Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 242
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 785
Последните две са хубави. Уау!

# 1 786
Какви са тези моми, втора и трета употреба

# 1 787
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ама вярно тази вечер са ги подбрали като от психодиспансер, всяка следваща е по-луда от предишната.

# 1 788
Прекалиха тази вечер и тази година като цяло с кастинга. Сякаш нацелиха ерген, ама нямаше нужда от такова freak show. Ивелина и Мими ми се виждат най-нормални. Милена е особена душа, със сигурност чувствителна и чаровна.

# 1 789
Булката трепА! Вече не мога да повярвам на това, което гледам!

# 1 790
  • Melmak
Баш това си помислиииих

# 1 791
  • София
Това последното момиче, парфюмеристката, чак ме натъжи! Не е за този формат, милата! То при нея нито глас, вито визия. Прилича ми и звучи като старица!
Тази жена също има право на щастие ... защо да не се пробва? Сама ли да стои?

Твоят ник е като на една от любимите ми групи Lady Antebellum (които бяха принудени да си сменят името на Lady A, заради някакъв расистки скандал в САЩ).
добре, хубаво..ама след цяяялото представяне ...обръща се и по задник... Много аристократно Cold Sweat

# 1 792
Готина е тази Мими и има много красиви очи.

# 1 793
Мими и Кристина са приятни за гледане

# 1 794
"Ще се срещна с третият ми съпруг".
🤔 Мммм...обещаваща визитка. Миглена Ангелова има конкуренция

# 1 795
Християна е срам за града ни и за учителската професия!Тя не е и учител,де,нищо че така се зовЕ🤮А че се напи вече е очевидно

# 1 796
Нани прилича на по-руса Неделя Щонова!

# 1 797
Какви са тези моми, втора и трета употреба
Ми то като ги слушаш, след първото здрасти вече са решили, че ще се женят.

# 1 798
Тази, шльокавицата, изглежда като краварка в ТКЗС от соца. Гумени ботуши и липсват и просто мирише на тор от нея. Егати дивата селянка!

# 1 799
  • София
Какво точно значи "работя на висока позиция"? Секретарка? ИТ? Толкова е висока тая позиция, че и тя не знае каква е...

Общи условия

Активация на акаунт