Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 944
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 115
  • През девет планини в десета...
Мис първо сако досущ кат хигиенистка в офис. Да не е от братята.

# 2 116
лека, забавни хорица! не плачете много за ергена и до след. сряда🐾

# 2 117
Ние сега вперено гледаме Маги и Нани, защото им тръгна още преди старта приказка. Има хубави момичета и от другите

# 2 118
  • Paris
И в следващият епизод ще и показва стаята ли? От бързо ще се започват този сезон 😀

# 2 119
  • Melmak

Май е само солариум.

# 2 120
Не съм изчела коментарите от тази вечер, но да споделя моите впечатления.

Нани е изключително харизматична. На снимките в Инстаграм не ми хареса особено, но всъщност е много красива и нежна. Маги ми харесва като характер, а и външността ѝ е приятна.

Виктория - пълен ужас. Изобщо не ми се коментира злобата ѝ. А и ми стана зловещо като “шпионираше” диванчето.

Шермин - направи лошо първо впечатление, сега е още по-лошо. Не знам защо си позволява да се подиграва толкова грозно с външния вид на хората.

Жената с парфюмите (не ѝ запомних името) според мен е психично болна. Не е редно да правят шоу на гърба ѝ!

Теа даваше заявки да е поне забавна, сега е просто надута.

За дуото Христиана и Мери имах надежда да са забавни като Габи и Елисавета, но без обидите. Като гледам промото за следващия епизод обаче, май ще са едно към едно.

Кой още… А, Екатерина. Още в самото начало си помислих, че е много лабилна, сега вече съвсем ми прилича на Милица по характер. Че ѝ скулите са ѝ същите.

Украинката не е хубава, а Кристина Горджъс изглежда не на 27, а на 42… Другата Кристина пък с тази прическа ми беше като Луна, иначе е ок. Впечатление от характерите на тези три не можах да придобия.

# 2 121
Виктория трябва да изгонят като вид милосърдие.
Да, така е! Във футболните среди явно няма много жени, като не броим тези, които си ги поръчват на купоните и липсата на реална конкуренция явно е накарала самочувствието на Викито да литне до висините. Ще и повлияе наистина благотворно едно изгонване навреме. И да, милосърдно е за всички! Хем тя ще има шанс да се осъзнае, хем ние ще се спасим от нея! Две в едно!

# 2 122
Била ,като канален плъх  каза дзън дзън за цър пър:grinning:JoyJoy.Мен ме забавлява Християна  и има  добри попадения ,но само да не  натрясква толкова много до излагация.

# 2 123
Маги Томова ми е позната, чудех се от къде. Била е в Националната лотария по Нова тв. В лице не е красавица, но има най-хубаво тяло от всички моми там.

# 2 124
Чак я съжалих. И от компанията ми получи "комплименти"... Миналата година не са избирали чак такива участнички и пак имаше драма. Това е ненужно.
Виктория трябва да изгонят като вид милосърдие.
Да, така е! Във футболните среди явно няма много жени, като не броим тези, които си ги поръчват на купоните и липсата на реална конкуренция явно е накарала самочувствието на Викито да литне до висините. Ще и повлияе наистина благотворно едно изгонване навреме. И да, милосърдно е за всички! Хем тя ще има шанс да се осъзнае, хем ние ще се спасим от нея! Две в едно!

# 2 125
Мен Милена с парфюмите ми е симпатична. Ясно, че не е за това предаване, но в фин човек. Струва ми се и адекватна на фона на много други

# 2 126

Синхроните след първата седмица.

# 2 127

Май е само солариум.
Стегнете се бе хора! Само от едното мярване вчера ви написах, че трябва да сме политкоректни и ромките имат право на излагация!

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 23:23 от Enisa60

# 2 128
Ох, като ги гледам без грим... грам не се грижат за кожата си тези жени. Явно не е само лош грим и кофти светлина.
Христиана е била училищен психолог, не преподавател, до миналата година преди да влезе в шоуто. Не че е голямо успокоение, но поне не е преподавала на децата. Говори се, че баща й полицай я е наместил на позицията.

# 2 129
Плувкинята прилича на Веси Бонева. Нямам търпение да ги видя без грим.
А той коя качи на хеликоптера и отведе в стаята си?

Общи условия

Активация на акаунт