Отговори
# 480
Сейран е напълно права да  иска справедливост за баща си. При тези действия  от Орхан и последствията, които станаха за Кязъм, нейното действие е повече от нормално.
Но има един момент в разговорите между Сейран и Ферит1 когато тя каза на Ферит защо не й е казал какво точно се е случило, може би са щели да намерят изход. Това какво е? Нима Сейран не вижда вините на баща си и не отчита неговите отвратително манипулативни действия назад? Според мен тя се замисля много за първопричините и дори е можела  да помисли как да се измъкнат с Ферит от тази ситуация. А това, че с Кязъм станаха такива действия наистина е подсъдимо и то е в ход.
За жалост настървението  за отмъщение на Кязъм става лавиообразно. Във фрага се говори вече за смърт на Орхан, когато бъде в затвора. Добре, че Сейран чува. Не ми се мисли какво може да стане.
Враждата между Корханови и Шанлъ става ожесточена и то на живот и смърт.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 10:38 от Dimana-nova1

# 481
Искам да добавя и още нещо!Никога не казвай "Никога"!В живота може да ти се случат много лоши неща дори и да не си ги искал!Може да убиеш човек,без и да си мислил,че ще ти се случи и закона си е еднакъв!Да,Орхан го направи по собствена воля и закона го наказва!За Кязъм,обаче,това не е достатъчно!При него действа закона на джунглата:"Зъб за зъб,око за око!"Вътре, в затвора ще го убием!Нали беше нещо такова в трейлъра когато разговаряше с "приятеля" си от Антеп?Значи той също е убиец!А леля Хаттуч какво каза на Халис:"Ако тръгнеш да си отмъщаваш на ,/извинявайте,но не си спомням името на семейството на Сафет и Тарък/,няма да си по-различен от тях!"Та Кязъм с какво е по-различен от Орхан?

# 482
Добро да е неделното утро!
Благодаря за хубавите постове.
ВАЛ, моля напиши какво видя за Сейран и Ферит. И не мисли, че дотягаш, напротив, аз лично те чета с удоволствие.
Който не иска, нека прескача пост.
Аз също!Така,че чакам!

# 483
И двете семейства са "изверги", какво очаквате да направят.
Не ми хареса и погледа на Ферит, когато взе шала и си тръгна, все едно "казваше"- "няма да забравя".
Кязъм каза на Ферит, че са квит, заставайки пред куршума, за да го спаси.
Да не пишем неща, които още не сме видяли, тепърва разбраха за Пелин и бебето аджаба чие е и ще видим какво ще стане и най-потърпевши естествено ще са Корхан.

# 484
  • Яко в Матрицата...
Катя, Саджиде каза за плана на Пелин да се ожени за Ферит. За девойката в леглото му...

Кязъм ще се наиграе и той. Ама тогава ще е още по-болезнено. Според мен, Сейран иска да избегне точно това - баща ѝ да стане убиец. Защото се е запътил натам. Заради това тя ще приеме повече да не се вижда с Феро, Кязъм ще оттегли жалбата си. Ама милата не се сеща, че ако не в затвора, то с Орхан може някъде другаде да се случи някоя "злополука".

Кязъм не постави условие на Ферит. Каза му, че няма да оттегли жалбата си и да не се изпречва повече на пътя на Сейран. Всеки да си върви по пътя. Смятам, че Ферит не трябваше да се унижава толкова, но Гюнтер е решил така...

# 485
И двете семейства са "изверги", какво очаквате да направят.
Не ми хареса и погледа на Ферит, когато взе шала и си тръгна, все едно "казваше"- "няма да забравя".
Кязъм каза на Ферит, че са квит, заставайки пред куршума, за да го спаси.
Да не пишем неща, които още не сме видяли, тепърва разбраха за Пелин и бебето аджаба чие е и ще видим какво ще стане и най-потърпевши естествено ще са Корхан.
Съгласна абсолютно с теб!Само едно нещо ме гложди!Не беше ли Ферит който застана пред куршума за да спаси Кязъм?Нещо тук много закуцука!Дали не трябва отново да погледнем тази серия?

# 486
Рени не се знае, Орхан може да умре още в затвора, нали са му слаби ангелите.

# 487
  • Яко в Матрицата...
Нее, Понки, няма, такива като Орхан не умират лесно Joy

Освен това как ще видим краха на фирмата без него... Ще си отмъсти той на Халис.

# 488
Не беше ли Ферит който застана пред куршума за да спаси Кязъм?

Да, но най-много го отнесе Кязъм, той лежа в болницата и после големи приказки как спасил зет си.

# 489
В тази серия,за разлика от предната видях една Сейран,която надмогна себе си
Видях Сейран,чието сърце не е окаляно докрай с калта на Шанлъ
И за разлика от мнозина,аз повярвах на това,че тя не го направи единствено и само заради Ферит
Разбира се,любовта играе важна роля,но не беше единствена
Ферит и припомни смъртта на Фуат,тогава,когато беше разбит на малки парченца от скръб
И СеЙран разбра защо той я моли,разбра,че Орхан можеше да стане причина за смъртта на баща и,но и,че Кязъм може да стане причина за смъртта на Орхан
Затова тя реши да помогне на Ферит и аз напъно я разбирам и аплодирам за това
В никакъв случай не намирам действията и ненормални,или непоследователни
Единственото което не приех и не разбрах е,защо тя се толкова се заинтересува за това,че Пелин е припаднала,та чак хукна да гони Ферит с такси-това ми беше неестествена реакция на Сейран впредвид предишните серии в сценария
От действията и на двамата се видя как са запазили любовта въпреки всички и всичко
Той я утешаваше в прегръдките си пред болницата,а тя се опитва да му помогне като говори с баща си
Не посегна да го прегърне,все още-не,но реши да му помогне.Това ми стига да се зарадвам,че двамата все още ще ги има
Сейран познава баща си.Следващата стъпка очаквам да е в посока да му попречи да изпълни плана си.
Очаквам да се опита да предотврати непонравими последствия
Очаквам да разбере,че не омразата и злобата трябва да движат живота на един човек
За Ферит,в друг пост

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 12:00 от VAL*

# 490
Орхан още трябва да живее Simple Smile, нали има подписани документи от Халис и там за сега е само пусната кукучка и се чака развитие, ако се сетят.

# 491
Цитат
И СеЙран разбра защо той я моли,разбра,че Орхан можеше да стане причина за смъртта на баща и,но и,че Кязъм може да сате причина за смъртта на Орхан
Затова тя реши да помогне на Ферит и аз напъно я разбирам и аплодирам за това
В никакъв случай не намирам действията и ненормални,или непоследователни
Единственото което не приех и не разбрах е,защо тя се толкова се заинтересува за това,че Пелин е припаднала,та чак хукна да гони Ферит с такси-това ми беше неестествена реакция на Сейран впредвид предишните серии в сценария
VAL, ами ако е логично Сейран да се разтревожи за Орхан, имайки предвид смъртта на Фуат, точно толкова е логично да се разтревожи и за бременната Пелин. Просто е добра душа. В една от предните серии даже седна с Пелин в мола да я успокоява след авантюрата на Ферит с Невра. А още по-преди, след изявата и по ТВ, преживяваше, че е причинила страдание на сестра си, Гюлгюн и други в ялъто, въпреки че при всеки такъв разговор изтъкваше, че е постъпила правилно.

# 492
  • Яко в Матрицата...
За мен сега е важно, Пельо да изчезне от сериала час по-скоро.

# 493
Katya_I Твоя пост ме наведе на мисълта,че ти си един безкрайно добър човек,който успява да намери доброто дори и в най-лошия!За съжаление малко хора го могат това!Такива са ,може би,не знам колко процента от народонаселението!Аз,обаче,не съм от този процент което не означава,че не уважавам и ценя твоето мнение!Не мога да простя безчувствието към собствените ти деца!Не мога да простя ужаса и унижението,  което преживя Суна  в дома на Сафет, благодарение на този,така "добър и емоционален" баща,докато той ,в същото време,си пиеше кафето и мислеше как да "пласира" и другата си дъщеря!Това си беше извън границите на всичко нормално!Целия живот на Кязъм е "бартер" или по-точно "разменна търговия"!И абсолютно не мога да го оправдая със нанесените му "травми" от детството.Какво каза Абидин на Суна?Човек има две семейства.Едното не може да избира,но второто ще е такова,каквото сам си изгради!Не го цитирам точно,но смисъла и посланието беше такова!

# 494
За мен сега е важно, Пельо да изчезне от сериала час по-скоро.
Що бе, Рени?! Тъкмо Буче се разигра и показа някоя и друга емоция, освен на многострадалната Геновева. Joy

Общи условия

Активация на акаунт