Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 055
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 235
На Барбара поведението и е отблъсващо, ако ще и на Анджелина Джоли да прилича, за мен и външно не е красива, държи се като простакеса.

Обаче Тея как сви платната и рязко спря с простотиите като влезе Христина Laughing

# 2 236
Не слушах визитката на Маги, тя има ли дете?
Има дъщеря.
Има племенница, дъщеря е на сестра й.

# 2 237
И стилистите на предаването се подиграват на Виктория. За нас зрителите угодия няма, хем били неестествени, хем, когато някой е с по-груби черти, започват нелицеприятни сравнения. Всеки се изреди да "рита" по нея. Жените обикновено бързат да си подобрят външността. Затова и младото поколение расте с абсурдни представи за красота. Рано-рано започват с интервенциите. В Инстаграм използват хиляда филтъра. С течение на годините хората сме станали още по-повърхностни и стандартите ни за външен вид са се вдигнали до небесата, именно защото повечето жени имат поне нещо правено по тях. И после пищим защо младите момичета си причиняват тези неща. Ами ние сме виновни.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 23:36 от Alucard

# 2 238
  • София
Така, да се изкажа Simple Smile

Голям сеир, цирка като цяло ми харесва, признавам, че превъртях 1/3 де.
Ергенчето е сладурче, иде ми да му нащипя бузките Simple Smile бие Витя и Генчо. За сега Wink
Момите са криндж, мила моя майно льо, а константата какмубешеимето, дето рецитира тъпи истории, го прескачам.
Нито Нани, нито Маги харесвам, и двете са обикновени бръмчалки, може би едно ниво над Шакирата, сигурно поне ценоразпис нямат. И тази година добре застъпено ромско присъствие, да живее дайвърситито!
Ще има сеир. Дзън-дзън!
Имената трудно ще запомня, но то и предстои големия розорез, за другата седмица - 2-3 кутии носни кърпички ще си подготвя.

# 2 239
  • тук и там
Сряда и четвъртък ли ще го дават само?
В промото за следващият епизод, Нани му казва че има дете,какво като е премълчала на първата среща.
Лудото червено пиле от Кюстендил, на визитката си, когато беше с къса коса и без този  ужасен грим, беше симпатична за мен.Кога успя да се напие така?Преди да ги качат в колите, къде ги държат ? Със сигурност на място с много питиета..

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 09:54 от Кайсия

# 2 240
  • София
Включвам се с впечатления от втората партида Laughing

Нани - изглежда възпитана и умна жена. В лице не ми допада, но иначе е женствена и с хубаво тяло. Алек много я хареса.
Маги - за мен е комбинация от Елена и Сашка, но засега основно демонстрира положителните им качества и не ме дразни. Няма да се учудя, ако това се промени обаче. Иначе е елегантна и разбирам защо Ергена я хареса на този етап.
Онази дето много плямпа - видно е че са търсили новата и подобрена версия на Габи. Доста е проста и се държи като пълна селянка, но понякога ми е забавна. Явно ще търсят конфликт с онази другата, която физически прилича на трол. Вероятно това ще е една от ранните линии, докато започната да се изявяват фаворитките.

Повечето други не ми бяха запомнящи и определено не мога да кажа нещо положително. На Алек доста му личи кои харесва. Забелязвам обаче, че не визията е водеща при него, както беше при Евгени и гледа доста характера.

# 2 241
Много хора се погнусиха от тази отворена уста, това би трябвало да е достатъчно как изглежда отстрани. Човек трудно ще избяга от навиците си.
Никой не е казал, че трябва да ходи с костюми, но личи, че това не е неговият стил.
Просто не им се получи в изграждането на "милионерския" образ.
Ако на даден мъж стилът и работата му  са костюмарски, изобщо няма да е там.

