Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 226
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 340
Тая нова мода с подаръците и  презентирането не ми е любима. Па гримьорка, па пожарна кола… Голям цирк. На Алек май повечето неща му се сториха нелепи.

# 2 341
Аз сега гледам, до Милена съм, много ми е странна. Тази от БФС пък фризьора я мрази. Grinning

# 2 342
Ще видим..веднъж я поотдръпнаха ,че стана зле положението,ако не се напие зверски,докато не я издържат-ще стои.
Не ,че Гълъбина ми харесава-неее.Но изглеждаше по -нормална. Аз съм си за Васка и как беше програмистката Simple Smile

# 2 343
Има ли някъде визитки на участничките? Със снимки.

# 2 344
# 2 345
Няма да се изненадам Алек да е стиснат. Нали казват, че богатите имат, защото не обичат да дават 😃

# 2 346
Сливата ще я държат до дупка да създава интрига.
Моята номинация е Васка, но честно казано сякаш не е подходяща точно за този типаж мъж. За съжаление ще трябва да се гледа от самото начало режисирано прехласване по Маги-Нани и това е.

# 2 347
Малко клюки:
Цитат
Междувременно „Уикенд" дочу, че въпреки че е милионер и има сериозен бизнес, наследен от баща си, Александър Младенов бил страшна циция. Той си правел стриктно сметката и избягвал да харчи пари за щяло и нещяло. Не си купувал никакви дизайнерски дрехи, a обличал конфекция от магазина. Освен това се стискал да си купи скъп и представителен автомобил от ранга на „Мерцедес", „Ауди" или БМВ, а карал по-семпъл джип „Мазда”. Когато бил на ресторант с по-голяма компания пък плащал само своята сметка. Той оставял повече от символични бакшиши на обслужващия персонал. „Не знам коя точно ще му върже. Жените не обичат стиснати мъже - неслучайно от години няма сериозна връзка", одумват го светските среди.
Това не е шокиращо. Единствено, ако е вярно, би било хубаво да черпи от време на време и да оставя бакшиш. Wink. Другото е по-скоро положително.

# 2 348
Тази година нямам нерви, а май и интерес да следя всичко. Даже снощи изпуснах някои моменти. Въобще установих, че това свръхвманиачаване в риалитита не ми влияе добре на нервната система. Някой, ако има желание, ще ми е интересно да преразкаже лайфа на Елена.

# 2 349
  • София
Олеле, не носел маркови дрехи, не карал БМВ и не плащам сметката на всички в ресторанта... страшен стисняр, наистина Laughing Но съм сигурна, че много от навитачките за него ще бъдат искрено разочаровани.

# 2 350
Гълъбина стресира Алек с всичките тези правила/планове и подточки. Жени, ако изкате да уплашите един мъж е ако още в началото зададете 'бизнес план за връзката ви' Не знам тя ли е решила да направи това първо впечатление по този начин или някой и е дал този съвет, но си вкара автогол.

Не стана ясно защо е изгонена Гълъбина, но много се съмнявам да е заради тези правила / планове, които му изчете като лекция. Тези "подаръци", подозирам, че на 99% са измислени от сценаристите и предполагам, че Алек много добре го знае.
Но да, щеше да е хубаво Ергените да дават малко обосновка (дори и да е изсмукана от пръстите), защо точно това е изгоненото момиче от всички таласъми вътре.

# 2 351
За дамитИ може да отвърже кесията Laughing

# 2 352
Гълъбина не мисля, че е лоша жена, обаче за мен нейният подход беше малко ексцентричен с показалката, явно е искала да направи запомнящо се първо впечатление, но си вкара автогол.
Тези неща са по сценарии.

# 2 353
Аз на мястото на Алек бих я измила първо тая слива..както и да е. Стигнах до визитката на кюстендилската дива. Защо говори така тая жена?  Те другите са образцови дами след тази особа. Grinning

# 2 354
Не съм гледала немския Ерген, но си спомням , че участничките бяха обсъждани като топ мацки, с които мъжете си мечтаят да излизат. Този сезон (в България) определено не е това случаят. Не мога да разбера защо се опитват да правят чак толкова евтино зрелище.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 17:00 от Alucard

Общи условия

Активация на акаунт