Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 168
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 830
Барбара на страната на Християна ли каза че е?
И двете са от Кюстендил, така че има голям шанс да са си приятелки.

# 1 831
Ми при Християна и от пиене може да е. Алкохолизмът е заболяване. Нищо забавно не виждам. Продуцентите виждат дъното на професионалната етика вече като погледнат нагоре.

# 1 832
Добре,че няма още една вечер с нови претендентки.

# 1 833
Ето, таз простакеса "блесна" в цялата си "прелест" - дива проста селянка!!! Dizzy FaceУжас!!! Добре, че от предаването я прибраха, че щеше да стане някоя вакханлия... Dizzy FaceDizzy Face

# 1 834
Тия бели панталони изглеждат като термално бельо.

# 1 835
  • България
Дотук бях аз, приключвам след като чух 3-те дипломи на Надежда. Лека нощ и приятна вечер!

# 1 836
Нани е една бъдеща руса Неделя Щонова. 👀

# 1 837
Тази Надежда(Нани) известна ли е с нещо преди формата?

# 1 838
  • тук и там
Оф,как може да я пуснат толкова пияна тази жена?!Коя е Нани не разбрах?Да не е тази,която е била женена за грък?

# 1 839
# 1 840
Добре де, след като има изглаждане на гънки, няма ли и процедура по добавяне на мозъчни такива? Но не с удар с мотика Joy

# 1 841
И Маги и Нани не са ми красиви -в лице - едната с тези брекети другата прилича на Пинокио.

# 1 842
Многооо грозно, че не му каза за детето по моя преценка. Странно

# 1 843
Нани е една бъдеща руса Неделя Щонова. 👀
Да, наистина! Чудех се на кого прилича Надежда, но не можех да се сетя. Благодаря! Наистина Неделя Щонова в рус вариант.

# 1 844
Дотук бях аз, приключвам след като чух 3-те дипломи на Надежда. Лека нощ и приятна вечер!
Защо така? Хората така си говорят, излизат на първа среща и си говорят за образование, работа.. направо си носят принтирани сивита..

Общи условия

Активация на акаунт