Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 207
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 160
Това момиче Надя , което за мен е най-красиво, нещо не мога да му открия запознаването с ергена и визитката. Превъртах първи епизод, превъртах, но нищо. Confused
Нямаше визитка, но всеки сезон има по няколко без. Виктория Капитонова спечели сезона, а Мика беше трета, но нямаха визитки, в същото време доста с излъчени такива си заминават рано-рано.

# 2 161
Това момиче Надя , което за мен е най-красиво, нещо не мога да му открия запознаването с ергена и визитката. Превъртах първи епизод, превъртах, но нищо. Confused
Нямаше визитка, но всеки сезон има по няколко без. Виктория Капитонова спечели сезона, а Мика беше трета, но нямаха визитки, в същото време доста с излъчени такива си заминават рано-рано.
Ахаааа... значи може би ще има доста материал за тях по-натам, та няма нужда от визитки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 162
Предаването се монтира докато се снима, така че преценят коя да има визитка по това коя смятат, че ще е интересна след като е сниман първия епизод, а не след финала.

# 2 163
А от тази таблица по-горе разбирам, че сезонът се казвал "Изповеди"???

# 2 164
А от тази таблица по-горе разбирам, че сезонът се казвал "Изповеди"???
Изповеди е синоним на синхрони.

# 2 165
Е не е едно и също, но... окей. Да го бяха кръстили синхрони. Да видим как пак ще натрапват едни и същи хора (като Елисавет и Тутанкамион миналата година) за сметка на други, на които почти не дават синхрони и зрителите не могат да им запомнят имената.

# 2 166
Това Шармин май е псевдонима за бизнеса.Някъде четох,че момичето се казва Анна.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 00:36 от NOmerci

# 2 167
От вчерашните Васка, а от днешните Нани. Не е красавица, но не знам защо ми е симпатична. Маги нещо не ми харесва. Жената с парфюмите не е лошо да си потърси адвокат. Вкарали са я не за сейр, а за гавра...за сейр има вече 1 главна дзън. Абе всякакви извръщения има в този сезон. Дано поне на ергена да му дадат нещо, че с тези физиономии се чувствам все 1 гледам "ТО" на Стивън Кинг 😂

# 2 168
Да, жалко че пропускат на някои да им покажат визитките. На тази снимка ми прилича малко на Бесте Сабри.
Май и на Мартина не я показаха.

# 2 169
Надя прилича на Капитанова, особено в профил.

# 2 170
Харесвам парфюмеристката

# 2 171
Супер неестествено ми е мъж на 28, ергенче уж хубавец да се заглежда по жени с над 5 години по-възрастни от него, пък даже някои и с деца. Това е в графата на статистическата грешка по принцип.

Аз като мъж в топ 3 по външен вид слагам: Валерия, Екатерина и Васка.

# 2 172
Това е тенденция, не е изключение, и е отдавна. Пълно е с подобни двойки, а и без да са двойки, момчетата на тази възраст просто си падат по по-възрастни жени и с по 10 години. На него много му личи, а на Валерия като изказването "Кой харесва възрастни жени" беше доста жалко.

# 2 173
Не знам къде я видя тази тенденция.
Аз съм на възрастта на Ергена така да кажем и сред моите познати, приятели, неприятели максимума е някой да излиза с жена 2-3 години по-голяма от него. Масово са или на една възраст или жената е по-малка. Това си е естественото и това все още е и много по-често срещаното.

Нека да е жалко, но това си е истината. Мъжете главно предпочитат по-млади от тях и красиви жени, жените главно предпочитат по-възрастни от тях и успели мъже.

# 2 174
Всъщност - сега разгледах на Милена снимки във Фейсбук и не изглежда каквато я изкараха в епизода, съвсем обикновено момиче.

То, вярно, че има един лаф, че никой не е толкова хубав колкото във Фейсбук, нито толкова грозен като на снимката за личната карта, ама все пак...

Мнението ми е, че гръцките гримьорки са се изгаврили с нея (нарочно или не). Disappointed

P.S.  Не знам защо ми носи малко вайб на Банда Банда.

Общи условия

Активация на акаунт