Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 079
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 685
Не знам до края как ще изтърпя девойките постоянно да си оправят косите и повдигат бюстиетата. Не знаят как да седят и къде да си държат ръцете, мислят си, че е много флиртуващо постоянно да си пипаш косата 😏
И паразитния израз на Алек(и не само) "в смисъл..."
Вкарва го непрекъснато в разговора 🤨

# 2 686
Аз също мисля, че Йоана е с пипана брадичка. Като се усмихват определени девойки много характерни свивки се получават на брадата. Даже не знаех, че тази корекция е толкова популярна, добре че е Ергена да съм в течение 😃
Нямам търпение Христина да си махне килата екстеншъни. На визитката изглеждаше много по-добре с късото каре.

# 2 687

И паразитния израз на Алек(и не само) "в смисъл..."
Вкарва го непрекъснато в разговора 🤨

По-добре от колкото " Много мило " .

Заради този паразитен израз, в реалния живот някой като ми каже много мило и го гледам мръсно. Хахахаха

# 2 688
  • Варна/Амстердам
https://www.youtube.com/watch?v=9X23V5MqJKw

Подкаст на Ани Владимирова с Валерия от сегашния сезон. Сякаш не видях да е публикуван.

# 2 689
Кои дни ще го дават?
Всеки ден ли или?
Извинявам се за глупавия въпрос, но не откривам информация...

# 2 690
  • Варна/Амстердам
Сряда и четвъртък.

# 2 691
https://www.youtube.com/watch?v=9X23V5MqJKw

Подкаст на Ани Владимирова с Валерия от сегашния сезон. Сякаш не видях да е публикуван.
Някой ако може да разкаже набързо за какво си говорят. Интересно ми е, но не мога да си причиня 50 минути с Ани Владимирова…

# 2 692
Пуснах си началото на първи епизод, за да разгадая с кои се целува, едната ми е много интересна как стига до там и до подаръци, но няма да го казвам, за да не се приеме за спойлер.

# 2 693
Аз не смятам, че Васка е безлична. Филърите на повечето участнички са направо отвратително грозни. Миналата година Тутанкамона беше една от малкото дето се бяха обезобразили с филъри и други пластични процедури. Сега са повече от 10 дамите с пластични процедури, да не кажа почти всички.
Васка е естествена жена. Тя знае как да се тунингова без да прекалява.
Аз харесвам точно жени като нея. Момичето е хубаво и добро. Откроява се на фона на общата маса.

Цитиридис не следя. Той ми е страшно безличен и не добър характер от време оно.
Добра логика. 😁

За мен тунинговането не е само пластични процедури, но и грим също. Моа ти дам пример с драг кралиците - те умеят да се направят на жени с тежък грим без да са си направили пластични процедури за да приличат на жени. Сега схващаш ли логиката ми?

# 2 694
Аз пък проверих кои са взели розовата роза предишни сезони и открих в първия Деница, миналата година Мегън. Така че, тепърва ще се изявят истинските  фаворитки

# 2 695
Сега слушах в комеди клуба, че Мартина си била от филмите за възрастни така да се каже, в онзи определен сайт, не знам дали имам право да го кажа тук. Плащат си и тя...действа
Аз разбрах, че била и стриптизьорка.

# 2 696
Пуснах си началото на първи епизод, за да разгадая с кои се целува, едната ми е много интересна как стига до там и до подаръци, но няма да го казвам, за да не се приеме за спойлер.
Станала е интересна явно за продуцентите,особено подаръците съм почти сигурна ,че не решава Ергена на кой да ги даде,а ги ползват да насъскат главните героини Grinning
Аз очаквам да не остане някоя неолигавена при този силен старт на Алек,още в първия епизод да има целувки Grinning Генчо по-късно ги почна и пропуснатите бяха малко, та тази година смятам са си поставили за цел да няма такива Joy

# 2 697
Не вярвам аз на чуто оттук - оттам без доказателства. Едната продавала балони по дискотеките, втората била стриптизьорка. Има ли поне една снимка?

Има една онлифенсърка за която е ясно, това е Шермин. Тя не се и мъчи да го скрие явно.

Макар че всички тези статии за нея - зарязала била гадже милионер, пък била приятелка с Христо Сираков, пък не знам какво си… Струва ми се, че ги пуска тези слухове сама, за да си вдигне акциите.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 20:24 от Lilly_85

# 2 698
Сега се зачудих за ситуацията им с леглата. Как е било предишните години, че съм забравила? Все разправят, че са били с еди-коя си в стая, но накрая се оказва, че спят 6-7 момичета в стая минимум.

# 2 699
За Мартина е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт