Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 168
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 190
Чудя се какво толкова видяхте в Маги например. На мен ми е даже неприятна. И с тия брекети хептен. Нито ми е красива, нито симпатична. На дивана на моменти толкова изкуствено се държеше опитвайки се да имитира близост. Просто всичко е режисирано от ден 0 и прозира непрекъснато. Загубих интерес. Особено след изцепките на кюстендилската слива.  Долнопробност.

# 2 191
След първоначалния шок и аз посвикнах с участничките. Всъщност имам много такива колежки, 1:1, та момичетата са си представителна извадка...а явно и той си ги хареса. Ех, хубавите ябълки прасетата ги ядат...
Все пак някак тези дами седят добре до Алек, защото има все пак излъчване на мъж, представям си ако Евгени беше с този каст ...
Харесва ми как реагира, освен в моментите с крийпи усмивка, но ще се ошлайфа.
Да, изгавриха се с тях. Грим, алкохол, монтаж,и някои ги направиха на карикатури. Не, че ми е жал за Шермин например Joy. Харесвах Мони от миналия сезон, но в нея имаше нещо друго, като поведение и противовес на истериите беше някак много свежа. Изпуснаха я, дано не са решили да компенсират с тази Шермина. Тя...Ами...не е приятна за гледане, пък нека съм позеленяла. Нямам друго обяснение защо отреждат толкова тв време да й рекламират бизнеса, освен че съжляват че изпуснаха Мони миналия сезон.
Очаквам да си разгърнат характерите. Дамата футболистка прилича на Сид, но дали има същия характер? Надменна е засега, но дали е проста и злобна?
Теа се открои, определено, а за неин късмет влязоха достатъчно други, на чиито фон тя да изглежда добре. За мен тя е Джугани 1:1, по интелект, мяукане, цели, приоритети, даже външен вид донякъде.
Не ми харесват Маги и Нани, напълно еднакви са ми, вайба им не е точно моят, но пък явно са уцелили този на Алек.

# 2 192
Добро утро Simple Smile Ух, тази Шармин ми е толкова анти- жена. Пффф от къде на къде такова самочувствие, че е кукла на конци на някой чичка, че е държанка, че са я употребявали единствено и само физически, срещу заплащане, не че има данни за друго, но жалка картина..... е, всички знаем как се наричат такива жени. Ако този Алек я хареса и и обърне внимание ще ми падне мноооого в очите.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:23 от Чернокоса_боса

# 2 193
На мен не ми харесва Маги как си ближе брекетите и си намества джуките върху тях, а явно ѝ е нещо като тик, защото го прави доста често. За мен е отблъскващо и като цяло не виждам нищо красиво в тази мома, която Алек определи като "феноменално красива". Той, като цяло, е добре да пообере малко хиленето и суперлативите.

# 2 194
Третата снимка е недостижима Smile
Не е 😀 имаше моменти, когато се "смее" със зейнала към небето уста, тогава беше... бррр!

# 2 195
Чудя се какво толкова видяхте в Маги например. На мен ми е даже неприятна. И с тия брекети хептен. Нито ми е красива, нито симпатична. На дивана на моменти толкова изкуствено се държеше опитвайки се да имитира близост. Просто всичко е режисирано от ден 0 и прозира непрекъснато. Загубих интерес. Особено след изцепките на кюстендилската слива.  Долнопробност.
Независимо, каква е, за нея се говори и това вече създава отношение и внушава, че тя е "по-различна" и с класа. Класа вероятно за някои може и това да значи, хубава и чаровна не е.
Продуцентите генерират конфликт между нея и Надежда като главни претендентки. Няма да се учудя те да са до края, но да спечели трета. За тях като "бонус" да е рекламата, защото са жени, които трябва да имат спонсор, каквито и смешки да разказват.

Тъжно е, че голяма част от участничките са израстнали в непълно семейство и връзката между това и участието им в такъв формат.

Не съжалявам хора, които доброволно са се съгласили да ги експлоатират срещу евтина "популярност" и са доказано вменяеми.

# 2 196
Този път не успях да ви изчета.
Фароритки са ми Маги и Надежда.
Втората, не е типичната красавица, но е симпатична, чаровна и с харизма.

Сашко, освен всичко останало ще излезе и добър актьор, то след този наплив от караконджули как остана на положение незнам Joy

# 2 197
Няма как да ги съжалявам, разбира се. Това е сезон три. Вече са наясно с нещата. То си и личи, всяка е с разпределена роля и се стремят към нея. Очаквам нататък да се поотпуснат, забравят камерите, назреят конфликтите.

# 2 198
Той май харесва руси с дълги лица и носове. Или просто подобно на Виктор с "милото" повтаря едни и същи дежурни фрази.

# 2 199
Харесвам парфюмеристката
И на мен ми е интересна. Има много знания в нетрадиционна област. Предполагам, че има и висока обща култура. Ако иска, човек би научил много от нея. Харесвам такива хора.

# 2 200
На мен не ми харесва Маги как си ближе брекетите и си намества джуките върху тях, а явно ѝ е нещо като тик, защото го прави доста често. За мен е отблъскващо и като цяло не виждам нищо красиво в тази мома, която Алек определи като "феноменално красива". Той, като цяло, е добре да пообере малко хиленето и суперлативите.
По-добър актьор от предишните. Wink

# 2 201
Ако имах такива зъби като ергена сигурно и аз щях да се зъбя така. Искрено му завиждам за тях. Нека си ги показва. Само ако може да ги синхронизира с изражението на очите за да може зъбенето да мине за усмивка.

# 2 202
Едно нещо не разбирам, абсурдно е
Как влизаш в тв шоу докато още караш ортодонтско лечение със старите метални шини
В нормалните страни няма публична/шоубз. лице което да го прави, освен ако не е известен от вече 10г и не се налага в един момент.

На 36 се сетила да тури шини, не е тупнал тупана, можеше след предаването или преди него. Няма нищо чаровно в това.

Да не говорим, че можеше да сложи и прозрачни алайнери за периода на шоуто

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 09:04 от .Hazel.

# 2 203
И аз не го разбирам това. Не знам и какво е чувството да се целуваш с това нещо в устата.

# 2 204
Едно нещо не разбирам, абсурдно е
Как влизаш в тв шоу докато още караш ортодонтско лечение със старите метални шини
В нормалните страни няма публична/шоубз. лице което да го прави, освен ако не е известен от вече 10г и не се налага в един момент.

На 36 се сетила да тури шини, не е тупнал тупана, можеше след предаването или преди него. Няма нищо чаровно в това.

Да не говорим, че можеше да сложи и прозрачни алайнери за периода на шоуто

Абсолютно! Толкова пък да е била специална за шоуто...
Представям си как се целува с тия шини..Гнус

Общи условия

Активация на акаунт