Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 182 548
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 985
Абсолютна подигравка с това момиче относно стайлинг, грим и прическа. На визитката, ако тя сама е подбирала роклите, се е справила чудесно (освен тази от ХIX век, но там влизаше в роля). Цветът на фондьотена е абсурден. 😳

# 2 986
  • София
Днес много за малко слушах Надкаста и доколкото разбрах бившата му е била по-скоро някаква тип хипи. Grinning
Понеже не мога да ви изчета, а вече и не помня какво е било, може ли някой да ми напише какъв е бил подаръкът на Гълъбина?

# 2 987
  • София
Нищо чудно не виждам, че изхвърли Гълъбина. Много скучна, но най-вече напрягаща персона. Чак ми стана неудобно да й слушам монолога с бизнес-плана, на ергена и на него. Другите скандалджийки или не, не са го напрегнали така, че да си пререже вените от скука. Още повече, че те май се джафкаха докато го нямаше. Така че логично Гълъбина отлетя за вйъщи.

# 2 988
Здравейте, сега гледах промо видеото в началото на епизод 1 и забелязвам, че има сцена в която 4 от дамите са на лодка/яхта възможно ли е това да са именно тези, които няма да получат роза в Сряда?

Не, не мисля. На промото за тази седмица, по време на церемонията, се виждат 24 момичета, а Наум казва, че са 25. Значи едната вече е взела роза, тоест в този епизод е имало индивидуална среща, а не групова.

# 2 989
Ама всички във визитките пред Туин Пийкс завесите са с оранжев фон дьо тен
Страаашни

# 2 990
  • София
Всички момичета като влизаха и като ги даваха на синхроните бяха с жълти лица и розови вратове.
Гримьорът бе забъркал един цвят и ги минал всичките наред с него. Та не само тази девойка жълтееше.
Абсолютна подигравка с това момиче относно стайлинг, грим и прическа. На визитката, ако тя сама е подбирала роклите, се е справила чудесно (освен тази от ХIX век, но там влизаше в роля). Цветът на фондьотена е абсурден. 😳

# 2 991
Понеже не мога да ви изчета, а вече и не помня какво е било, може ли някой да ми напише какъв е бил подаръкът на Гълъбина?

Бизнес-план как да спечели сърцето й - да я слушка, да е откровен и т.н. Дадоха само първа страница за зрителите, но имаше поне още 5-6, доста досадно се получи.

# 2 992
Здравейте, момичета! Сеирът е пълен, но не и изненадващ. Повечето момичета не умеят да водят разговор. Гледат глупаво и правят неловки паузи, речник 10 думи.
Алек ми е интересен, макар и леко странен.
Някои от 20 годишните много бъркат да подценяват "възрастните".
Прави впечатление че колкото по непълноценна среда на израстване са имали, толкова по-малко самочувствие и по-абсурдни са.
Според мен Алек няма да избере жена с дете. Но да видим. Възрастовата разлика не мисля, че му е пречка.

# 2 993
  • Street of Dreams
Не разбирам защо в риалити не ги поставят малко в ситуации, които приличат на реалния живот, ако искат да се опознаят. Няма много начини да се печеш на яхта и да си пиеш виното в бална рокля.

# 2 994
Аз предпочитам да гледам красиви пейзажи, а не как се карат кой да изведе кучето. Несходствата в характера ще си проличат и в балните рокли, защото момичетата и без това са по-изнервени отколкото в реалния живот - все пак трябва да преглъщат, че още 20 се целуват с него. Така че според мен малко се добижават до настроенията от битовизмите.

# 2 995
Сега гледах пак трелърът и накрая като показват момичето с булченската рокля , тези крачета с тен и леко къси ми изглеждат като на Валерия..

# 2 996
Не, финалистките са ясни, вече никой не се съмнява кои са.

# 2 997
Не, финалистките са ясни, вече никой не се съмнява кои са.
Кои са?

# 2 998
В темата за спойлерите ги има на последната страница плюс още други разкрития. Тук не е позволено да се пише кои са финалистките.

# 2 999
Мда, то темата със спойлерите мнооого отдавна някой пусна един колаж - подсказка и го разгадаха веднага, така, че се знаеше. Кой иска да ходи там да чете, колажа пак го пуснаха вчера, че го бях позабравила.

Общи условия

Активация на акаунт