Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 370
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 725
Горкото момче е доста ограничено от към избор.
Е има няколко хубавки.

# 1 726
Много лоша кожа има тази .

# 1 727
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Горджъс изглежда на два пъти по 27, има много лоша кожа, която и гримът едва прикрива. Но пък мисълта и тече сравнително гладко и не миека, уравновесена ми се вижда.

# 1 728
Боже, вече и думи нямам, честно. Тази все едно е помирисала нещо много гадно, така изглежда.

# 1 729
  • Melmak
Украинката много зле… нещо много сбъркано има в тялото, кокалесто-плашеща плюс тия странни увиснали гърди, защо с тази рокляяяяяя? А в лицето е като арменка.

# 1 730
Аз се чудя какви са били критериите за подбор на психолог на училището, което е наело Християна.
Телефонно обаждане от бащата.

# 1 731
Ех, Горджъс и мисли, и английски.. много станаха.

# 1 732
  • Paris
На мен ми се струва, че всички лъжат за годините. Няма ли къде да се провери дали това, което казват е така?

# 1 733
  • София
Детската психоложка има 1500 последователи, но написала “за колаборации”

Връзката и с реалността е толкова колкото снимките в инстаграм с реалния и вид.

# 1 734
  • София
Чупакабрите настъпват, мога само да им завидя за самочуствието. Някои са направо страшни. Христиана май си беше сложила дървените очила още преди да пристигне в "санаториума". Изглежда ужасно - изхабена, пияна, невъзпитана, гръмогласна...
Надежда и Магдалена не са кой знае какво в лицата, но веднага си пролича, че не са на 20-25 и опитът си казва думата - могат да водят разговор, да предизвикат внимание и интерес. Подаръците им също бяха нормални и мислени.

# 1 735
Аз се чудя какви са били критериите за подбор на психолог на училището, което е наело Християна.
Не мисля, че реално е такава. Колко калинки има спуснати отгоре...

# 1 736
Кой е па тоя баща?? Президента на Кюстендил?

# 1 737
Ох, какви кукувици има!!! Къде ги намериха!?!

# 1 738
че бат Елисавет имаше един балкан разлика между Инстаграм и реалност.

# 1 739
Само на мен ли ми се струва, че повечето изглеждат по-възрастни отколкото казват че са? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт