Отговори
# 390
Фрага ми хареса, да се приключва вече тая конска бременност!
Ама и Суна тотално ще врътне , не ми харесва образът й в момента.. дано не прекалят!

# 391
# 392
И Ферит пак отива да се бие със Сертер и да спасява рибка… както винаги вярва на манипулациите на Пелин и от егото му не може да преглътне, че Пельо е спала с друг…
Явно Сертер е по-умен от Ферит веднага поиска ДНК тест, докато нашичкия си вярва на 100% че бебето е от него…
Суна май ще е първата,която ще посети психолога.. заедно с Пельоо… 🤪🤪🤪

# 393
Сертер при Халиссссс!Ооо,още по- жесток край за Пипин!Колкото и "розови"да са очилата края просто е велик!

# 394
Хайде време беше това Рибарче да живне,дори не знам ,но аз силно си мисля ,че утре ще сме първи в рейтинга. Не съм гледала Гадар и Шербета,но шестото ми чувство това си подсказва. Дано и се стоплят СейФер,а аз мисля че вече ще почне и тази ера

Явно е запазена марка стаите да ги рушат в това имение, сейферската води класацията,втората - бившата стая на Суна,пак настоящата ппц (Кая и Суна),сега и стаята на Пело😃

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 23:30 от Albena1_2_3

# 395
Хайде време беше това Рибарче да живне,дори не знам ,но аз силно си мисля ,че утре ще сме първи в рейтинга. Не съм гледала Гадар и Шербета,но шестото ми чувство това си подсказва. Дано и се стоплят СейФер,а аз мисля че вече ще почне и тази ера
За тази серия не знам, но другата определено ще се гледа от много хора... трябва да са сигурни, че Пело ще си тръгне накрая.... да си отдъхнем всички 😂
Да си я взима и гюле, гюле😂

# 396
Може ли превод на фрага?

# 397
Аз още не вярвам че Пелин ще си тръгне,айде Невра я претупаха ,ама Пелин ли ще изгонят така бързо,нека има още драма и локуми

# 398
Ще я влачим рибата още  епизоди, докато роди слончето.
Ще направят тест, но сигурно фалшив и нашият пак
ще се върже, но и Халис ще се намеси май.
Колко много си приличат Ферит и Пело по манипулациите.
От девет дерета води ще извадят, но да е на тяхното, лъжат, мажат
само да имат изгода.
Ферит при срещата със Сейран направо си я манипулира и тя
наивната му повярва и ще се жертва, за да му помогне.
Не ми хареса епизода. Пелин си е ГГ в сериала.
И в следващият епизод няма да има Сейфер, ще се
наслаждаваме на физиономията на Пелин.

# 399
Някой разбра ли какво  показаха  в сцената  с раздаването на детски  играчки  на бедните деца?

# 400
Някой разбра ли какво  показаха  в сцената  с раздаването на детски  играчки  на бедните деца?
Аз автоматично се сетих за Ферит и момчето от миналият епизод

# 401
# 402
# 403
Аз още не вярвам че Пелин ще си тръгне,айде Невра я претупаха ,ама Пелин ли ще изгонят така бързо,нека има още драма и локуми
Няма време вече за локуми,щото "Безпощадния" много диша във врата!За един ден 3 000 000 гледания в Ю ТУБ!

# 404
Все едно гледам фраг на някакъв филм на ужасите….
Суна сънува, че е с мъжа на сестра си, докато е омъжа за братовчед му и Сейран влиза с бялата рокля с която си играеше с Фърат на двора и ръцете и в кръв?????

Ако ще препишат накрая детето на Ферит какъв е смисъла да вкарват Сертер?

Ферит манипулира, защото е манипулиран от малък..
Пелин заплашва Гюлгюн, че ако каже на Ферит за всичко, което е направила ще се самоубие.. това какво е? Това е болестно състояние.. психическо разтройство има Пельо.. обсебване..

Не разбирам отношенията на Сейран и Ферит и не търся логика за да ги разбирам..
Не ми харесва на къде вървят нещата
И днескашния епизод не ми хареса..
Сега ще влачат това с бебето още поне 3-4 серии…
Наистина ми писна всяка жена да иска Ферит дори Суна.. оставете го вече това момче… разбрахме, че е женкар ама айде стига толкова!
Суна може  би не иска да е с Ферит сигурно има останала някаква травма от случилото се , което стана в Антеп и искането ѝ но би било хубаво да посети психолог!

Ифакат много преигра в сцената със Суна
Буквално гледах епизода и чаках Сертер да се появи…
Нищо друго не ме грабна..

Едно и също се върти
Сейран и Ферит си играят на куче и котка после се държат всякаш нищо не е станало..
Не ги разбирам аз тези сценарии…

Общи условия

Активация на акаунт