Отговори
# 450
Сценария , скалъпен според желанията на фандома  изкара Пело  самия дявол.
А Ферит е този ,който не и позволи  тя да продължи започналата  връзка  със Сертер.
Независимо чие е детето ,Ферит е отговорен.
Всички забравиха ,че Ферит бе насила оженен с момиче от село,което да седи в къщи
,а той да си живее и да се разведе  ,ако  не  стане така.
Фандома се вживя в образа  на  Сейран и изискваха  Ферит да  е какъвто те си мечтаеха
.Да не е чапкънин
Насилствения брак приеха  за реален
Е сега Сейран да я омъжи  баща и за друг и тя да изживее живота на Пело ,като се катери по покрива на Ферит.
А него  сценаристите да обвържат с Пело или Невра
Много ще ми е интересно дали и Сейро ще е черна   и оплюта/ като Пело в първия сезон/

# 451
  • София
Скрит текст:
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1753781257408745535?t=ORt0 … Cf6Giof6KyvA&s=19
Не мога хубаво да видя, Мерт прегръща Сейран ,но тя май стои като статуя или и двамата се прегръщат

Nature Sweat DropsNature Sweat DropsNature Sweat Drops
Скрит текст:
Мисля, че Ферит прегръща Сейран, но тя не му отвръща. Само това се вижда. Добре, до тук знаем за две СейФер сцени Simple Smile

Май тук се оказа, че са Афра и Мерт

# 452
Оф тези двамата Сейран и Ферит, направо вече ми става жал на кви глупци ги правят сценаристите. Наистина да си бяха карали сценария както беше ,кви са тез глупости.  Никва логика няма вече нищо...и сега майтап наистина бебето да умре и бащата да е неясен ,тя Пелин не знае кой е бащата хахаха

# 453
  • София
Надявам се, че няма да го направят толкова тъпо. Да си излиза бащата Сертер, да си взима булката и бебето и да ни се махат от главите. Дано не убиват бебето.

# 454
Сладурани, къде мога да гледам епизод 56 с бг субтитри 😊

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 18:53 от Sirakowaa

# 455
Искам да започна с текст Мишо Белчев.

Искаш със теб да останем добри познати - как да разбирам това, как да разбирам това? Длани, които до болка се стапяха сляти, да се здрависват едва, да се здрависват едва. Погледи, дето до дъно се пиеха жадни, леко да се поздравят, леко да се поздравят. Устни, които се пареха, безпощадни, дружески да си мълвят, дружески да си мълвят. Не, ние не можем да бъдем добри познати - няма среда в любовта, няма среда в любовта. Бяхме най-близки, за туй от сега нататък ще сме най-чужди в света, ще сме най чужди в света. Погледи, дето до дъно се пиеха жадни, леко да се поздравят, леко да се поздравят. Устни, които се пареха, безпощадни, дружески да си мълвят, дружески да си мълвят.
Искаш със теб да останем добри познати - как да разбирам това, как да разбирам това? Бяхме най-близки, за туй от сега нататък ще сме най-чужди в света, ще сме най чужди в света. Ще сме най-чужди в света.

Така и Сейран и Ферит, няма как да бъдат приятели. Няма среда в любовта.
Те явно заявиха краха на взаимоотношенията си. Той я изостави сама насред пътя, тя го насоли в медиите и вкара баща му в затвора....
Едена усмивка, малко сълзи и всичко беше забравено...ако това не е биполярно разтройство на главните, незнам.
Не ми хареса серията, не ми беше логична.
Нека се съберат. Нека се обичат, но да мине време. Да имат време да помислят над грешките си, да усетят липсата си. Сега всичко ми е насилено.

Оф тези двамата Сейран и Ферит, направо вече ми става жал на кви глупци ги правят сценаристите. Наистина да си бяха карали сценария както беше ,кви са тез глупости.  Никва логика няма вече нищо...и сега майтап наистина бебето да умре и бащата да е неясен ,тя Пелин не знае кой е бащата хахаха

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 23:32 от Ela1

# 456
Юлия спря да пише,Снежка също....
Жалко.
Толкова материал за анализиране имаше в този епизод
Аз също се отказвам,не ми се спори с никой,не ми се иска да противореча,да пояснявам,да се обяснявам
Човешки живот и хора...
Както ние постъпваме в живота,така и нашите герои
Няма нищо изкуствено,напудрено,няма лозунги,няма позиви
Единствено и само човешки чувства и страсти
Ще кажа само,че,докато гледах снощи серията в ума ми изникна песента на Георги Христов-
"Нямам нужда от много приятели"-
само такива,за които даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята, рови земята да те измъкне
Ако някога имам нужда от моите деца,искам да бъдат като Ферит
Хубава вечер

