Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 186 182
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Габриела е плувкиня, затова е с толкова развити рамене и гръден кош. Но според мен има много добра стойка. На мен ми харесва.

Другата с по- грубо телосложения е Барбара. Тя прилича на женска мутра, но там и маниера допринася за това.

Пропуснала съм сериозната професия на Памела. Аз разбрах, че е безработна работохоличка.

Не разбирам това да харесвам или не някой защото има или няма корекции. Надя нищо не е показала от себе си нямам никакво мнение за нея все още.

# 1 321
Зависи какви корекции и с каква цел са направени. Донякъде говорят за характера на човека.

# 1 322
  • Melmak
Въобще не ми хареса Габриела сестрата. Оставете гръдния кош, плувкиня, ок. В лицето е трагедия, джуките ще й пипнат носа. Като поведение само като чуя някоя дето не може да се отлепи от майка си и кака си, явни дефицити…

Повечето са трагични.

Имам въпрос: защо майката на ергена да не е ок с това той да вземе жена с дете, като очевидно Алек е плод на втори брак на родителите си, които имат други деца преди него?

# 1 323
Като стана въпрос за майката какво беше това нещо?! Имах чувството, че едва се сдържа да му зашлеви един...

# 1 324
  • Варна
Тази Теа с тройката е копие на певицата Цветелина Янева, а чак сега се сетих на кого ми прилича пожарникарката. Съща Денис от първи сезон само е с по-пълно лице.

# 1 325
Коя беше жената до тях? Някоя от сестрите му предполагам.

# 1 326
Едната финалистка е със сигурност тази Маги Томова. Не разбирам защо се издават така. Татусът на ръката... 

# 1 327
Едната финалистка е със сигурност тази Маги Томова. Не разбирам защо се издават така. Татусът на ръката... 
По какво се разбира, че това е кадър от финала?

# 1 328
Току-що изгледах първия епизод и мисля, че се очертава интересен сезон. Има доста хубавки момичета, аз лично не бих ги върнал хехе. Барбара я запомних най-много, защото хем е секси хем изглежда с интересен характер. Така че поне тя, Теа, Киара, Йоана, Надя, Васка, Габриела, Валерия и Екатерина на пръв поглед ми харесват. Stuck Out Tongue

# 1 329
Имам въпрос: защо майката на ергена да не е ок с това той да вземе жена с дете, като очевидно Алек е плод на втори брак на родителите си, които имат други деца преди него?
Знае се само, че майка му казва, че не мисли, че бащата ще хареса една от финалистките. Може да има 100 причини за това.

И на мен ми е интересно каква е сериозната професия на Памела? Нещо съм изпуснала. Нали каза, че била работохоличка, ама после каза, че била безработна?

# 1 330
Pandorina - според мен е 100% кадър от финала. Миналата година беше същото, само където в началото не успяхме да разгадаем чий ръце са това. Винаги показват кадър с една от финалистките. Говори се, че борбата ще е между нея и другата руса майка, която ще влезе тази вечер - забравих й името. Ще видим. Има време до май месец за още жокери.

# 1 331
Памела пише, че е маркетинг експерт. Не е казвала да е безработна.

# 1 332
Много майки не биха харесали за синът си, жена с дете /в голяма част от случаите/, защото синът им си е ерген без дете. Майките считат, че едва ли не, за техните момчета трябва нещо "по-добро", т.е. жена без дете. Ако мъжът е с дете и срещне жена с дете, случаят е друг и тогава "маминка" дава благословия.
Друга тема на разговор е, защо изобщо мъж, улегнал и сериозен, ще слуша майка си.... Да пита баща си - той ще каже да вземе тази с най-големи ц*ц* Grinning

# 1 333
Току-що изгледах първия епизод и мисля, че се очертава интересен сезон. Има доста хубавки момичета, аз лично не бих ги върнал хехе. Барбара я запомних най-много, защото хем е секси хем изглежда с интересен характер. Така че поне тя, Теа, Киара, Йоана, Надя, Васка, Габриела, Валерия и Екатерина на пръв поглед ми харесват. Stuck Out Tongue
Габи пожарникарката?

# 1 334
Теа на някои от кадрите такова шкембенце вади, че чак да се замисли човек, дали този път и бременна не са вкарали в играта.

Общи условия

Активация на акаунт