви сцени името ѝ не беше изписано, когато имаше сцени името ѝ присъстваше. Доколкото чух сцените с Невра щели да се увеличат в 58/59 епизод, също така разбрах че я пазили като резерва, доколко е вярно нямам представа, но един от профилите които понякога казва верни неща каза това с резервите.

# 445
  • София
Берил и Мерт играя супер в общите си сцени. Каквото и да иска Суна, Ферит няма да й обърне внимание. Според мен това си беше първоначалният замисъл. Аз пък предпочитам това да е интригата, от колкото Бучета и други, дето са тръгнали да стават известни защото имат връзки.

# 446

Пред Суна май Пело е малкото зло така излезна така се молех спойлера да не е верен
Нейсе!  😂 Трябва да се заформи нова интрига.Но за Суна бях сигурна още първи сезон че не и чиста работата😔🤦♀
Може след рейтинга и критиките да падне тази интрига,както падна интригата Кая-Сейран!В трейлъра показаха едно,но в серията друго.Дай боже да се осъзнаят и не създават нови интриги,а успешно разкриват старите!

# 447
Привет!  
На мен не ми хареса много серията...слаб Ферит,баща му не можел да остане в затвора...алоууу,той извърши престъпление....слаба и Сейран...веднага клекна,бързо забрави какво и стори Ферит...Халис ми хареса ,този път...в затвора е мястото на Орхан...ААААААА...Май наближава края на Пелоджим...дали Thinking ... Тези обещания на Ферит спрямо нея ми идват малко в повечко...и за сетен път се уверявам ,че златното момче има нужда от лечение...и друго...ами той се уби да реве ,като малко дете,цъ цъ цъ....за Корханови няма наказания....те винаги са прави и...всемогъщи....ужас, ега ти  самочувствието.
И...м/у другото не се очудих и на държанието на Ферит...отначало десет  реда сълзи и сополи ,после като не стана на неговата ,веднага втвърди тона...започна да се звери на Сейран...и в този момент все едно видях друг човек...и се питам ,това ли е Ферит ,който обича Сейран...неееееееееее...този никого не обича...пфу...келеш...
Сейран ... без думи съм...и нейния образ СЦ развалиха...
Браво на Кая ,как защити жена си от лудата Ифакат...тая не мога да я понасям....не е само луда ,но и злобна истеричка...
Суна...и тя взе да се побърква в дома Корханов...защо и трябваше да ходи при врачката,която и каза ,че трябва да се бори за това ,което и е предопределено ,демек за Ферит./Нали първо нея дойдоха да искат /
Шахмуз, много бързо се влюби и заобича майката на Кая/забравих и името Smiley /...интересно...
Появата на новия ...ммммм...супер...харесва ми Мелихчо....Heart Eyes ,но не вярвам да се стигне до нещо по сериозно със Сейран...
Нивеата ... Thinking
АААААА...щях да пропусна Къзъм....няма промяна ,все същия долен използвач...да видим дали ще спази обещанието ,което даде на Сейран ,че повече няма да има насилие ,ако се върне да живее при тях.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 18:27 от Svet_sz

# 448
Здравейте! Знаете ли защо Шербета има постоянно висок рейтинг... защото си следват сценария, без да променят нищо, след като прочетат мненията на хората. Тук имам чувството, че нарочно пускат спойлери, за да видят как ще се приемат и директно променят всичко, за секунди🙄.... е да, но така няма да спечелят. Те си знаят, че рейтинга никога няма да падне много, за да се спре, но вече прекаляват... .кога старият Ферит ще си прибере Пелото, ако знае, че тя е била с друг, а тук....
Да добавя... чичото е просто уникален, мъж с главно... М ❤️❤️❤️
Орхан.. Отрепка, искаше да вземе всичко, да направи баща си невменяем, а сега плаче. Такива индивиди не трябва да се жалят, защото винаги ще се обърнат после срещу теб.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 16:36 от Zvezdichka77

# 449
Скрит текст:
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1753781257408745535?t=ORt0 … Cf6Giof6KyvA&s=19
Не мога хубаво да видя, Мерт прегръща Сейран ,но тя май стои като статуя или и двамата се прегръщат

Общи условия

Активация на акаунт