Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 188 056
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Лъвичка, драго ми е,
Моето усещане е точно такова - Алек ще е с хубаво чувство за хумор до степен на ха, колко е забавен кастингът, който сте ми сътворили. Въпреки твърдението, че търси "жената на живота си", някак не го усетих точно така. Но нищо не трябва да е на всяка цена, така че "специален" сезон с "различен" ерген може да означава много неща.

# 406
Апломбът, с който говореше пенсионираната учителка, беше смешен към досаден. Но ще дам шанс на новия ерген да ми хареса, има заявка за поне няколко работещи мозъчни клетки. Да видим.

# 407
За новия сезон. Наум при Ники Кънчев казва, че за него това е "специален" сезон с "много различен" ерген, което ме кара да мисля не за най-добър сезон, а в съвсем друга посока. Предстои да видим
Ми те посоките са две, или се натиска той или му се натискат на него. Досега ергените бяха свити и стояха настрана, този значи ще ходи да ги разтървава и ще ги гушка вкупом в басейна в стил вила Плейбой.

# 408
  • София
Да, права си, май нещо такова. А и ако има някаква истина в предполагаемия странен финал, в крайна сметка да се усмихне и да каже "Тук няма нищо за мен, съжалявам". За мен такъв сезон също би бил успешен.

За новия сезон. Наум при Ники Кънчев казва, че за него това е "специален" сезон с "много различен" ерген, което ме кара да мисля не за най-добър сезон, а в съвсем друга посока. Предстои да видим
Ми те посоките са две, или се натиска той или му се натискат на него. Досега ергените бяха свити и стояха настрана, този значи ще ходи да ги разтървава и ще ги гушка вкупом в басейна в стил вила Плейбой.

# 409
На мен изказването, че Сашко е различен, ми дава надежда, защото определено не искам повторение на предишните два Ергена. Надявам се да е по-разчупен и да покаже чувство за хумор. Но се чудя какво може да се очаква от един Ерген, когато кастът е избиран и е там за всичко друго, но не и в опит да се намери сгодна половинка на един мъж, дори той да има желание за това. Повечето "моми" са жалка гледка с гнусен привкус. Няма да се учудя, ако Американците си вземат лиценза накрая.
Чисто маркетингово, няма как да ни обяснят, че новият ерген ще е същият като старите. Просто тогава никой няма да гледа Simple Smile те и за втория ни кръщаваха, че няма да е като първия, пък то си беше същото Simple Smile

# 410
Изгледах Преди обед, глупостите на Теа и Наум нямат край. Учителката и тя беше нелепа. От всичко казано излиза, че Сашко ще иска да прави музикална кариера и той като Генчо. Че и Джия бяха поканили да си промотира песента и я разпитваха пак за предаването, въпреки че не искаше, ама те иначе няма да я поканят. Въобще стана ми неудобно за готините водещи и на какво бяха подложени днес в името на това, да промотират шоуто.

# 411
На Джия новата песен много ми хареса -няколко пъти я слушам вече Musical Note

# 412
Тя Джия една певица.. добра е ама да си пее под душа.

# 413
Джия дръпна доста от предаването .

# 414
  • тук и там
Записвам се в очакване на новият сезон. Ще ми струва 7 евро на месец, та се надявам да има  достатъчно шоу и да си струва цялата работа.. Не са ли излезли снимки на участкичките? Кога започва-мисля в сряда на  21.02 , ако не греша? И кога се очакав да свърши-да знам да правя ли направо три месечен абонамент?

# 415
Записвам се в очакване на новият сезон. Ще ми струва 7 евро на месец, та се надявам да има  достатъчно шоу и да си струва цялата работа.. Не са ли излезли снимки на участкичките? Кога започва-мисля в сряда на  21.02 , ако не греша? И кога се очакав да свърши-да знам да правя ли направо три месечен абонамент?

Края на м. Май - около 20-то число

# 416
Няма нужда от абонаменти за гледане от чужбина. Малко след излъчването качват епизодите в YouTube.

А наживо може да се гледа на https://btvplus.bg/live/. Само ви трябва VPN с български IP адрес. Мисля, че така ги гледах миналата година.

# 417
Здравейте! Отне ми време да намеря новата тема 😃 Специални поздрави на всички стари дружки от предишните 2 сезона 🌹🌹🌹
По рекламите сезонът ми се вижда различен, надявам се да е. Някои момички за мен имат съмнителна визия, но да видим сценарият какъв ще е. Най-малкото приветствам смяната на снимачната локация, че тази турска Ривиера нещо байгън ми стана 😃 И всякакви други промени бих приветствала от обичайния цирк.

# 418
  • Варна
От промото явно тази година драмата ще е млади срещу стари, миналата бяха тъпи и хубави срещу умни и неособено атрактивни външно. Първият сезон бяха всички срещу една.

Да почва вече, че нямам търпение.

# 419
Ще върна лентата до началото на това епично предаване. И джентълмена на нацията: Витя! Гледах го в Черешката наскоро и мисля, че по-нормално негово участие до сега не бях виждала. Скоро ще участва и в Dancing stars, другият формат, който ще гледам. Витя не ми изглежда като човек с талант в танците, та ми е интересно как ще се представи.
Алек ми е най-симпатичен от тримата до тук. Не защото харесвам светли мъже, просто ми изглежда най-нормален в излъчването си.

Общи условия

Активация на акаунт