Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 188
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 145
Кака му е руса.

Предлагам да направим анкета за най-харесван ерген.

# 2 146
  • Пловдив
На мен пък Нани ми прилича на Нети (на Дони жена му) 🤔

# 2 147
Да, да! Тъкмо се чудех.

# 2 148
Кака му е руса.

Предлагам да направим анкета за най-харесван ерген.
Недей, че на Витя съвсем ще му приседне след като днес участничките заявиха, че са "в сезона на най-красивия ерген".

Между другото имаш почти персонален shoutout от Комеди клубът, както и целият форум. Извиниха се, че не са казали, че инфото им е от тук, не са знаели, но поздравиха хората, които са си направили труда да издирят и съберат участничките преди да почне предаването.

# 2 149
Къде може да се гледа епизода ? Телевизора ме предаде.

# 2 150
Да, хората са жестоки. Защото в България има много красиви жени без филъри в устните. Тая година сякаш на мода е да се обезобразяваш. Е, наистина, има някои, които заслужаваха да ги изтрият, като оная дропла дето сравни участничките тая година с ТЕЛК състав, но в повечето случаи напълно разбирам защо хората са толкова негативно настроени. Са, помните тутанкамона от миналата година, тая година го умножете по 10. Каста е просто отврат, досега почти няма момиче, което да ми харесва освен дамата със късата зелена рокля [сори, не мога да запомня толкова имена накуп].

# 2 151
А вие чухте ли, че Шерминатора е излизала с Tyga 😎

# 2 152
И Алек Монополи. Не го бях чувала... Но добре, много хубаво за нея предполагам. 😁

# 2 153
  • Melmak

Ехееее

# 2 154
  • Paris

Синхроните след първата седмица.

Някой може ли да обясни какво е това?

# 2 155
  • Melmak

Синхроните след първата седмица.

Някой може ли да обясни какво е това?
коя колко синхрони има.

# 2 156
Не е изброена тук, значи не се брои. 😂
https://m.whosdatedwho.com/dating/tyga

# 2 157
Това момиче Надя , което за мен е най-красиво, нещо не мога да му открия запознаването с ергена и визитката. Превъртах първи епизод, превъртах, но нищо. Confused

# 2 158
Сега гледам епизодите най-накрая и много ми харесва ергенът този път направо ако бях свободна щях да се запиша 😀 засега Магдалена и Надежда са ми симпатични, а Теа ме забавлява. Така наречените "млади момичета" са много компенсирани и много завиждат на Маги че има самочувствие. Христиана, Барбара и Шармин са много противни и се надявам да ги изпидуркат бързичко.

# 2 159
  • София

Шермин при целия зор да изкара останалите прости и ограничени, не успя да блесне с нещо кой знае колко по-различно. Не е най-острият нож в чекмеджето и тя. По принцип са ми странни и смешни хора, които броят и майчиния си език към тези, които владеят. Ми то оставаше да не говориш родния си език. Joy

Не че нещо, ама на Шаро майчиния език не ще да е български, нали. Като нищо и някой от дядовците и да се е казвал баш Шаро, сега като се замисля. Аристократката тя Joy

Общи условия

Активация на акаунт