Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 955
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 100
Голямата метла следващия път.

# 2 101
E ,Шермин е по-добре от Мартина .

# 2 102
Ехааа-наистина ли следващия път 4 ще изгони -какво щастие Simple Smile Дано не се разочаровам Simple Smile)

# 2 103
Виктория трябва да изгонят като вид милосърдие.

# 2 104
"Хора, какво е това?" - хеликоптер.. летателно средство, подобно на самолет, но не точно. 😏

# 2 105
Специално гледах има ли слушалка на ухото Алек. Има в дясното ухо, което не дават в кадър.

# 2 106
  • Melmak
"Хора, какво е това?" - хеликоптер.. летателно средство, подобно на самолет, но не точно. 😏

Вертолетаа, хеликоптера, спонджоб мечос.

# 2 107
От вчера се чудя на кого ми прилича ергена и се сетих - на Веселин Плачков на млади години.
Ако си гледала миналия сезон на Един за друг- Петър от семейство плиткови.

# 2 108
Тази Екатерина голяма лигла ще излезе, какви са тези драми и сълзи? Нали има роза.  Маги не ми харесва визуално изобщо бе хора..
Валерия просто не мога да я понасям, все още не съм сигурна защо хахха

# 2 109
Абе коя е тая при Виктория, Маги и украинката? Не мога да я позная без грим 😄
Моника

# 2 110
За мен Шермин е едно безкрайно самозабравило се момиче, което има муцунка скрита зад огромните силикони, които вре пред носа на хората.
Какво значение има кой я е чукал или ползвал за каквото там я е ползвал. Това НЕ И дава стойност.
Много неприятно момиче.

# 2 111
Маги ми напомня на Йоана Йоко:
Скрит текст:
Първо впечатление, визуално най-симпатична ми е Васка, след нея Екатерина, Валерия, Йоана, Надя, Барбара и Киара, които имат хубави очи.
От втората група момичета, може би Силвия ми допада, макар че гледаше малко странно.
Виктория е наистина 1 към 1 с Габриела от 1 сезон.
Нормално е да има слушалка в ухото, има сценарии, а и едва ли ще запомни имената на всички 26 момичета, предполагам е запомнил тези, които са му направили впечатление.

# 2 112
От вчера се чудя на кого ми прилича ергена и се сетих - на Веселин Плачков на млади години.
Ако си гледала миналия сезон на Един за друг- Петър от семейство плиткови.
Не съм го гледала.

# 2 113
Мария/Мери/Мими добре ги соли. Хем весела, хем не прекалява с простащината.

# 2 114
  • Melmak
Маги не е топ красавица и е доста коригирана. На външен вид не е уау, Нанито е грозноватичка с тоя окепазен нос. Обаче на фона…

Ясно е, че има 1-2 красиви наистина. Но все пак нали уж не е само красотата.

Общи условия

Активация на акаунт