Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 185 981
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 230
Васка, Йоана, програмистката Надя са красиви и нормални.

# 1 231
Шермин ли беше с марковите чанти и Дубай ? Мхм... баш за porta potty ми навява асоциации тази дама Wink

# 1 232
  • София
И моите 5 стотинки по темата:
Алек много му личи когато не е искрен, а той по-често не е човека, защото му се поднасят абсурди. Добре отиграва, възклицава с жар, казвайки неща, които не мисли. Личи и че в "живия живот" нито се усмихва толкова, нито е толкова мил.
Общо взето, чете се като книга, предните двама поне се стараеха да са мили, тоя директно минава към сценка/етюд стил НАТФИЗ.

Хареса ми плувкинята, дотук е в рационалния спектър и може да се окаже достатъчно възпитана да не прави скандали, защото поводи ще има
Васка е много красива, екзотичната също е приятна.
Теа явно ще е клоунът тая година, екстеншъните ѝ са много зле направени, не мога да я гледам по тая причина, дразни.
Стюардесата под определен ъгъл има много плашещи черти, усмивка на клоуна от То.

Ужасена съм от предстоящите влизания с някаква хайпната и устата изрусеница в червена рокля, която май ще вкара здраво простотия

Колко правилно го преценихте. Преди да го разпозная, че това е Ергена мнението ми беше, че е супер обран и не се усмихва изобщо. Винаги е сериозен. Гледа сериозно. Не се шегува. Мил и възпитан е.

# 1 233
Комеди Клуба почнаха с коментарния подкакт, може би ми е по-любим от самото предаване.
Кой е този клуб? Линк?

# 1 234
Комеди Клуба почнаха с коментарния подкакт, може би ми е по-любим от самото предаване.
Защо, та те четат всичко, изписало се тук и се правят, че свише им е дошло.

# 1 235
Васка или Маги е протежето на Елена?

# 1 236
Защо не мога да се сетя коя беше Надя,че толкова я споменавате.Grinning
Киара и Йоана категорично не са ми красиви.
Харесват ми Васка(що за име),Екатерина и Валерия-нищо,че с раздалечените си очи прилича на Дара.И поведението ѝ не ме кефи.
Има нещо симпатично и мило в Габриела-сестрата,но някак ми е едра като цяло,а дори и за ергена.
На Барбара само очите.

# 1 237
И аз се учудих на Васка, но в крайна сметка е по-нормално от Киара и Барбара. Даже е запомнящо се. Интересно защо наистина беше етюда, в крайна сметка е фармацевт, а не гримьор.

# 1 238
За онзи край са типични имена тип Васка/Спаска, нищо необичайно.

# 1 239
А кажете коя беше Надя?С каква рокля,нещо коса или подарък...Simple Smile

# 1 240
Коя е тази, която показват доста в промото /скандалджийка изглежда/ и прилича на Габриела /от Сливница/ от първия Ерген? В сайтът на БТВ след участничките не видях никоя да прилича на нея...

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 11:55 от beauty_magnolia

# 1 241
В инстаграм Васка ми изглежда с надута джука, не ме кефи... снощи ми се стори най-сладка и симпатична, дори фактът, че беше с кецове и къса рокля, и вързана на опашка я различаваше от другите... обаче май не е много по-различна.
Теа защо беше с толкова мазно лице накрая? Намазана ли беше с нещо? Беше много много лъскаво и странно. Но ако търсим сеир, искам тя да остане и да ръси глупости. Предпочитам това, отколкото злобни и да се замерят с неща.
Йоана изглеждаше като пепеляшка, с роклята и прическата, и когато вървяха един до друг някак си отиваха заедно с Алек. Но защо този сезон има толкова много блондинки, защото той е рус ли? А миналия нямаше нито една.... не ми харесва така да се подбират, те не са брат и сестра все пак, не е нужно да си приличат.
Тази със спагетите ми е много гадна.

# 1 242
Не мога да си обясня тези драми и вопли във всеки първи епизод, изкуствени били, прости били и не знам какво, че и изводи за цялото общество се правят... Първата вечер почти нищо не може да се разбере, развълнувани са, понапиват се, не са свалили маските. Изчакайте малко да видим коя какво ще покаже.
Аз не мога да различа повече от 2-3, имената им не помня, но и зор няма да си давам. То интересното е като останат 10-тина.

# 1 243
Превъртях си от снощи епизода, но не видях кога влиза Мартина. Пропускат ли определени участнички?

# 1 244
Надя беше с дълга зелена рокля и снежнобели зъби- усмихната, възпитана и IT. Нямаше визитка.

Общи условия

Активация на акаунт