Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 467
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 185
Не гледах епизода, не ми се гледа и на запис.
Много ми е неприятна тази помпозност и лиготия.
По-нататък, когато останат по- малко момичета ми е интересно.

# 1 186
Явно това със сестрите е "специалитетът" тоя сезон. Но аз продължавам да се чудя възможно ли е такава прилика между двама души без кръвна връзка, само по това че имат един общ родител.
Аз се забих в психолически дебри...прави ми впечатление как личностно присъствие и визуално, а и интелектуално такова нямат нищо общо. Давам пример с Екатерина и Теа. Още когато някой пусна сполера с кандидатките тука в темета, а и сега при първо впечатление Екетарина най много ми хареса. Имаше нестандартни, интересни черти, екзотични...Сега се обезличи почти веднага с пристигането на първите момичета още. Просто изчезна. Престанах да я збелязвам. От друга страна тази Теа напук на тъпите си реплики, тъповатата си и безизразна  физиономия и изобщо напук на всички възможни негативи, най-много ми се набива в очите и ми фокусира вниманието. Това го отбеляза и ергенът на срещата. Той беше доста объркан. От една страна осъзнаваше откровено тъпите приказки и поведение, от друга не можа да не отчете, че в това момиче има нещо, което го застопорява и вдъхва някакъв особен респект.Той го нарече "това си е характер". Ами не знам характер ли е какво е, ама...има нещо. Дали не идва от особения глас, който много ми напомня на този на Катето Евро. Мисля, че тя също дължи много на него. Един такъв нисък..леко дрезгавеещ...който ти улавя вниманието.
Не знам ама от това предаване има материл за няколко дисертации на психолози.
А относно "това ли е извадката на младите жени в Б-я". Ами това е извадката на тези, които биха отишли в подобен формат да правят публично сеир и да се натискат на един мъж...

# 1 187
Тук както винаги се харесват най-скучните Grin какво запомнихте от Екатерина и Васка? А на Теа със сигурност можете да ѝ изброите всичките професии и да правите артикулационната ѝ загрявка. Подценен главен герой! Smirk

Evaeva7, има тема и има доста инфо, заповядай Heart Exl

https://m.bg-mamma.com/?topic=1606240

Скрит текст:
Известна дама мисля, че няма. Освен някой да е объркал Киара с Гери-Никол

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 10:53 от Clouded

# 1 188
Васка е сладка, а Валерия е красавица, толкоз.

Даже не знам дали ще го гледам този сезон. Мнооооого насилена работа, много изкуствено създаване на скандали, миналите сезони поне имаше всякакви хора, тук са до една селски пръчки с огромни претенции.

Всички все повтарят като мантра, че успелите мъже си хващат млади жени, ама какво правим като младите жени приличат на наборките им, че и зле направени? Grinning

# 1 189
И моите 5 стотинки по темата:
Алек много му личи когато не е искрен, а той по-често не е човека, защото му се поднасят абсурди. Добре отиграва, възклицава с жар, казвайки неща, които не мисли. Личи и че в "живия живот" нито се усмихва толкова, нито е толкова мил.
Общо взето, чете се като книга, предните двама поне се стараеха да са мили, тоя директно минава към сценка/етюд стил НАТФИЗ.

Хареса ми плувкинята, дотук е в рационалния спектър и може да се окаже достатъчно възпитана да не прави скандали, защото поводи ще има
Васка е много красива, екзотичната също е приятна.
Теа явно ще е клоунът тая година, екстеншъните ѝ са много зле направени, не мога да я гледам по тая причина, дразни.
Стюардесата под определен ъгъл има много плашещи черти, усмивка на клоуна от То.

Ужасена съм от предстоящите влизания с някаква хайпната и устата изрусеница в червена рокля, която май ще вкара здраво простотия

# 1 190
На мен Валерия много ми напомня на певицата Ева Пармакова.
Валерия
Скрит текст:
Ева
Скрит текст:

# 1 191
Наистина Алек е много различен от двамата ергени досега. Личи си ,че се забавлява, въпреки притеснението , явно има повече опит в комуникацията с такъв вид дами.  Не си спомням имаше ли толкова синхрони с ергена в другите сезони , за мен е  много по- добре така. Относно дамите- за сега на вид ми харесват Васка , стюардесата и момичето ИТ. Това със сестрите , както и още във визитките да си разкриват драмите ми дойде малко в повече. Но като видях промото за днес , първите 13 ми се видяха красавици.
Искам да отбележа ,че този сезон имат много красиви рокли.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 16:05 от mimmibo

# 1 192
  • София
Тук както винаги се харесват най-скучните Grin какво запомнихте от Екатерина и Васка? А на Теа със сигурност можете да ѝ изброите всичките професии и да правите артикулационната ѝ загрявка. Подценен главен герой! Smirk

Скрит текст:

На мен лично тъпотата, простотията и селянията не са "качества", които правят човек интересен, а просто подходящ за сеир в евтино риалити Laughing За нечия половинка търся други качества. Разбира се, в момента познаваме много малко момичетата (въпреки че някои се изложиха без забавяне). Екатерина и Васка ми допаднаха чисто визуално и с това, че не се изложиха, на фона на подкрякващите гумаджийници около тях Satisfied

# 1 193
Ами не знам характер ли е какво е, ама...има нещо.
Нищо няма. 😂 Само така ти се е сторило.

# 1 194
  • тук и там
E, то реално нищо не видяхме от Екатерина, Васка и Надя. Харесват се в темата   чисто визуално, друго не са показали все още. Барбара има страхотни очи, но с това се изчерпва всичко-грубовато и недодялано  момиче, баш си е избрала спорт който и подхожда-борбата.
 Тази с червената рокля от промото за довечера пияна ли е?Ужас..

# 1 195
Тук има инстаграмите на повече+ няколко които още не са влезли. Разцъках на бързо, ми повечето са с хиляди последователи, което ме навежда на мисълта , че няма обикновенни момичета, единствената с малко е пожарникарката. Всички са влезли за слава.
А на снимките нищо общо с реалността Grinning

https://www.budnavarna.com/2024/02/21/ergenat-3-snimki-na-vsichk … nichki-v-realito/

# 1 196
Екатерина е пълна лисица и мазница, не знам как не се видя това. Злобничка, но и ще гледа да се навре между готините и силните, защото сама не може да изпъкне. Та, нЕма да е тя победитеката, твърде безхарактерна.

# 1 197

Скрит текст:

Много благодаря, но ми изчезна линка, незнам защо, моля ако можете да го сложите отново:)

# 1 198
Екатерина за мен е неприятна.
Ако си мисли, че ще впечатли някой с история за поредната рускиня, омагьосала българин, айде нема нужда. Зъбите й са счупени, а краката криви. Като поведение е пасивно-агресивна. нйет!

# 1 199
Тази май е която ще върти гюбеци довечера.

Общи условия

Активация на акаунт