Какво направих днес за себе си? (тема 18)

• 43 988
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Баладата е чудесна книга и се радвам, че интересът към нея се възроди.
Днес делегирам задачи, доколкото мога. Новата колежка е пълна с ентусиазъм, но трябва да й се виси на главата, за да не прати грешна информация или пази боже, да обърка цените Scream

# 481
Аз изядох една багета с масло от лидълските
Простичка награда за човек, който пази диета и се поти по фитнесите...

# 482
Мавина, книгата е Детски имунитет 😂 не е роман, просто стигнах до най-вълнуващата за мен част от нея. Предимно беше по-медицински насочена досега и ми дотягаше.
Но ще чета Тревожни хора (Бакман ми е най-новият любим автор) и Гордост и предразсъдъци. 😀 По принцип не си падам по класики, но отзиви в една група ме накараха да си я купя. Да видим дали ще ми хареса. И една психологическа си взех за хора с ОКР-та по препоръка на колега. С големи очаквания съм за нея.

# 483
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И аз днес отчитам маникюр, и докато ми го правеше девойчето, мушнах едно шоколадче Animal Pig
Трябва това да направя за себе си много скоро - да почна пак да си следвам режима и да спра да се тъпча с храна....

И една много яка манджа от грах, картофи и месо спретнах.

И последно - приех предложеното ми, макар и хоризонтално движение в работата - доволна съм.

# 484
Много хубава и приятна семейна вечеря в интересен ресторант.

# 485
Бях в два града, и на двете места се видях с хубави хора.

# 486
  • Гр. София
Не беше нещо, което направих за себе си, но ми донесе огромно удовлетворение.
Пред ИСУЛ срещнах един дядо по пижама, пациент на болницата. Поиска от една дама пари - казали му да си купи лекарства, но нямал и лев. Тя му отказа много сопнато. Аз бях в разговор, който не можех да прекъсна, но веднага щом приключихме, догоних дядото и му дадох 27 лв (само толкова имах в брой). Беше безкрайно благодарен, насълзиха му се очите... Каза, че ще му стигнат за лекарствата.

# 487
Не знам ретрограден меркурий ли е какво е, но всички неща свързани с онлайн акаунти и разплащания са се закучили и се разправям с отвратително разпръснати customer supports

Сега ще счупя и аз каръшката серия, като отида на обяд с приятелка, изобщо няма да се занимавам, скъсах си нервите...

# 488
  • София
От вчера продължавам разчистване на гардероби! Радвам се да махам излишни парцаляци! Flowers Hibiscus

# 489
Взех си болничен. Ще работя, доколкото мога, от вкъщи, но няма да е с обичайното бясно темпо. Друсам се с обезболяващи и малко ми светна.

# 490
Взех си болничен. Ще работя, доколкото мога, от вкъщи, но няма да е с обичайното бясно темпо. Друсам се с обезболяващи и малко ми светна.
Бързо възстановяване! 🌹

Днес си купих една торба чай. 😆
Купих си две кокорчета.
Харесах си завеси и перденца.
Направихме с моят мъж една голяма разходка из града.
Денят беше ползотворен ,доволна съм! 💖

# 491
Цял ден на дивана с книга, а вечерта на танци

# 492
  • Mediterraneo
След безумната емоция снощи Депеш "да ми пеят на ушенце", последвана от 3 часова нощна разходка из Мадрид, днес съм като утрепана и физически, и емоционално. Прекалено много емоции ми дойдоха. Не съм спала 36 часа вече, не ми се и спи. Лежа и си гледам клипове от концерта.

# 493
  • Бургас
Оххх,напишете теменужки 😉
Евче,бързо възстановяване!
Тарти,супер емоции си имала!
Съни смайл,имаш сърце! Хубаво е повече хора да са като теб!

Днес направих любимата бисквитена торта на първородния за утрешния му рожден ден! 😍 Поговорихме си сладко сладко с момчетата 😍

# 494
Днес спах до късно.

Общи условия

Активация на акаунт