Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 975
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
Голяма разходка с кучето и ММ на плажа. След това всички спахме поне два часа.

# 376

Вчера прекарах деня в съседния град с голямата си дъщеря:пазарувахме,обядвахме, пихме кафе с торта и си говорихме.Купих си парфюм и тениска.
Днес пих кафе със сестра ми и една приятелка,а довечера ще празнуваме рождения ден на ММ на заведение.

# 377
Честит празник!

Хепи, честит да е мъжът ти. Да е здрав и да те слуша

Пътувам към морето. Няма по- хубаво очакване от това! Да видиш морето

# 378
Семейно изчистихме вкъщи, а аз се захванах и с терасата. Най-накрая изхвърлих всички боклуци и изсъхнали цветя, измих с маркуча и съм много доволна. Ще си пия кафето с кеф вече.
Утре може да отида за пролетни цветя и семена. Миналата година засадих слънчогледи, подправки и чери домати и цяло лято си ги гледах и поливах с голямо удоволствие. И сега са ми такива плановете.

# 379
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Спах до късно, позволих си бавен ден. Нямах нещо съществено като план, и си се мотах без угризения.
Децата закусиха късно, обядваха палачинки от навън, които не им харесаха Smiling Imp
После обиколихме квартала да напазарувам разни дреболии като леген и вакуумни пликове...
Сега лекичко ръми, но излязохме за обещаната разходка да карат тротинетки, а после планирам търкаляне на дивана и Макуин 2 Sunglasses

Приятно ми е!

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 12:02 от CvEtEmOe

# 380
Купих си рокля, която  се оказа тясна в ръкавите и къса като туника. Не ми е за парите, ще я дам на сестра ми, но много ми хареса материята и цвета. Даже вече си представях с какъв чорапогащник ще я нося .... Ми яд ме е, признавам си.
За утеха мъжа ми ми купи голям шоколад. То затова роклите не ми стават 😁

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 17:35 от мекичка*

# 381
  • Mediterraneo
Излязохме семейно, много рядко се случва, че детето вече не иска да е навсякъде с нас.

# 382
  • Бургас
До обяд гледах филми на ужасите,психо.
Следобед бърза разходка из комплекса.

# 383
Обикаляхме безцелно с колата, с много близка приятелка. Терапия....Heart Exl

# 384
Вчера накупихме сто боклука от Джъмбо, оставих децата да грабят каквото си искат. Вечерта се събрахме за празника, поканих и мама, беше хубаво въпреки лекото фиаско с един сафрид.
А днес си купих кутия за хляб, намалена последна бройка. Това ми носи малко чиста съвест, защото следобед или утре ще си купя два чифта обувки на цена, доста по-висока от психологическата ми граница. Но нали частично ги избих от кутията за хляб, няма да се чувствам гузна пред себе си.

# 385
Много хубава разходка в много слънчев ден през парка край реката и центъра на града пълен с туристи. Имах нужда да се включа в безгрижието Simple Smile
Също така си набелязахме изложение в музея , но не влязохме за да не пропуснем слънцето. Оставихме си го за дъждовен уикенд.

# 386
  • София
Разходка, кафе, нова книжка, малко козметика. Какво му трябва повече на човек. Simple Smile
Сега ще гледам филм.

# 387
Направихме си поредната резервация за почивка.

# 388
Реших че тъй като вече времето е хубаво трябва да си взема и хубави слънчеви очила, в тон на новия парфюм. Банковата ми сметка не хареса това, хаха

# 389
През почивните дни се насладих на дълги, но бавни разходки, поглезих всички вкъщи с палачинки и любимият им десерт, прочетох отдавна закупени списания, които чакаха своя ред.

Общи условия

Активация на акаунт