Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 158
  • 3 108
  •   2
Отговори
# 2 505
Мисля си, че поне до средата, а даже да не е и 2/3 от предаването изобщо не зависи от Алек кого да изгони. Особено в първите поне 2-3 церемонии на розата. Имам някакъв супер смътен спомен, че май Генчо беше казал някъде, че по-скоро питат ергена от продукцията да каже за няколко, които на всяка цена иска да останат, а за другите те преценяват кога да си тръгнат.

# 2 506
Че предаването е сеир, но ММ пита защо устните им приличат на хемороиди?

# 2 507
Ергенинът е част от продукцията в крайна сметка. 🤷

# 2 508
Аз не знам защо се изключва вариант просто да не я е харесал или да му е направила лошо впечатление с тази показалка .😀

# 2 509
Ергенинът е част от продукцията в крайна сметка. 🤷
Така е. Ама нещо като изпълнител, а не като взимащ решения

# 2 510
Аз вече 24 часа се чудя от къде ми е позната Кристина Горджъс, не е от Х фактор.

# 2 511
На мен ми е мистерия защо Алек се е навил да е ерген. Може би си ламти за популярност и той? За друго не се сещам като причина

# 2 512
Здравейте, има ли ги качени вече в ютюб?

# 2 513
На мен ми е мистерия защо Алек се е навил да е ерген. Може би си ламти за популярност и той? За друго не се сещам като причина
Няколко пъти се спомена колко обича да пее и че цял живот се е занимавал с музика. Нищо чудно да не му се занимава вече със семейния бизнес и да търси музикални изяви. Ако почне да изнася серенади на момичетата - работата е ясна. 😁

# 2 514
Да, бях забравила! Явно пак ще ни занимават с музикални напъни. Това лято очаквайте турнето на Алек!

# 2 515
[quote author=Lilly_85
Няколко пъти се спомена колко обича да пее и че цял живот се е занимавал с музика. Нищо чудно да не му се занимава вече със семейния бизнес и да търси музикални изяви. Ако почне да изнася серенади на момичетата - работата е ясна. 😁
[/quote]

Завършил френска гимназия и пял в хора доста време, някъде имаше интервю с негова бивша учителка. Даже изнесъл самостоятелен концерт веднъж и всички момичета били влюбени в него, според учителката.
https://novini.bg/show/kliuki/805912

# 2 516
Детската психоложка ли ще е новата пияна Венетка🫣😬. Как ли ще ходи на работа не знам

# 2 517
Детската психоложка ли ще е новата пияна Венетка🫣😬. Как ли ще ходи на работа не знам
Тя май се опитва да наподобява на Габриела Бланко от миналия сезон. За щастие ще я махнат около 5/6-ти епизод. Иначе доколкото знам, вече не е работи там.

# 2 518
Бях забравила коя е тази Габриела, но проверих, да и на нея по поведение прилича.
От къде знаете кога си отиват. Ами странно е жена с такова поведение да е детски психолог и май е нормално, че не работи това вече.😂
Сега гледам втори епизод.
Нещо ме дразни тази Виктория без причина и само си нарежда под носа и търси кавга.

# 2 519
Хонорар, ego boost и няколко месеца на Родос, пък защо не и шанс да срещне любовта. Не само хора от шоубизнеса стават Ергени в световен мащаб.

Общи условия

Активация на акаунт