Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 321
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 770
Таз Гълъбина не я слуша главата, кат учителка му говори, а Алек вече се чуди къде се намира JoyJoyJoy

# 1 771
Гълъбина ми прилича на микс между Васка и Екатерина хахахах

# 1 772
Теа вече ми е досадна. Да вземе да води тържества по села и паланки. Хриси няма какво да я коментирам, дано за малко да остане

# 1 773
  • България
Когато Теа ти се стори нормална на фона на днешните анорексички, простакеси и хахави.

# 1 774
Таз Гълъбина не я слуша главата, кат учителка му говори, а Алек вече се чуди къде се намира JoyJoyJoy
То въпросът е коя я слуша главата?

# 1 775
А пък аз си сипах боза, за да отива на това, което гледам...
Скрит текст:
Така като ви чета…..дано е и ферментирала Joy

# 1 776
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гълъбина нещо леко се е объркалА, не Алек да и спечели сърцето, а тя за неговото трябва да се потруди. Все пак е един мъж с 26 парчета избрани по "специални критерии".

# 1 777
" На мен ми е по-важен дзън-дзън да има" - психолог на деца в училище.
Срам ме е.
Е тя не е на работа в момента, в шоу е и прави шоу.
Разбира се, ако се абстрахираме от фактите за тези момичета ще гледаме резила три месеца.
Колко е скъпа една почивка в този курорт, толкова ли не могат да спестят или да накарат някои батко да ги заведе там, че трябва да се излагат в праймтайма на БТВ за една почивка...

# 1 778
  • България
За да си направят такива корекции имат body dysmorphia. Не само французойката имат нужда от психиатър.

# 1 779
А пък аз си сипах боза, за да отива на това, което гледам...
Скрит текст:
Така като ви чета…..дано е и ферментирала Joy
Бе добра е, ама свършва и ще извадя едно 50 градусово, че трябва нощта да се изкара някак след това, което видяхме тази вечер.

# 1 780
"Не бе ние ти се радваме." .. ама говорим тихичко злобно за теб. Човека си личи какъв е когато коментира в моменти, които няма нужда от неговото мнение.

# 1 781
  • Варна
Записвам се в темата. Simple Smile

"Дзън- дзън" от жената с перата. Не съм учудена, а шашардисана. В ступор.🙄

# 1 782
То въпросът е коя я слуша главата?
Онази, програмистката Надя и гримьорката Васка до тук май са читавите...

# 1 783
Влезе и Джия

# 1 784
Последната дама подари много приятен подарък.  👏

Общи условия

Активация на акаунт