Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 055
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 220
Нани все пак излъчва някаква топлота, става ти симпатична, но Маги нищо такова не излъчва. И да не бяха брекетите пак щях да се чудя какво някой намира в нея.
Хрумна ми да не би освен кодова дума "сестра" да има и код "зъби" в това предаване.

# 2 221
Не слушах визитката на Маги, тя има ли дете?

# 2 222
Той ако беше добър актьор Алек,  щеше да си обере малко хихикането, че и сливиците му видяхме, и жълтите зъби...Даже му личи, че не е носил костюми през живота си, още като седне и се изсулва надолу по дивана, и сакото му се набира нагоре и не се сеща да се пооправи. Нулева стойка. Да бяха му сложили едни спортни дрехи, щеше да му е по-удобно. Кой знае от кое село са го изкопали това момче.

# 2 223
За колко време са снимали предаването? Някак не ми се връзва мениджър на висока и отговорна позиция, каквато претендират да имат някои участнички, да отсъства 3 месеца от работа…

# 2 224
Най много се ядосвам, че не слагат зодии на участничките и ергенът, та да почнем този анализ

Сложила съм ги малко по-назад.

# 2 225
Според мен са му добре зъбите , защо трябва да са бели като сняг . Изглежда много добре , според мен му отива руса жена .
Повечето не успях да ги запомня .

# 2 226
Той ако беше добър актьор Алек,  щеше да си обере малко хихикането, че и сливиците му видяхме, и жълтите зъби...Даже му личи, че не е носил костюми през живота си, още като седне и се изсулва надолу по дивана, и сакото му се набира нагоре и не се сеща да се пооправи. Нулева стойка. Да бяха му сложили едни спортни дрехи, щеше да му е по-удобно. Кой знае от кое село са го изкопали това момче.

И защо трябва да се съобразява и да не се смее? Естествен човек ли искате да гледате или режисиран киборг?
И колко мъже ходят в ежедневието си с костюм?

А относно зъбите, кое щеше да е по-добре да бяха вкарали Благо, че момите вечер да го намират по зъбите в тъмното Joy

# 2 227
Виктория за мен е 99,99 % от ромски произход. А украинката имам подозрения, че е била мъж.

# 2 228
Ясно е, че и това с шефската позиция, е ала-бала. Алек е красиво момче, но напр. въобще не е мой тип. Понеже е нарочен за новия ерген, всички припадат по него. Красотата е субективна и това, което се харесва на мен, не се харесва на други. Някой беше споменал каква изящна красавица е Барбара, но за мен не е- грубовата, излъчването й е провинциално, за поведението- отвратително и отблъскващо. Като се има предвид в каква среда вирее, не е изненада. Прави ми впечатление на каква почит са изключително дългите коси почти до кръста, макар и изкуствени. На мен ми крещи чалга.

# 2 229
Много хора се погнусиха от тази отворена уста, това би трябвало да е достатъчно как изглежда отстрани. Човек трудно ще избяга от навиците си.
Никой не е казал, че трябва да ходи с костюми, но личи, че това не е неговият стил.
Просто не им се получи в изграждането на "милионерския" образ.

# 2 230
Не слушах визитката на Маги, тя има ли дете?
Има дъщеря.

# 2 231
Определено Маги ми е по-симпатична от Нани. Не харесвам, когато някой говори с този леко лигав и “сериозен” тембър, с който говори Надежда.

Прави ми впечатление, че в този сезон няма големи красавици, както беше в предните два. Много са ми еднакви и личи, че са го подбирали 50 нюанса луди - Валерия, Миленчето, г-ца обичам-традиционното-семейство-и-се-боря-за-правата-на-жените, Екатерина, която реве още от първата вечер, и двете психоложки, и други разбира се… не се учудвам че ще се крият ножове.

# 2 232
Двете MILF- ки определено повече докарват вид 40+, отколкото 30+.
Не ми допадна Нани как се жалва от семейството на бившия си във визитката, а после изобщо не споменава за детето си. Излиза, че май са й пречили бившия и родата му да си живее като тийн омъжена. И двете с Маги с едни и същи джуки и филъри.

# 2 233
Ясно е, че и това с шефската позиция, е ала-бала. Алек е красиво момче, но напр. въобще не е мой тип. Понеже е нарочен за новия ерген, всички припадат по него. Красотата е субективна и това, което се харесва на мен, не се харесва на други. Някой беше споменал каква изящна красавица е Барбара, но за мен не е- грубовата, излъчването й е провинциално, за поведението- отвратително и отблъскващо. Като се има предвид в каква среда вирее, не е изненада. Прави ми впечатление на каква почит са изключително дългите коси почти до кръста, макар и изкуствени. На мен ми крещи чалга.

White trash естетика е това. В този сезон е силно, няколко момичета са в тази категория. Барбара прилича на Ивана на промоция от Лидл. Само че Ивана от преди 20 години.

# 2 234
... И сестрите, Памела мечтаела за бизнес( нищо конкретно), заучени фрази за мъж джентълмен , а тя предлага само две гумени гърди и една празна глава.
Не се сдържах 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт