Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Получих си слънчевите очила с диоптър.  Няма такава картина - доволна съм.

# 406
И аз с нови очила. Вече съм с два вида - за близо и за далече. Досега бях само за далече и сега съм като пате в кълчища - ту едните, ту другите. Обаче ми светна пред очите, сега си давам сметка как съм се мъчила и втренчвала на близо.  Вече си чета книгата с удоволствие.

# 407
Прочетох си книгата, утре почвам новите ❤️

# 408
И аз съм в разгара на много интересната за мен 2 част на Играта и имам подновени 2 букета в хола , сега са жълти облачета от жълт храст и орлови нокти , и в работата започнах нещо интересно само малко ми се струва че ще излезне доста чепато, но няма да си развалям настроението с това . Да видим . За сега съм доволна . И си отворих един шоколад Линд , тъмен, тънък , с nougat сякаш халва от твърдата

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 19:31 от bella-ciao

# 409
Вчера си поръчах 2 чифта сникърси и се разходих с кучето.
Днес си взех поръчаните блузки и разходих кучето.Мисля да си легна рано и да почета.

# 410
  • София
Днес гледах филми, четох книга, говорих по телефона с приятелка. Отдавна не се бяхме чували, хубаво ми стана.

# 411
  • на брега на морето
И аз говорих днес по уотсап с една приятелка/ бивша колежка, с която не бяхме говорили отдавна. И на мен ми стана хубаво.Heartpulse

# 412
И аз изкарах дълъг разговор по уотсап с чужбина.Обсъдихме света,споделихме си всичко,взаимно се заредихме. Heart

# 413
Сцепих се от работа през деня и едвам се завлякох до вкъщи, но си дадох сметка, че ако седна ще се разпльокам и цяла вечер ще ми е така. Та взех едни теменужки, които си бях купила предния ден и излязох да ги пресадя. Хора, такава терапия е работата със земя! Само за около 30мин., а се прибрах свежа като теменужките ми Simple Smile

# 414
  • При децата ми
Снощи релаксирах с маска на лицето. Довечера ще празнуваме 8-ми март с колеги.

# 415
Забърках катми, отдавна ми се ядат, не мога повече да се боря със себе си 😉

# 416
  • Mediterraneo
Отметнах една важна среща и имам целия ден само за себе си, без никакви други задължения.

# 417
Полежах си до късно, започнах нова книга, пих 2 кафета ❤️

# 418
Купих подаръци за мама и сестра ми по случай 8-ми март и им ги пратих като изненада с куриер. Знам, че ще ги зарадвам и това ме зарежда. Взех и за свекърва ми и за близка, с която се уговорих да се видим утре само двете без деца и мъже...зареждам си батериите, когато си представя радостта на хората.

# 419
Отивам на бар

Общи условия

Активация на акаунт