Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 192
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Melmak
Чакайте, коя е скрила за детето?
Нани, която говореше с Алек преди рекламите. Надежда Вишева се казва.

Ааа, разсеях се за момент, че станах да взема нещо за хрупане. Ами.. сигурно ще му сподели по-напред след няколко срещи. То ще е малко криндж “здрасти, имам дете от един грък”.

# 1 876
Юристката пак изложи гилдията...

# 1 877
  • Melmak
От хайлайтъра ли всички по-стари изглеждат сбръчкани? Тази последната направо и се вкопа пачия крак и назолабиала. Какви 30, лъжат...

Прожектори, жега, много грим, алкохол, който още ги кара да се поти. Миииииии пот-ват се и лъсват.

# 1 878

Ааа, разсеях се за момент, че станах да взема нещо за хрупане. Ами.. сигурно ще му сподели по-напред след няколко срещи. То ще е малко криндж “здрасти, имам дете от един грък”.

Ама тези работи се казват още в началото, не като налапа въдицата отсрещната страна, че после става тъпо (за детето имам предвид).

# 1 879
Ама кефи ме как се зъби Алек Smile

# 1 880
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кой е къдравия човек с акцента от рекламата със Стоичков?
Да не е Горан Брегович?
Същия Grinning

# 1 881
Реакциите на Алек са ми леко плашещи 😬

# 1 882
  • тук и там
Чисто визуално не я намирам за хубава Нани ,има ужасен нос,но поне е приятна за слушане.

# 1 883
  • София
Много ми е любимо някой да говори за себе си в 3 лице . Изглежда досадна.

# 1 884
Наистина не знам дали да го гледам тоя сезон. Каста е покърте…

# 1 885
  • Street of Dreams
Алекс ако е чел края на Парфюмът да внимава 😆

Начи, мами, сигурна съм, че тази жена са я пуснали само заради коментарите тук 😅😅😅

# 1 886
  • Melmak

Ама тези работи се казват още в началото, не като налапа въдицата отсрещната страна, че после става тъпо (за детето имам предвид).

Мии не знам, ще е много странно да го изцепи от нищото. Ама все тая, Нанито е от симпатягите. Нормална изглежда.

# 1 887
Най ме кефи, че тия моми нЕмат мигли пИпИрУди!

# 1 888
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Толкова злополучна първа вечер с такива екземпляри и изцепки не е имало, ужасТ.
Ергенът не спира да си показва всички 42 зъба и сливици и му личи, че иска да избяга оттам.

# 1 889
Баш като нормална не я виждам Наниту. Първо посвети почти цялата си визитка в плюене на бившите си родственици. Доста нелепо предвид, че това може и сина ѝ да го гледа. После си разказа живота на Алек, пропускайки факта, че има дете.

Общи условия

Активация на акаунт