Отговори
# 405
СейФер ще бъдат комбина ,тя ще пази бащата на Ферит като му докладва , Океш ага и той ги мисли едни с Кязъм,сметки без кръчмаря. Същия си е Кязъм. Няма да се учудя и Сейран да каже на Ферит за вечерята й с Акън и да направят цирк само за да смажат очите на Кязъм хаха . Все пак чакаме и втори фраг в понеделник.
Това май е най-дългия епизод на Рибарче до сега. И корицата е супер ,да продължават в същия дух

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 23:58 от Albena1_2_3

# 406
На мен ми се струва, че гледачката манипулира Суна по поръчка на Ифакат.

# 407
Комбина Сейфер? Да, така е до колкото и аз видях във фрага ама защо Гюнгер пише такива глупости?
До преди 2 епизода си крещяха като луди и Сейран му казваше, че ако един от Корхан и се припречи на пътя ще си отмъсти..
Сега ще защитава Орхан и ще казва на Ферит плановете на Кязъм?
Айде вече да следят какво пишат и да го карат последователно и постепенно да променят образите… не от едната крайност в другата
Сейран от отмъстителка за 1 епизод я превърнаха в ангелче..
Ферит както винаги крещи на Сейран а от една рибешка физиономия и се разтапя….
До кога ще пишат Ферит тъпак?
Айде да се стягат вечеееее, че ми писна с това губене на време пред екрана всеки петък..

# 408
Още първият път, когато гледачката беше в имението и гледа на Суна ми се стори , че Ифакат има пръст в това.

Всъщност такова поведение очаквам от Суна. На нея й остана траен белег, че избраха сестра й, а не нея.
Да, тя потушава тези си чувства, но малко й трябва да избият наново, когато има почва за това.

# 409
Много добър епизод, много динамичен и интересен. Великолепна СейФерска сцена докосваща и емоционална. Страхотни бяха и Кязъм и Ферит. За първи път сцените с Пельо ме радваха от сърце и душа. Очаквам я с нетърпение и другата седмица. Grinning

# 410
И на мен така ми се струва ама Суна много се излага с тая "гадателка"!

# 411
Явно е много безпощаден "Безпощаден", защото наистина е осезаем завоя и бързането ... едни чисти отношения между Ферит и Сейран, нормален тон и съдействие, а мен още си ме  държи спомена за хвърления пръстен от Ферит, заявката му за playmaker и отмъщение към всеки един .....
Но серията беше хубава и едно голямо браво за Дирен - героят му беше най-стабилен - последователен и страхотно изигран, добре че не умря Wink

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 00:09 от teya123

# 412
Много си права Кирилова. И аз съм възмутена. То толкова епизода вече
само лошите и психото имат превес.
По принцип Пелин /като ГГ в сериала/ съсипа всички хора около себе си: Зерин, чичо й,
този на Корханите. От нея започна всичко и не съм убедена, че скоро ще се отървем.
Старата лисица Халис също се оказа измамена, но най-важното, съсипа брака на Сейфер.
Ферит в никакъв случай не е жертвата. Ферит е изцяло отговорен за грешките си.
Започвайки от първата брачна нощ. Не Пелин влезе, а Ферит я пусна да влезе в живота му..
Ферит винаги е отивал при Пелин, особено когато тя е искала да се отдалечи от него.

Тя го манипулираше с всякакви лъжи за Сейран, като глупак, като целеше, че ще загуби
Сейран в крайна сметка и брака им ще се разпадне.

Реалността и истините ще бъдат трудни за Ферит, той ще отрича като първа реакция.
Той трябва да приеме, че е бил измамен, но в крайна сметка трябва да поеме отговорност
за собствените си грешки, независимо от последствията.
СЦ му отредиха тази роля на наивник, но и нея я изигра блестящо.

# 413
Епизодът като цяло беше интересен, но сцената на Ферит и Пелин в болницата изобщо не ми хареса, Ферит ѝ каза че няма да я остави никога със същата интонация, както на Сейран в Антеп. Фрага не ме грабна изобщо, Ферит явно изревнува Пелин когато разбра че е със Сертер и затова се сби отново с него. Според мен в 57 епизод също няма да се разкрие нищо.

# 414
Кое ми хареса най-много в серията!"Красивата,недостъпната,великата благодетелка"Невра,се превърна в адска досадница за Ферит!Даже не счете за нужно да отиде и сам да и върне парите,а изпрати Абидин!Деде най-сетне се светна за дъщеря си,че е невменяема и има нужда от медицинска помощ!Шахмуз който застана плътно зад нея!Шамара на Зерин!Сейран,която въпреки всичко,не стана като баща си!Не се превърна във "великата отмъстителка" и си спомни,че може и да се обича!Баща и не успя докрай да я изманипулира!Ферит,който обича всички,но истински беше само със Сейран!Само пред нея показа колко слаб,наранен,безпомощен и самотен се чувства!Този зелен шал!Спомних си коментара на една "луда" фенка от фейсбук,която вижда символики във всички предмети:"Ферит изтри сълзите си с зеления шал на Сейран,това означава,че само тя ще изтрие сълзите му!"Отношението му към Пелин в болницата и след нея никак не ми бяха по вкуса,но като се сетих каква изненада го очаква после и реакциите му,направо Пипин не искам да я мисля!Ще и вади от "носа" лъжи,манипулации и чужди бебета!Заради този момент си струва да се издържи малко внимание от негова страна!Новичкия,е не ми се понрави много!Не харесвам брадясали мъже!Изглеждаше ми малко нечистоплътен!Не става за нашето момиче!

# 415
  • София
На мен серията ми хареса, даже не мога да повярвам, че е била близо 3 часа и само с едни реклами. Стори ми се динамична. Сцените минаваха бързо, миналата седмица почти през цялото време четях туитър, сега нямах време.
Много бързо омекна Сейран, но много сладки СейФер Heart Eyes
Утре след 8 пак ще има репортаж за АфРам
https://twitter.com/TvDunyasii/status/1753529923703115888?t=JLcQ … y9P0O1V5m6rA&s=19
Някой пита за тренда, около 50 хиляди са в момента, не е много. Но в ютуб ми се стори, че имаше най-много хора спрямо предишните 3 серии.
Надявам се рейтингите да не спадат, даже тотала трябва да е нагоре, но май давали и мач тази вечер.

Последна редакция: сб, 03 фев 2024, 00:57 от MysteryG

# 416
Не ми хареса Ферит как се държа с Пелин в болницата и си спомних думите му от 1 сезон:
"Ти ми принадлежиш до всичките си клетки".
"Пелин винаги е била в живота ми и ще остане".
И сега думите му отново към метресата"
"Ти винаги си била специална за мен. Прекарахме години заедно. А сега си бременна с детето ми.
Никога няма да те оставя. Никога".

Същата изповед към жена си, по късно когато Пело беше забравена за малко.
Дори каза, че ще вземе десет куршума за нея, ако се наложи?

Започвам да се съмнявам, че детето ще го напишат на Ферит и въобще няма да има Сейфер.

https://twitter.com/i/status/1753492477971988946

# 417
# 418
Добро утро! 🍀

# 419
Добро утро

Общи условия

Активация на акаунт