Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 521
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 200
Хора, не знам как се справяте, обаче 80% са ми като клонинги, съвсем сериозна съм, много ми е сложно да вдявам за коя се говори, коя е нова и коя е стара. Grinning

# 1 201
  • България
Оказа се, че имам общи познати с Надя от Пловдив и Хасково - поне 3-4. Даже един от тях й е приятел във фейсбук. Момичето е от Хасково, учило е в езиковата гимназия в Хасково. Аз предполагам, че е учила висше в Пловдив. Тъй че не я пишете пловдивчанка.

# 1 202
Тук разликата "снимка-реалност" е покъртителна
Тази май е която ще върти гюбеци довечера.

# 1 203
Не мога да разбера какво виждате толкова във Васка (и визуално). Леко надменна и с прекалено високо самочувствие ми се стори.

# 1 204
Даже не мога да загрея коя е тази...Всички руси са ми еднакви

# 1 205
  • България
Не мога да разбера какво виждате толкова във Васка (и визуално). Леко надменна и с прекалено високо самочувствие ми се стори.
И аз не я виждам като красавица, но влезе по интересен начин и е с по-малко видима пластмаса. Тялото й е хубаво. Алек я харесал.

# 1 206
Тя не е влязла още.

# 1 207
Даже не мога да загрея коя е тази...Всички руси са ми еднакви
Още не е влязла, предполагаме, че е лудата в анонса за довечера Grinning

# 1 208
Ми, Васка е единствената, която изглежда нормално, а и това с гримирането беше сладко. На фона на тая паплач, не му трябва на човек много, че да изпъкне. Grinning

# 1 209
Васка, която си е изтрила профила в Инстаграм се хареса на Алек. Той веднага я целуна по бузата.

# 1 210
Не че на второто гримиране не му сложи нещо като дебел пласт пудра на лицето тая Васка, то че е стресирана, ясно, но ми стана жал за човека, как успя да отвори очи не знам.

# 1 211

Памела казва: "Аз влязох със сестра си!"
Алек отговаря: "И аз влязох с моята! Колко общо имаме, хайде да се оженим!" 😁

Този разговор става при диванчето ли когато са.
Тя тогава разказваше за мъжките си животинчета ?

Толкова неща съм пропуснала 😀😩

# 1 212
  • тук и там
Екатерина и мен не ме кефи. Има нещо в устата, което не ми харесва-и все пак е по-симпатична от повечето други. За сега Васка ми харесва най-много визуално, за по-натам, ще видим..
Габриела(плувкинята) е хубава в инстаграм, поне на снимката която видях -на живо ,ако не знаеш че е тя, не можеш да познаеш че е същото момиче.Май с повечето е така-неразпознаваеми са на живо..
Как е възможно тези големи джуки, с каквито са повечето, да се харесват на някой?! Направо зорлем се загрозяват.Дъщеря ми като видя Шармин ли каква беше, попита как е възможно въобще тази да е модел?
Реших да не и обяснявам за какъв "модел"  точно става въпрос, че не е пълнолетна още..

# 1 213
Във видеото с Наум ми харесаха стюардесата и Киара. Без много грим изглеждат супер. Преди старта на предаването на външен вид най-много ми допадаше "азиатката", но вчера бях потресена колко филтри е използвала в Инстаграм. Сякаш гледах друг човек.

# 1 214
Комеди Клуба почнаха с коментарния подкакт, може би ми е по-любим от самото предаване.

Общи условия

Активация на акаунт