Отговори
# 495
🧸🧸🧸😍😍😍😍😍

# 496
  • Яко в Матрицата...
За мен сега е важно, Пельо да изчезне от сериала час по-скоро.
Що бе, Рени?! Тъкмо Буче се разигра и показа някоя и друга емоция, освен на многострадалната Геновева. Joy
Joy Щом в Х ѝ даваха безплатни уроци как се плаче, смятай... Close

# 497
В тази серия,за разлика от предната видях една Сейран,която надмогна себе си
Видях Сейран,чието сърце не е окаляно докрай с калта на Шанлъ
И за разлика от мнозина,аз повярвах на това,че тя не го направи единствено и само заради Ферит
Разбира се,любовта играе важна роля,но не беше единствена
Ферит и припомни смъртта на Фуат,тогава,когато беше разбит на малки парченца от скръб
И СеЙран разбра защо той я моли,разбра,че Орхан можеше да стане причина за смъртта на баща и,но и,че Кязъм може да сате причина за смъртта на Орхан
Затова тя реши да помогне на Ферит и аз напъно я разбирам и аплодирам за това
В никакъв случай не намирам действията и ненормални,или непоследователни
Единственото което не приех и не разбрах е,защо тя се толкова се заинтересува за това,че Пелин е припаднала,та чак хукна да гони Ферит с такси-това ми беше неестествена реакция на Сейран впредвид предишните серии в сценария
От действията и на двамата се видя как са запазили любовта въпреки всички и всичко
Той я утешаваше в прегръдките си пред болницата,а тя се опитва да му помогне като говори с баща си
Не посегна да го прегърне,все още-не,но реши да му помогне.Това ми стига да се зарадвам,че двамата все още ще ги има
Сейран познава баща си.Следващата стъпка очаквам да е в посока да му попречи да изпълни плана си.
Очаквам да се опита да предотврати непонравими последствия
Очаквам да разбере,че не омразата и злобата трябва да движат живота на един човек
За Ферит,в друг пост
Браво VAL!Съгласна на 120%!Най-сетне видяхме емоционалното израстване на Сейран!Мисля,че не тръгна след Ферит заради Пелин,а за да му каже за условието,което и постави Кязъм за да оттегли жалбата си!Но стана много добре защото сама стана свидетел на "съмнението" относно бащинството на Ферит.

# 498
Това си беше извън границите на всичко нормално

Мими, ти се изказваш, като нормален човек, при условие, че те не са такива.

# 499
Скрит текст:
Днес Мерт ще има снимки в болницата и в полицейски участък.
А рускинята казва, че днес ще снимат раждането на амфибийното бебе. 🤪🤪

Отлагам писането за 56-ти епизод от петък до сега, но днес може да и да седна да напиша и аз моето мнение.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 12:14 от bellie_ellie

# 500
Това си беше извън границите на всичко нормално

Мими, ти се изказваш, като нормален човек, при условие, че те не са такива.
Ами да си теглят тогава последствията от тяхната "ненормалност"!Не мога да оправдая престъпления заради невменяемост!

# 501
Здравейте Kissing Heart
За мен и в двете семейства има вина.И Кязъм е виновен и Орхан е виновен, а Халис ага е най-виновен защото той ги подскукурносва всичките .Ифакат е отделна история с нейните интриги ,които също много допринасят за влошаване на ситуацията. Всички имат толкова много его и гордост с които оправдават действията си ,а изобщо не забелязват ,че точно заради егото им ,накърнената им чест ,желанието им за възмездие или по-скоро за мъст унищожават живота си  и най-вече унищожават красивата любов  между Ферит и Сейран.
Предния път заради интригите на Ифакат и Зерин ,накърненото его на Халис и Кязъм и манипулациите на Пелин Ферит едва не умря ,сега да видим до къде ще се стигне.Предния път имаше една жертва Фуат ,за сега имаме един доста пострадал Кязъм дано да няма повече жертви Hands Pray
Докато се продължава с това да си отмъщават един на друг няма да имат хубав край нещата.Сейран и Ферит се опитват да разкъсат този омагъосан кръг ,преди им се получи дано и сега да успеят.
Кязъм за съжаление не се е променил просто сега насочи гнева си в посока към Корхан .За човек като него с толкова много накърнена гордост е много трудно да прости на Корхан,И не говоря за сегашната ситуация с Орхан ,а по принцип за цялостното положение,Кязъм никога няма да забрави обидите на Халис и Ифакат ,няма да забрави за това ,че на няколко пъти ги гониха и на края ги изгониха най-позорно от имението. Но Кязъм не може да разбере едно ,че когато просиш както той прави ,когато нямаш собствена сила и възможности благодетелите ти когато им се прииска ще те погалят когато им се прииска ще те ударят и изгонят.
Сейран слава богу няма да последва примера на баща си ,а ще помогне на Ферит в опазването на Орхан защото иначе Орхан вече изобщо не по погрешка ,а съвсем целенасочено ще го убият докато е  в затвора.
Историята с Пелин се надявам вече да има своя край и то край в който се разбират всичките и манипулации защото така е редно.Като е луда да си отива в лудницата за лечение и толкова ,не е редно и правилно Ферит и Сейран да са жертви на лудоста и.
Интересно със Суна как ще се развият нещата. Тя си дава още от началото на сериала индикации ,че си ревнува от сестра си ,но и в същото време  я обича така че тук ще е интересно на къде ще избие.Но и на мен ми се струва ,че гледачката и Ифакат са в комбина. И като казах Ифакат мнооого ама наистина много ми се иска и нейните кирливи ризи най-накрая да и ги изкарат и да изгонят от имението без пукната пара.
Новия герой за сега не се знае като какъв ще е ама е ясно ,че Сейран няма да му обърне внимание ,а  той дали и доколко ще и обърне не е ясно.Като го гледам доста се заинтригува ,но дано да не е някоя лепка  защото просто няма шанс пред Ферит.

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 17:25 от Eny87

# 502
  • София
Скрит текст:
Днес Мерт ще има снимки в болницата и в полицейски участък. Казват, че днес ще снимат раждането на амфибийното бебе. 🤪🤪

Скрит текст:
Те нали разправяха, че в края на 57-ма ще започне да ражда и то преждевременно Flushed. Да я приключват вече тази история. Дано са разбрали, че с Буче като главна не стават нещата. Пак казвам, дано и бебето не умре.

# 503
Скрит текст:
Днес Мерт ще има снимки в болницата и в полицейски участък. Казват, че днес ще снимат раждането на амфибийното бебе. 🤪🤪

Скрит текст:
Те нали разправяха, че в края на 57-ма ще започне да ражда и то преждевременно Flushed. Да я приключват вече тази история. Дано са разбрали, че с Буче като главна не стават нещата. Пак казвам, дано и бебето не умре.
Скрит текст:
Дай боже да не убият бебето.Нека да е на Сертер и двамката с Пелин да си отиват по живо-по здраво в чужбина и да му направят детска стая!

# 504
# 505
  • Яко в Матрицата...
mimi 65, ти наистина гледаш друг сериал... Сейран и Ферит имат проблеми, които трябва да решат, но не могат сами. 75% от хората по света имат нужда от психологична подкрепа, това не го казвам аз, а учените... И какво значи да си "нормален"?

# 506
mimi 65, ти наистина гледаш друг сериал... Сейран и Ферит имат проблеми, които трябва да решат, но не могат сами. 75% от хората по света имат нужда от психологична подкрепа, това не го казвам аз, а учените... И какво значи да си "нормален"?

А ние тук в темата в коя група попадаме ? В тази от 75% или в останалите 25%?
Не се гледа различен сериал, просто всеки пречупва видяното през своята призма на възприятие.
И по-рано писах, че всеки има изградена емоционална и морална ценностна ситема и тя не винаги съвпада с тази на останалите.  Точно тази палитра от различни мнения е нещо движещо в живота.
Дано при нашите герои най-после се намери нещо общо между тях, което те го имат и го усещат подсъзнатео, за да решат противоречията си, да проумеят, че само заедно, с общо решение ще могат да преодолеят назрелите конфликти между тях, които конфликти са под давление на външни хора. .

# 507
Ферит,ах Ферит е моята голяма болка
Не знам дали има друг филм,в който героят да е толкова хулен,критикуван,дори мразен,а в същото време да е толкова обичан
Това,разбира се се дължи на изключителния талант на Мерт
Няколко пъти повториха думите,че Сейран не разбира Ферит и иска да го промени
Какво да промени това момче?Любовта си към хората?Огромното чувство за отговорност?Желанието си да помага винаги,дори и с цената на живота си?Огромното си сърце?Или умението да прощава?
Знам какво ще ми кажете-Пелин...
Искам да припомня,че той не беше потърсил Пелин нито веднъж
Не допусна Пелин нито веднъж до себе си,след "онази вечер",ако изобщо е имало такава
Припомням срещата с Пелин във вилата,когато тя искаше и той имаше тази възможност,припомням вечерта,когато тя влезе в стаята му,след като уж щяха да се женят
Всъщност,всички ние гледаме филма..няма какво да пирпомням
Не направи нищо нарочно,нищо с цел,нищо с умисъл да нарани някой
Във всичките му действия даже и за миг не видях целенасочено да вреди нито на Сейран,нито на Пелин,нито на някой друг
Даже мога смело да заявя,че Ферит е жертва както на обстоятелствата,така и на доброто си сърце
Много неща се случиха,много думи се казаха,много сцени се изиграха
Не искам да разглеждам детайлно,аз искам да гледам цялата картина,да видя причините и да разбера героите
Абсолютно приемам действията му в болницата,когато успокояваше Пелин,защото така трябва да постъпи един мъж с жена,която носи неговото дете
Категорично и заяви,че няма да се ожени за нея,но и категорично и заяви,че ще бъде до нея в името и заради детето
Как да постъпи според някой от тук пишещите?
Ще ни хареса ли,ако изобщо не се заинтересува какво се е случило с Пелин?
А за това,че е излъгал баща си в затвора?
Нима не сте чували за "благородна лъжа"?
Нима трябваше да хвърли в лицето на баща си истината и така да то довърши докрай?
Огромно сърце има Ферит Корхан и няма да се уморя да го казвам
Сейран знае,Сейран обича това сърце
Изборът е неин-дали да продължи да обича Ферит такъв,какъвто е,или да си тръгне
Затова и Невра се влюби,затова и Пелин не се отказва
Винаги съм си задавала въпроса,защо ние,когато се влюбим се влюбваме в даден човек,който после неистово искаме да променим?
Ще го обичаме ли,ако той се промени и заприлича на нас?

Последна редакция: нд, 04 фев 2024, 12:58 от VAL*

# 508
  • Яко в Матрицата...
Димана, аз не съм лекар, че да поставям диагнози. Ти ако смяташ, че си в 25%, някой друг тук може да е в 75%. Живеем в 21 век и мисля, че не е срамно човек да каже, че има нужда от помощ.

Това, което виждам аз в сериала е, че събраха двама младежи с проблеми, наследени и насадени от семействата им и те в момента сами се борят, за да ги решат.

Вал, върни се да изгледаш сериите след "онази нощ" и да видим дали Ферит не е търсил Пелин JoyJoyJoy

# 509
Рени,добре знаеш какво имам предвид под "търсил"
Пък и тук не чета от гледащите "Златно момче",които припомнят сериите-какво правеше Сейран?
чета само за Ферит
Ама нейсе
Ще се съгласим,какво да прави един 1% срещу цели 99%

Общи условия

Активация на акаунт