Отговори
# 375
Обърка си настройките в X, някой вижда ли колко туита има за Ялъто и да напише , моля

# 376
Тоя тъпанар много ме дразни Феро😡

# 377
Пелин е болна…..🫤🫤🫤🫤🤦🤦🤦

То да е само Пелин.

# 378
Здравейте, колко серии още има сериала до края на 2-ри сезон?

# 379
Наистина се чудя Мерт как влиза за 1 секунда в 10000 различни роли и настроения 😁😁😁

Оф кво каза тая вещица на Суна….

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 22:47 от Kirilovaa98

# 380
Тая идиотка като е толкова сигурна да направят тест 😀
100 % е от Сертер😀

# 381
Лелее Ферит като чу , че Сертер може да е бащата и се повеи светлина в очите му !😂

# 382
За първи път от много време ми хареса епизода. Сейран беше по-потресена от Ферит 😃,Феро е с очилата още

# 383
Ще коментирам след фрага 😁

# 384
Накоя от вас може ли да обясни какво си говориха Ферит и Абидин в колата за Невра и парите.
Не чух добре разговора. За връщане на парите ли ставаше въпрос?

# 385
  • Бургас
В общи линии нямаше изненади, но пък Гюнгер си е свършил добре работата!
Хубава, динамична серия с баланс на диалозите / чак се учудих, как се сетиха за Аби и този прочусвен разговор със Сейран/ Дори лъжещия Ферит при срещата с Орхан , докосваше сърцето....Но за мен най-силен беше разговора с Кязъм и неговата игра този път беше неповторима! Браво на актьора!
Ние чакаме психоложка, а те на врачка скочиха - безполезно дълга ми се стори сцената, но пък да видим какво ще е продължението!
Мафиотите бяха излишен пълнеж, а второто явяване на новичкия беше твърде лаконично...можеше да поконтактуват повече...явно обаче се гони публика /Ферит де/ Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Накоя от вас може ли да обясни какво си говориха Ферит и Абидин в колата за Невра и парите.
Каза му да организира връщането на парите и някакво колие-подарък да прибави...а тя горката не спира да му звъни и вече му е станало досадно.

# 386
Рибата специална била за него и никога нямало да я остави. Малко му е тъпак. Нещо по-сериозно трябва да измислите. Как ги беше строил да им казва как да се държат с нея.
А как само обяснява на Сейран, че не била както трябва говорила с баща си, тц, тц. И Сейран как я пише омекнала тоя сценарист, язък.
Не ми хареса и тази серия.

# 387
Охааа😀😀😀

# 388
Хареса ми епизода. Кязъм сега и двамата ли ще ги манипулира да се откажат един от друг, за да се спаси Орхан?
Някой разбра ли Акън какъв е, доктор ли, близък на Океш ага или друг? Ще са ми много любопитни общите им сцени със Сейран. Погледа на Феро на последната сцена на фона на драматичната музика ясно ни показаха според мен, че става въпрос за съдбоносен момент и game changer...детето не е на Ферит

# 389
  • Бургас
Уаууу....какъв фрагман!

Общи условия

Активация на акаунт