Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 356
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 680
Айде айде, жена на 44 години какво ще си търси щастието при 20/30 годишните?
28 е по- към 30. А и то трябва човек, с когото да можеш И ДА ГОВОРИШ чат пат, и да има някакви ценности. Не ти трябва просто "бръмчалка" като някои от девойките, които се появиха, особено онази от Тел Авив.
Всички дами са хубави. Но с някои просто разговорът е невъзможен. Ценностите им са чалга+силикон, а в главата празно. За жалост.

# 1 681
и това е психолог в училище. аз съм в ступор и потрес.

# 1 682
Венета от Ерген 1 ряпа да яде пред Християна...

# 1 683
Всички тези момичета ги взимат от лудници, клиники за пластични операции и долни кръчми.
Ама купонът е на макс 😁

# 1 684
  • вкъщи
Леле, ако тази татуираната гръмогласната и проста жена наистина е психоложка в училище, горко им на тези деца.

# 1 685
Тези жени не са ли чували, че скромността краси човека? Знаят ли изобщо какво е това скромност! А за Християна какъвто и епитет относно простотия и да се употреби, все ще е малко!

# 1 686
и това е психолог в училище. аз съм в ступор и потрес.
Дано не продължи да бъде...

# 1 687
Хайде и политкоректни да бъдем, оффф

# 1 688
  • София
Тази от Украйна да беше белнала зъбките другите са се подготвили

# 1 689
Оффф.. не мога да повярвам, че рекламите ми липсват

# 1 690
Отново ще имаме от руско-украинската школа.

# 1 691
  • България
Мария ми харесва и като глас, и като външност. Говори по-добре от Теа въпреки че е украинка. Изглежда нормална, тялото й е топ.

# 1 692
Абе, тези жени не са ли чували, че скромността краси човека?
Пластичната хирургия също, въпрос на избор 😁

# 1 693
Ох, видях му изхода на Алекс като се напъне така да се смее със зяпнала уста...

Ами добре бе, направо се дразня , като гледам. Тези деца нямат ли родители, може ли да оставиш детето ти да стане толкова асоциално и същевременно вглъбно и самовлюбено, като тази юристка и да очаква да има нормален мъж до себе си.. Бива, бива..
Направо... 🔝Дали виждат родителите им колко са се провалили?!
Аз на този въпрос не мога да си отговоря. Не обвинявам децата, аз също съм баща на буйно дете, обаче докато го пиша виждам поведението на детето на дипломата и съм без думи..

# 1 694
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нямаше начин в българско шоО да не набутат и украйнка. На бас, че ще продължи доста напред.

Общи условия

Активация на акаунт