Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 226
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 325
А аз гледах коментара на Елена и приятелката й. Общо взето ни бяха чели хаха. Много ми хареса Елена външен вид, поведение, коментарите й също бяха премерени и интересни. Приятелката й е по-не ми хареса като коментари. Но изгледах почти цялото, а обикновено не си падам по такива неща.

# 2 326
  • София
Къде са тези коментари? Simple Smile

# 2 327
Къде са тези коментари? Simple Smile

Дяволче, има лайф в профила на Елена в Инста.

# 2 328
Вчера тв работеше и бях пуснала Ергена, докато оправях децата за лягане.
Тригодишният ми син каза за парфюмеристката, че е грозна леля, защото има голям нос, но пък не е лоша като вещиците и може би и хубава може да стане.
За лелята с коня ме попита защо не се качва пак на коня и да си ходи.
Малкият на две години си избра изцапаната кака, че да я изкъпе ( Християна с татусите).
Деца...
Няма да са подходящи за тв ергени- много бързо ще съсипят предаването 😆
Аз си избрах Васка. Искаха да я викаме у нас да си играят с нея 😁

# 2 329
Не сме коментирали Мери, ако не и бъркам името. С двата успешни брака завършили с развод. Хаха, това много ме накефи като формулировка. Та тя при идването си много ми хареса като излъчване. Много народен човек с приветливо излъчване. И изведнъж от раз се сдуши с кюстендилската слива и  почна долно злословене по адрес на Виктория с което направо ми падна в очите.

# 2 330
Гълъбина не мисля, че е лоша жена, обаче за мен нейният подход беше малко ексцентричен с показалката, явно е искала да направи запомнящо се първо впечатление, но си вкара автогол.

# 2 331
Гълъбина не мисля, че е лоша жена, обаче за мен нейният подход беше малко ексцентричен с показалката, явно е искала да направи запомнящо се първо впечатление, но си вкара автогол.
Аз съм пропуснала това с показалката и бях страшно учудена защо тази симпатична, нормална, интелигентна жена я отстраняват.

# 2 332
Аз съм пропуснала това с показалката и бях страшно учудена защо тази симпатична, нормална, интелигентна жена я отстраняват.
Тръгна да му показва на статив с една показалка как да спечели сърцето й като презентация.

# 2 333
Другата седмица се очертава хубава сеч! Нямам търпение да се понамалят малко бройките, надявам се да се отсеят и качествено, не само количествено!

# 2 334
Аз съм убедена,че тази дъска на Гълъбина беше от сценаристите .Не моженда си толкова смотан,за да си поставяш подобни изисквания преди да сте се запознали. Но гледайки останалите по-добре изискванията отколкото "дзън дзън"Което също по сценарий ще стигне почти до края,за сеира

# 2 335
Според мен дзън дзън няма да стигне почти до края, някъде между 17 и 13 място й давам.

# 2 336
И аз в началото мислех, че може да е режисирано това с дъската и показалката, но едва ли. Някои момичета дойдоха без подарък, не се сетили какво или не сметнали за нужно. На 2 пък подаръкът им беше един и същ (танц). Ако беше режисирано, едва ли щяха да се повтарят или пък изобщо да липсват.

Според мен Гълъбина, знаейки че Алек е бизнесмен, е решила да му дръпне една презентация в стил “бизнес развитие”, за да го впечатли. Не се получи обаче.

# 2 337
Пуснах си лайфа с Елена, но нямам нерви да го гледам. Моля някой да преразкаже частта с Валерия!

# 2 338
Какъв бизнесмен е Алек?  Добре, че е син на баща си.

# 2 339
Малко клюки:
Цитат
Междувременно „Уикенд" дочу, че въпреки че е милионер и има сериозен бизнес, наследен от баща си, Александър Младенов бил страшна циция. Той си правел стриктно сметката и избягвал да харчи пари за щяло и нещяло. Не си купувал никакви дизайнерски дрехи, a обличал конфекция от магазина. Освен това се стискал да си купи скъп и представителен автомобил от ранга на „Мерцедес", „Ауди" или БМВ, а карал по-семпъл джип „Мазда”. Когато бил на ресторант с по-голяма компания пък плащал само своята сметка. Той оставял повече от символични бакшиши на обслужващия персонал. „Не знам коя точно ще му върже. Жените не обичат стиснати мъже - неслучайно от години няма сериозна връзка", одумват го светските среди.

Общи условия

Активация на акаунт