# 2 242
Не мога да подмина граматически неправилното говорене на Алек и Надежда и по-конкретно възвратното притежателно местоимение "си": ".... да намеря жената на живота си..." или "... да отгледам детето си..." Trollface

# 2 243
И аз това се чудех. И според мен има повече логика да сподели, ако види, че има тръпка между тях. Иначе по тази логика трябва да споделя на всеки симпатичен ерген, с който се запознава. "Аз съм Нани и имам дете. Гледа ли втората част на Дюн?" 😁

Сряда и четвъртък ли ще го дават само?
В промото за следващият епизод, Нани му казва че има дете,какво като е премълчала на първата среща.

# 2 244
Даваха миналогодишните моми по BTV. Направо ми се видяха "нормални" на сегашния фон.

# 2 245
Отишла в Гърция на море, влюбила се и останала там 10 години.
Каква романтичка само.Joy
Ааа да, той случайно имал хотели на плажа и богато семейство, което и се бъркало в живота.
Каква драма, направо пуснах сълзи.
Ами да се беше влюбила в продавача на царевица, никой нямаше да ви се меси.

# 2 246
Тази година, имам известни подозрения, че някой от продукцията има зъб на Алек. Толкова страховит подбор на дами. Предните години поне на влизане успявах да си кажа, че еди коя си ми е допаднала...тази година за нито една не успях. Но да си бъда честна, на мен и Алек ми е неприятен, та са си тамън. Някъде по клюкарските сайтове пишеше, че не избирал никоя накрая, разбираемо би било Grinning

# 2 247
Отишла в Гърция на море, влюбила се и останала там 10 години.
Каква романтичка само.Joy
Ааа да, той случайно имал хотели на плажа и богато семейство, което и се бъркало в живота.
Каква драма, направо пуснах сълзи.
Ами да се беше влюбила в продавача на царевица, никой нямаше да ви се меси.

Хи хи Joy
Криси кукувицата от Варна ми е много позната, но не се сещам от къде.

# 2 248
Не слушах визитката на Маги, тя има ли дете?
Има дъщеря.
Има племенница, дъщеря е на сестра й.
Това ли е племенницата?
Скрит текст:

# 2 249
  • Street of Dreams
Не разбирам нищо от риалитита, но ми се струва, че поне две вътре са актриси. Едната е Дзън-дзън - прекалено нормална ми изглеждаше с късата коса и децата, спретната, с хубава прическа - не просто някой, който ей сега си е махнал грозните екстеншъни. Другата е парфюмеристката - не че няма всякакви странни хора, но си живеят в техния свят и нямат интерес към риалитита.

Двете руси спрягани дами никак не са ми симпатични. Виждам в лицата им само корекциите им и шини - просто ми вадят очите постоянно. Неестествени са ми лицата им, сякаш с променени черти. Не разбрах как жена на 30+ след един най-обикновен разговор каза - "това ми е най-хубавата среща в живота" - направо я съжалих, какви срещи е имала до сега? Другата пък и гръцкия й брак - дето си осъществила детската мечта да се омъжи за богат чужденец и да живее в голяма къща като принцеса, но оппа - въобще не си е дала сметка в какво се забърква и него, семейството му и детето. Ами много често са така гърците - живеят в големи семейства много традиционно и да, майките се месят, гостите си влизат - просто култура, познавам много такива. Ако не ти е по вкуса и не ти се връзва в приказката - не се жени и не раждай. Те няма да се променят заради теб,понеже от поколения живеят така.

Алек до тук не ме дразни - както казах има положителна нагласа и успява да накара всяка да се чувства добре, каквато е - няма по-добър начин да отпуснеш и опознаеш една жена. Пример - професия Скорпион му се оплаква как не на всеки му харесва тази зодия и той с контра - "Това не е вярно!". Може да е нещо дребно, но е мъжкарско да вземеш мрънкащ негативен разговор и да го насочиш в позитивна посока. Тя веднага светна.

Общи условия

Активация на акаунт