Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 148
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 175
жените главно предпочитат по-възрастни от тях и успели мъже.
Аз пък такива жени не познавам. Явно живеем на различни планети. Моите наблюдения са, че харесват по-млади мъже

# 2 176
Този път ергенът е наистина много сладък, приятен като обноски и харизматичен... Иначе още отсега виждам Кукушев как му имитира усмивката.Simple Smile))

# 2 177
Тази година, формата е пародия.
Гледам.Sunglasses

# 2 178
Не виждам нищо неестествено жената да е по-голяма от мъжа, както Мануна отбеляза това е съвременната тенденция. Проблемът тук е, че тези жени изглеждат страшно амортизирани и по-големи отколкото са. За спряганите за фаворитки Маги и Нани говоря. Не са толкова по-възрастни от ергена, но от толкова хиалурон и силикон са се докарали на приличат на чучела.
Иначе и двете имат обноски, приятни са за комуникация, изглеждат много мили и разбирам защо ги е харесал.
Отделно ми се струва, че въпреки заявката му, че харесвал естествени жени, той определено си пада по тези с корекциите. Сам покани тези с най-бруталните такива и много им се възхищаваше и направо точеше лиги по тях.

# 2 179
На пръв поглед харесвам Васка, Маги и Надежда. Може би повече Маги. Като изключим Васка, която за мен е красиво момиче, другите две госпожи не се вписват изобщо в личния ми шаблон за красота, обаче има нещо магнетично за мен и в двете, особено сякаш в Маги. Нещо в усмивката ѝ има може би, което ми действа много на емоционално ниво.
Нищо чудно да е предпочел “лелите” пред тия девойки, някои от тях хубавки наистина. От повечето лъха простотия, дори от красавицата Валерия.

# 2 180
Здравейте, уърлай пърсънс!

След скучния пилотен епизод, този направо ме зашлеви през лицето Joy

Маги и Нани
Скрит текст:
На общия фон са ми симпатични, леки, обрани и сравнително нормални. Държат се дамски, ако ми позволите да цитирам класѝка.

Но в лице не са ми топ. Маги е като дете от тайната любов между Нети и Мисис Маскве Антония Петрова, а и двете имат недотам удачни намеси, които ги състаряват излишно. Иначе Нани е с направо момичешки излъчване, енергия и глас.

И все пак не разбрах кому бяха нужни трепетите и сърцебиенето и превъзнасянето при първа среща с човек, който допреди 30 минути не е знаел, че съществуват. Марта от първия сезон ги слага в джоба си и по външен вид, и по поведение — държеше се на ниво спрямо ситуацията, опита, възрастта и семейното си положение.
За парфюмеристката
Скрит текст:
ми е много жал и участието ѝ е абсолютна гавра. Изглежда фин и незлоблив, ако и малко ексцентричен човек с готини интереси и обща култура. Мястото не ѝ е там, но се надявам поне да си рекламира парфюмния бизнес успешно, ако има такъв. Между другото мега яка професия.

Също така има хубава фигура и великолепна коса. От типа, за който Наоми Кемпбъл каза в един епизод на Britain’s Next Top Model, “You can’t buy hair like that.” И вместо да ѝ направят един страхотен кок тип Кейт Мъдълтън и да ѝ дадат една елегантна рокля, я пуснаха да вее коси като самодива и я курдисаха в това червено перде с гол задник. Пълна подигравка.
Виктория футболистката
Скрит текст:
Много злобна, както и малката Валерия. Била четвърто поколение софиянка. От кой квартал, “Христо Ботев”?

Обаче много ми хареса сребърната ѝ рокля, много арт деко. Стоеше ѝ добре и на тенът ѝ много отиваше, както и червеното червило. Другото сте го казали.
Християна
Скрит текст:
Пълен потрес и нагледен пример за младите момичета до какви поражения на физиката, интелекта, психиката и личността води алкохолът. Успя да накара Теа и Шермин да изглеждат като Елеонор Аквитанска и Исабела Кастилска до нея.

А пък баща ѝ бивш дипломат. Българският дипломатически корпус ще се окаже интересно място, имайки предвид криминалните хроники от последните месеци.

Поне е забавна. Теа също. Даже бих казала, че има комедиен талант и си заслужава да го развива, нали е актриса.
Силвия юристката
Скрит текст:
Ето една наистина младолика и естествена 30+ жена, евала за което. И също много хубава коса.

И дотук. Страда от същия неизлечим, хроничен и терминален синдром на отличничката, от който страдаха Мегън миналия сезон и Гълъбина в този. Суха, скучна и далеч не толкова интелигентна, за колкото се мисли.
Психоложката от затвора
Скрит текст:
Силно се надявам да се е записала преди да види Алек. Защото иначе ще се притесня за връзката ѝ с реалността, особено имайки предвид професията ѝ.

Най-искрено и от сърце ѝ желая да създаде семейство възможно най-скоро, но не са това мястото и начинът. Губи ценно време там.
Габриела плувкинята
Скрит текст:
Се държи на положение, не се мята, не се лигави, не си измисля филми и засега поне има адекватни физически и емоционални граници. Приятно впечатление ми оставя.

# 2 181
Това мъжете да си падат по каки, не е от скоро. Имам 3 приятелки от детските ми години, чиито мъже са с по 5 години по-малки и са семейства от поне 15 години. На работа на двама колеги жените им са по-големи от тях. На единия със 7 години. И те са в стабилни семейства от по 20 години, вече. Така че това, че мъжете си падали по младо, не е много вярно. Моят казва, че няма нищо по секси от една 35-40 годишна жена, която знае какво иска Simple Smile

# 2 182
От снощи ми допаднаха Маги и Нани.
Сега вече си обяснявам, защо ергенът ги е избрал.
Християна изглеждаше друг човек, когато я дадоха с децата. Даже лицето ѝ придоби друго изражение. Чак симпатична изглеждаше.
В тая лимонка живеят две личности.
Колкото и да е неприятна шумната ѝ личност, може пък като детски психолог да се справя много успешно.

# 2 183
От всичко само не разбрах защо стюардесата изглеждаше на 40 и как е позволила да я гримират толкова нелепо. На визитката с тъмно червеното червило беше много зле, като 40-годишна добре запазена чанта. А иначе изглеждаше да е симпатична и нормална жена.

# 2 184
На мен Йоана засега ми е сред фаворитките. Явно Алек предпочита руси. Не ми изглежда на 40, по-скоро са ѝ такива чертите. Дано се позаседи, а не като Меган предишния сезон.

# 2 185
Момичета, има ли къде да се гледа епизода от снощи?

# 2 186
✨ЗОДИИ НА УЧАСТНИЧКИТЕ✨
(Втора част)

Магдалена - Дева ♍
Ивелина - ?
Надежда - Лъв (?) ♌
Виктория - Лъв ♌
Моника - Везни ♎
Милена - ?
Христиана - Дева ♍
Силви - Козирог ♑
Мария - Стрелец ♐
Кристина Горджъс - Стрелец ♐
Кристина Добрева - Дева ♍
Мими - ?

# 2 187
  • тук и там
Между другото-фризьорките и гримьорките направо се бяха изгаврили с по-голямата част от момичетата.Масово червени червила и грим , който ги прави с 10 години по-възрастни. Път по средата на косата  и др. Мисля,че ако сами се гримираха и фризираха, момичетата биха се справили по-добре.
Червените рокли също бяха ужасни-тези на червеното лудо пиле от Кюстендил и парфюмеристката например..
За красота-Васка ми е номер едно,  най- приятни за комуникация  Нани и Маги до тук.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 08:27 от Кайсия

# 2 188
Гледах само до Кюстендилската слива. Алекс точно едно изражение е заучил за всички. Само за нея не успя да си сложи дежурната усмивка и да замаже някакъв комплимент.

# 2 189
За мен кастинга тази година е топ. От младите най-лошо първо чувство ми остави Валерия(съжалявам за загубата, но е много надменна и злобна и има нужда от сериозна психологическа помощ преди пороците да я погълнат напълно)
Пожарникарката има излъчването на Дениз от първи сезон
Теа, абсолютно кухо парче(веднага се присламчи до Шаро да я вкара в бизнеса)
Васка, достатъчно умна да си премъчи, че е участвала в конкурси за красота
От ден втори Маги ми хареса най-много, просто е самоуверена и това се забеляза още с влизането... Нани ме отблъсна, че уж е горда майка и синът и бил най-важен, а си замълча за него на първи разговор(и не ми е довод, че българските мъже се плашели)
За Християна, вярно простакеса, но имам усещането, че притежава чувство за справедливост и емпатия липсваща при много от обърканите девойки там. Мария с разводите ми е забавно, но някак май се познаваха с Християна от преди това(пак мое мнение). Дамата с парфюмите дано успее професиолнално да се реализира, а на визитката я накараха да изглежда като пълно куку
Онази от бфс, какво да ви кажа... Разбирам, защо искат смяна на ръководството...А за тази с последната роза, съм си я кръстила Буратино, ужасен и злобен характер има и и личи(само как са и напльоскали мигльоците и изглежда с полуотворено око, страшна стойкаджийка) И сестрите, Памела мечтаела за бизнес( нищо конкретно), заучени фрази за мъж джентълмен , а тя предлага само две гумени гърди и една празна глава. Сестра и изглежда по-обрана, но си мисля, че тя ще е в центъра на скандали(як врат и мъжка енергия)

Общи условия

Активация на акаунт