# 457
  • Ямбол
Ийи Акшамлар къзлар 🤗.Тъкмо изгледах епизода и не съм очарована честно казано пак си беше протакан.То големи сълзи и моленки от Орхан не му отива на неговата възраст.Трябваше да се държи като мъж и да застане зад действията си,а не да реве в краката на Халис.От друга страна пък добре стана поне Феро видя що за дядо има.Тук според мен си беше заложен проблема на бащинството.Халис сам си каза,че се чувства самотен пък какво голямо семейство има,винаги е заобиколен от хора.Но може и той да не е видял подкрепа и разбиране от неговия баща,та в този ред на мисли какво да покаже на Орхан,а той пък на Ферит.....Но въпреки всичко Деди е гадинка тежки думи каза на Орхан,да направил е грешка,но все пак му е син в крайна сметка.Но Феро добре му каза на деди в колата.Толкова много преигра Ифа,че чак стана изкуствено едно такова..Кая наистина се държа мъжката браво на него.Аби ме разчувства милия той нали няма семейство...ах... напатен от живота ...Относно Феро и Сейро бяха си много мили,много сладички,усеща се,че още са си близки има я тази загриженост в очите им,тази привързаност ❤️ Но някак си пак Феро иска да стане на неговата,пак убеждаваше,пак той не заслужаваше нищо от това,баща му също и филан филан....Кязъм баба евала на Дерин много добре си играе ролята голям актьор евала 👏.Пък Пельо голяма шматка спала с двама пък била усещала,че бебето било от Феро, една вечер била със Сертер едва ли било негово.Абе Пело,че колко ти трябва на тебе 😂😂🤦.Направо нямам думи гярчектан.Гюлгюн пък и тя влезе силна вилна в ялъто и накрая нищо не направи 🤷.Ясно е ,че ще има развитие за бебето,но едва ли ще е в следващия епизод,но поне сме близо вече.Така ще се накефя да видя как си хваща пътя Пельо и гюле гюле под мишник със Сертер иншалах.И последно Суна,ах Суна направо откачи то голяма работа,че разля кафето и Сейран се ожени за Ферит вече два сезона ми писна да го гледам.Омъжена за Кая,уж обичаше Аби,а си мечтае за мъжа на сестра си.🤦
Ами ще поживеем и ще видим както са казали хората 😂 Сейфер завинаги в ❤️🥰🙏☘️🧿
П.П : Кязъм всячески ще се опита да раздели Феро и Сейро ама няма да стане галиба - забранения плод е най-сладък.Любов любов сварен картоф разрежи го на две той пак суров  😉

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 21:28 от roxy94

# 458
    Изгледах отново серията със субтитри. Според мен в болницата Кязъм е поставил условие на  Ферит - да се откаже от Сейран и той се е съгласил, затова като излезе от стаята взе зеления шал като нещо за спомен от  нея и го уви.  Разплака ме....

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 18:50 от teya123

# 459
    # 460
    # 461
    • Яко в Матрицата...
    Нямаме представа. Втори сезон не се превежда със субтитри, някъде може да има автоматичен превод. "Златно момче" може да се гледа само по бТВ и на Войо...

Серията беше динамична, но не разбрах накъде ни води сценарият... Нейсе, имаме си едни красиви ПР-чики Joy  
    🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Рокси, да ти кажа - якшанлар не значи нищо Wink Ийи акшаМлар (iyi akşamlar) e лека вечер.

# 462
    Това е като сцената когато Сейран се подстрига и Ферит я сваляше

# 463
    Юлия спря да пише,Снежка също....
    Жалко.
    Толкова материал за анализиране имаше в този епизод
    Аз също се отказвам,не ми се спори с никой,не ми се иска да противореча,да пояснявам,да се обяснявам
    Човешки живот и хора...
    Както ние постъпваме в живота,така и нашите герои
    Няма нищо изкуствено,напудрено,няма лозунги,няма позиви
    Единствено и само човешки чувства и страсти
    Ще кажа само,че,докато гледах снощи серията в ума ми изникна песента на Георги Христов-
    "Нямам нужда от много приятели"-
    само такива,за които даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята, рови земята да те измъкне
    Ако някога имам нужда от моите деца,искам да бъдат като Ферит
    Хубава вечер

VAL, ако знаеш колко добре те разбирам. Имах очаквания, че ще има сериозно анализиране и писане по снощната серия, но уви... И на мен не ми се обяснява и спори. В няколко предходни мои поста имаше индиректна нападка по мое мнение, което не е приятно, но това е форум. Аз си правя своите анализи, с който ми е приятно да си пишем на лични. И така става. Нищо лично, просто форум!
    Според мен не е нужно да се оспорва сценария, това ни представят, това виждаме. Всеки пречупва през своята емоционална и морална призма видяното. И знам и чета, че мненията са много разнопосочни. Много късно се включих в тази тема и разбирам, че е трудно да вляза в установения тон и доколкото разбирам  е голям възрастовия диапазон. Годините са ми достатъчни и отминавам по постовете с усмивка..
    Сетих се че, дядо ми искаше да е на моите години, но с неговия акъл. Младостта не е порок, но е доста жестока и видяхме как двама обичащи се млади хора могат да се карат и намразват, но пък и лесно могат да се сдобрят, защото сърцата са им чисти и ги теглят един към  друг. Така виждам отношенията на Ферит и Сейран.
    Последното изречение от поста на ВАЛ, който съм подчертала ме просълзи, защото и моето мнение е такова на 100%.

# 464
    Има едно място, където не е с автоматични субтитри,  но там се плаща

Общи условия

Активация на акаунт