Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 453
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 155
  • I want it all and I want it now.
Жените повечето са пълни откачалки:stuck_out_tongue_winking_eye:
Алек не разбирам защо е влязал в предаването?

# 1 156
Това с доведените брат и сестри на ергена беше тъпо от негова страна. Доколкото разбрах, той е общото дете на родителите. Това означава, че всичките останали не са му доведени. Те, другите може да са доведени едни на други, ама не и на него.

# 1 157
Точно доведени се водят, след като са от други майки и бащи.

# 1 158
  • София
Някоя по-оправна фенка на предаването ще качи ли на началната страница информация за участничките, зодии, инстаграм профили... Simple Smile

# 1 159
Да, когато двама души се съберат, всеки с детето си, децата се водят доведени /нямат кръвна връзка/. Когато в това семейство се роди дете - Алек в случая, то е природено дете и всички останали са му братя и сестри, тъй като с всички тях има кръвна връзка, независимо дали от страна на баща си или майка си.

# 1 160
Аз бих се обзаложила, че Йоана му е сестра заради очеизвадната прилика, но не ми се връзва с това, което разказваше, че брата и сестрите му били доведени. Или нещо не съм разбрала. Ако не я награбил да я целува до няколко епизода ясна работата.
На нея и фамилията и е Младенова. Ок, може и сестра да му е, но каква е целта на пребиваването ѝ в шоуто като "кандидатка" за Ергена?! Това е извратено, дори и да е с цел да шашнат в един момент козите вътре.

# 1 161
Стигнах до средата на епизода и вече съм в ступор какво се случва... Чудя се това представителна извадка ли е на младото поколение момичета в България? Те се държат махленски още на визитката, а не ми се мисли какво ще се случва по- нататък. Къде изчезна естествената красота, нежност, деликатност, емоционална топлина, интелигентност и толерантност. Разочарована съм от подбора тази година. И все пак дано добрите примери да изпъкнат! Ще догледам епизода да видя дали имам фаворитки, но си мисля, че ще е прекалено рано за това. Worried

# 1 162
В американския ерген са го правили това със сестрата: влиза първата вечер и наблюдава момичетата, а в края на вечерта си казва мнението за тях на ергена. Но не мисля, че Йоана му е сестра.

# 1 163
  • София
Не съм имала време да ви чета, гледам бая сте изписали Sweat Smile Споделям впечатления:

По-голямата част от каста изглежда, все едно ги е ударил валяк, в следствие на което са се подули на разнообразни места, а някои са се сплескали на други.
Започват да надават глава вече злоба и простотия, очаквам бързо бързо да се развихрят. Но виждам, че са оставили най-простите за днешния епизод.
Като външен вид имаше няколко приятни, за мое учудване, но пък явно квотата е изчерпана и днес няма да видим повече. Хареса ми "Азиатката" (още не съм им научила имената) - приятно екзотична визия, и "Гримьорката" - много сладичка.

Положителни са ми впечатленията от Алек - наистина е различен от Виктор и Евгени, струва ми се разчупен и с чувство за хумор. Май и доста ще се забавлява, което си е умение с тая паплач. Ще видим как ще се разгърне, но прави добро първо впечатление.

# 1 164
Аз бих се обзаложила, че Йоана му е сестра заради очеизвадната прилика, но не ми се връзва с това, което разказваше, че брата и сестрите му били доведени. Или нещо не съм разбрала. Ако не я награбил да я целува до няколко епизода ясна работата.
Памела казва: "Аз влязох със сестра си!"
Алек отговаря: "И аз влязох с моята! Колко общо имаме, хайде да се оженим!" 😁

# 1 165
Да! Чух го това, но изобщо не му обърнах внимание.

# 1 166
Ужасен, ужасен монтаж. Направен, за да разтегли продължителността на епизода до 3 часа, за да обслужи рекламните блокове от по 15 минути всеки. Много мудно представяне на участничките и много мудно протичане на всичко, което се случва. На мен направо ми беше досадно да гледам и си пусках Хелса, за да компенсирам с малко екшън.

Кастингът е много слаб. Участничките гръмко хвърлят едни професии и спортни постижения, пък в последствие става ясно, че совите не са това, което са и заявките са пълен фарс и без никаква подплата. В крайна сметка май повечето участват, за да си вдигнат пазарната цена като прибавят присъствие в тв формат. Няма какво да се лъжем с какво се издържат много инстаграм "модели".

Не мога да съжаля момичето със загубата на майка й. Това е житейска трагедия, но за мен не е приемливо използването й по този начин, за да буди съчувствие. Изобщо експлоатация на лични драми е проява на много лош вкус и опит за манипулация, който е твърде елементарен.

Ергенчо и той с голяма заявка, ама всъщност работи при баща си. Няма лошо, но фукането му е като той да е основал бизнеса и да го е развил. Отделно да каже, че си търси половинката в тв формат е смешно. Точно така се намират половинките, хайде холан.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 10:14 от Like_Smoke

# 1 167
Памела казва: "Аз влязох със сестра си!"
Алек отговаря: "И аз влязох с моята! Колко общо имаме, хайде да се оженим!" 😁

Алу, ти да не си логопед? Направо ти завиждам как разбираш какво говорят:)))))) То с тия гуми, вместо уста.......

# 1 168
На Теа некЪк си ѝ вярвам, че е куха хралупа. Но за Памела още се чудя възможно ли е чак пък толкоз и дали не преиграва.
Явно за Алек "сладка" е милият начин да нарече някого "тъп".

# 1 169
Някоя по-оправна фенка на предаването ще качи ли на началната страница информация за участничките, зодии, инстаграм профили... Simple Smile

В профила на предаването в инстаграм има снимки и са тагнати акаунтите им, надявам се да е полезно.
https://www.instagram.com/ergenat.btv/

Общи условия

Активация на акаунт