Отговори
# 360
Оф този глупак Ферит с розови очила, пусне две сълзи Пелин и ония се разтапя. Заряза жена си насред студа и тъмното, за Пелин ще си счупи краката. Седнал да ми гали ръката й...тиквеник
Нее, тъпак е ...

Всички обидни думи са малко за Ферит. Образа му на нищо го направиха. Кръгъл тъпак

# 361
  • Яко в Матрицата...
Скоро очаквам включване - както с дедето. Ще му светне на него кой какъв е.

# 362
❤❤
Скрит текст:

# 363
Само ще кажа БРАВО НА МЕРТ и дебил да го сложат да играе ,играе страхотно. Независимо с кой си партнира Мерт е страхотен.
Мерт и Афра нямат фейсбуци.

# 364
Орхан и Ферит направо са го обожествили Халис ага, смятат, че може всичко въпреки закон и полиция, прокуратура...

# 365
Образа на Ферит го направиха на нищо…
Иначе както каза Албена и дебил да му кажат да играе, ще играе страхотно 😁🫶🫶🫶

# 366
Боже,ще ми се скъса сърцето

# 367
Не знам ,но само да не си играе пак манипулациите и пак Сейран да му се връзва. Дано е искрен.

# 368
  • Яко в Матрицата...
На мен ми е жал за Ферит, но не и за Орхан, а той използва сина си... Тъпак и мухльо!
Преди да правиш нещо трябва да помислиш какви рискове поемаш и до какво може да доведе. А не после - моля те татко, моля те Ферит. "Аз съм Орхан Корхан, как ще ме задръжте!"

# 369
Снимката на моста си е точно тяхна ❤

Ферит манипулира ли я ?

# 370
Накрая Пельо да не влезе в лудница, обсебена маниячка, никак не е добре.
Сега нищо чудно да плюят Сейран, че кара баща си да оттегли жалбата, заради Ферит.

# 371
Цитат
Ферит манипулира ли я ?
Не, не я манипулира, искрен е, в безизходица е и ... друг начин не знае... Така си се люшка между великия Ферит Корхан и коленичилия ревльо.

# 372
Пелин е болна…..🫤🫤🫤🫤🤦🤦🤦

# 373
  • Яко в Матрицата...
Феро продължава да лъже. Дава надежда на Орхан...

# 374
Колко по-толямо сърце да има това момче?

Общи условия

Активация на акаунт