Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 534
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Street of Dreams
Сценарият си пролича много силно още в началото. Едно на ръка това с гледането след гримьорката, обаче "как се казва сестра ти" от момичетата към плувкинята вече беше смехотворно. Кой по дяволите пита такива неща на първо запознанство, че и при тези условия. Да не се правят, че има интрига и някой ще е изненадан - сценарий е.

# 1 216
Тази Шермин няма ли инстаграм?

# 1 217
Шермин ми е точно Мони вайб, маниери, говор..... незнам дали е нарочно или си е такава. В общи линии трети сезон ще гледаме клонинги на тези от предишните, ама в по-лош вариант.
Да, съгласна съм с предположението, за лошите клонинги! Освен това забелязвате ли, че Алекс почти постоянно се усмихва с т.нар. "американска усмивка"- много зъби и никаква емоция?!?

Точно! Показва зъбки вместо усмивка и на мен лично ми прилича на пираня.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 20:15 от LadyCharming

# 1 218
  • София
Стюардесата не можах да повярвам, че е на 25. Не, че е толкова състарена, а просто чертите й са "възрастни". Прилича ми на немкиня.

# 1 219

Памела казва: "Аз влязох със сестра си!"
Алек отговаря: "И аз влязох с моята! Колко общо имаме, хайде да се оженим!" 😁

Този разговор става при диванчето ли когато са.
Тя тогава разказваше за мъжките си животинчета ?

Толкова неща съм пропуснала 😀😩
Не просто съм сценарист. 😁 Шегичка беше. Тип:

# 1 220
  • somewhere over the rainbow
Тази май е която ще върти гюбеци довечера.

Русата Златка?

Васка ми носи Валерия вайб, за това не смея да кажа, че я харесвам, че аз и Валерия харесвах... до втория епизод. Харесвам Надя /че е адашка и колежка/ и Барби. До тук биват, днес ще е нашествието на крокодилите.

# 1 221
  • Street of Dreams
Стюардесата не можах да повярвам, че е на 25. Не, че е толкова състарена, а просто чертите й са "възрастни". Прилича ми на немкиня.
Абсолютна Хелга беше със прибраната прическа. Брр

# 1 222
Дали има качено някъде видео само с анонса - първите минути какво предстои в "сериала", преди да се появи Наум?

# 1 223
Преди, когато в темата се разкриваха участничките, се виждаше, че някои имат постове от различни дати през октомври. Сега обаче поне половината са си изтрили постовете от октомври, сигурно продукцията ги е инструктирала да ги махнат, за да не се разбере коя кога отпада.

# 1 224
Васка, която си е изтрила профила в Инстаграм се хареса на Алек. Той веднага я целуна по бузата.
Защо да го е изтрила? Ето го Васка Джурова

# 1 225
А защо точно на Васка избраха тази роля на гримьорка според вас?
Защо не някоя друга, например една от двете сестри?
И защо толкова рано се разкри? Нямаше ли да е по-интересно да е под прикритие поне няколко дни, да е нещо в стил забранена любов? Smile

# 1 226
  • тук и там
Васка била мис София 2022, поне това разбирам от профила.Интересно, че не я представиха  като такава.
Това с гримьорката си е тактика. Не остана незабелязана от Ергена. Но едва ли е нейна идея, по-скоро на продукцията ..Тези с короните вече не са интересни на никой..

# 1 227
Васка е от малкото, които в Инстаграм изглеждат като в предаването. Според обаче тя няма да напредне особено в предаването. Иначе ясно, че е симпатяга, ама кога ли това е било достатъчно.

# 1 228
  • София
Не мога да не споделя с Вас. Снощи с моя приятелка гледахме ергена. Беше ни скучен дори и си мислихме как ни липсва някой тип Габи, Мони и Милица. Ергенът ни хареса. Днес на работа /работя с клиенти/ идват както всяка сутрин двама клиенти. Виждам ги всеки ден, но днес някак позната физиономия и се оказа Алек проверих в системата профила му - той е. Толкова месеци сме си общували, а аз не съм знаела кой е. Изключително възпитан
Халка има ли на пръста? 😀

Не, няма халка

# 1 229
Тъкмо изгледах визитката на стюардесата Йоана и ми хареса. По интересен и забавен начин се представи на Алек. Ето такива момичета и такова поведение искам да гледам ☺

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 14:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт