Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 918
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 895
В предишния ми коментар прибавих един клип и примерния час където има синхрон.

# 2 896
Е, то си личи, че са снимани отделно. Като коментар зад кадър на дадената случка. Често по синхрони се разбира и коя е обезрозена. Или коя се прави, че чака роза и се дава трета, пета, десета, а тя още нямала роза. По лицето, говора, тона, си личи, че получава роза, но за синхрона “играе”, че се вълнува и очаква своята роза.

# 2 897

Синхроните след първата седмица.
Поздравления за труда, това е едно от най-полезните неща някой да следи.
От кога ми се иска да има човек, който да прави статистика на синхроните в българските предавания.
Адмирации!

# 2 898

Синхроните след първата седмица.
Поздравления за труда, това е едно от най-полезните неща някой да следи.
От кога ми се иска да има човек, който да прави статистика на синхроните в българските предавания.
Адмирации!
Аз следя и времето, т.е. колко време е всеки даден синхрон, но не знам дали ще имам време до края на сезона да го правя и затова не съм го качила.

# 2 899
Така. Нека спомена някои неща. Погледнах на Васка инстаграма. Красиво, естествено момиче, което умее да прави грим добре. Специално последните и фотографии, наистина арт.
Васка следва Фармация. Знаете ли какво значи това? Ами, много просто - тя е УМНО МОМИЧЕ. Фармация се учи не само органична химия, но и висша математика. че и познания по физика, че и анатомия на човека.... Въобще не е проста специалност това. Аз лично имах намерение да уча фармация, защото съм добър в органичната химия, но поради факта, че не разбирам достатъчно математика се отказах. Магистър фармацевт не се става току така, цедката е жестока. А пък ако учиш навън цедката е още по-безобразно жестока. Така че, аз лично, мисля, че Васка заслужава да е в този формат. Жени като нея са рядкост.

# 2 900
  • Варна
Ехеееее, ще рече човек, че ти е близка, така подскачаш. 😁😁

# 2 901
Не ми е близка, просто, я харесвам. Като човек.

# 2 902
Не ми е близка, просто, я харесвам. Като човек.
И как като тя е имала 5 реплики в епизодите? Ние не сме я опознали като човек.

# 2 903
абе, ще видим. Аз я харесвам, засега.

# 2 904
Така. Нека спомена някои неща. Погледнах на Васка инстаграма. Красиво, естествено момиче, което умее да прави грим добре. Специално последните и фотографии, наистина арт.
Васка следва Фармация. Знаете ли какво значи това? Ами, много просто - тя е УМНО МОМИЧЕ. Фармация се учи не само органична химия, но и висша математика. че и познания по физика, че и анатомия на човека.... Въобще не е проста специалност това. Аз лично имах намерение да уча фармация, защото съм добър в органичната химия, но поради факта, че не разбирам достатъчно математика се отказах. Магистър фармацевт не се става току така, цедката е жестока. А пък ако учиш навън цедката е още по-безобразно жестока. Така че, аз лично, мисля, че Васка заслужава да е в този формат. Жени като нея са рядкост.
Да не избързваме със заключенията, не се знае с какво може да ни изненада в следващите епизоди..засега само мога да кажа, че е красива и това е, за умна и добра ще можем да обсъдим след поне още 2 - 3 епизода.

# 2 905
  • София
Ще я видим колко е умна и колко е добра.
За мен вече естествена е под въпрос , но ми е все тая понеже нямам нищо против естетичните намеси.

# 2 906
Според мен няма да има много приятен нрав тази Васка, дали защото е от Гоце Делчев или просто такова усещане имах, когато я видях не знам, но това ми е първата асоциация.

# 2 907
Големи надежди възлагате на Васка и сигурно ще ви разочарова. Така си мисля аз. Ще разберем съвсем скоро колко е умна и добра.

# 2 908
Аз колкото и да не съм харесвала някоя не мисля , че мога да кажа дали е умна или добра , много субективни понятия са . Елена беше начетена и с по-богата обща култура от масата , но не смятам , че жена , която има самочувствие за себе си ше се бута на мъж толкова , все пак има и понятие “емоционална интелигентност”. Същото важи и за Пам .

# 2 909
  • Street of Dreams
Шермин не ми хареса, че няколко пъти натърти на това , което Теа каза, а видя, че и е ндеудобно .
Иначе на мен визуално ми харесва повече от Мони.

Аз пък си мисля, че й направи услуга, като го обърна на майтап - да може Теа най-после да прояви самоирония и да спре с драмата и самосъжалението. Но тя явно не е способна на това и имаше още повече драма. Значи имаш топки да раздаваш пиперливи шеги, но когоато трябва да ги поемеш, се правиш на ощипана принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт