Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 055
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 370
Тази статия за Алек трябваше да излезе преди старта на предаването, сума народ щеше да се ОТпише от участие.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 14:43 от dia4ti

# 2 371
Аз искам да излязат с имената си мъжете дето са 'и купили на тая къща и кола. Grinning

# 2 372
Ми то една почна със зодията, друга с драмата, трета с образованието. Но почти на никоя не се получи добре. Нито на него.
Като каза за зодията, се сетих, че в австралийската версия имаше една, която като чу че ергенът е астрофизик му отговори, че тя е близнаци. 😁 Милият беше толкова шашардисан.

# 2 373
Отишла в Гърция на море, влюбила се и останала там 10 години.
Каква романтичка само.Joy
Ааа да, той случайно имал хотели на плажа и богато семейство, което и се бъркало в живота.
Каква драма, направо пуснах сълзи.
Ами да се беше влюбила в продавача на царевица, никой нямаше да ви се меси.

Че после дошли и роднини да видят детето вечерта, когато тя бил по пижама. О , драма!

# 2 374
По-скоро акцентът беше върху това, че в тоя момент кърмила бебето, което пак си е съвсем в реда на нещата.

# 2 375
  • Берлин
На мен този ерген не ми е симпатичен. Прилича ми на червенобузо хлапе. Прехласването на пираните в къщата по него ми е странно. И по-възрастните жени стоят до него нелепо. Нищо против нямам възрастовата разлика. Просто това нахилено бузанче не е дорасло за жена с разлика. И от тази гледна точка всяка сцена на Алек с някоя кака ми е смешна и абсурдна. Няма какво да даде на каките точно този ерген.

# 2 376
  • София
По-скоро акцентът беше върху това, че в тоя момент кърмила бебето, което пак си е съвсем в реда на нещата.
Аз не бих била очарована свекър ми или девер ми да нахълтат в стаята докато кърмя. Така че въпрос на разбирания. Мерси съм за такава роднинска близост.

# 2 377
Подкрепям Etoile, че не е редно да не се зачита личното пространство на майката, особено в дните след раждането. Помня колко недоспала бях, как ме болеше всичко, чувствах, че нищо не правя както трябва. Дори собствената ми майка ме напрягаше тогава, какво остава да ми влиза цялата рода да ми зяпа зърната.
А и това е само пример на Нани как не са я зачитали, 100% е имало много други конфликти, за да се откаже от мъжа си. От хубавото трудно се бяга.

# 2 378
Аз не бих била очарована свекър ми или девер ми да нахълтат в стаята докато кърмя. Така че въпрос на разбирания. Мерси съм за такава роднинска близост.
Това едно на ръка, но не беше ли акцентът най-вече върху това, че тези били някакви братовчеди на мъжа ѝ, които тя дори не познавала до този момент. И те просто си влязли у тях, докато кърмила и то в 10 часа вечерта? Или нещо грешно съм запомнила?

При всички положения аз не бих изтърпяла някой да си влиза и излиза у нас както му е удобно. А пък ако не го познавам - съвсем, сигурно е бил много плашещ момент.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:24 от Lilly_85

# 2 379
Аз също нямам фаворитка на първо четене. Единствено харесах Йоана като поведение и представяне пред Алек. Но едно е ясно- нахалните и пробивните успяват не само в този формат, но и в живота. Нито Надя, нито Йоана, нито пожарникарката, нито екзотичното скромно момиче ще успеят да стигнат до финал. Васка обаче ми се струва скрита лимонка, която тепърва ще се разгърне.

# 2 380
  • Варна
Включвам се в темата, следа с интерес. 🤗
Аз съм фен на Маги Томова още от преди Ергенът и честно казано малко се изненадах, че участва. Готина мацка е, но не я виждам много до Алек. Не смятам, че си подхождат, поне според видяното до момента.
Опивах се да открия инстаграма на дзън-дзън и попаднах Статия от вестник Марица през 2015-та :

Дали става въпрос за същата Христина Манова?
В иг има коментари, че е от Кюстендилско село и била фризьорка, която развалила някакво семейство🤔.

# 2 381
  • Валенсия
Това момче ще понесе страхотни подигравки заради урунгелите, които му пуснаха! Ще го сцепят и  приятели и съвсем непознати.

Трябва да си страшно нечитав УРУНГЕЛ (вътрешно в себе си), за да напишеш в публичен форум, че еди коя си друга жена е урунгел!

Елементарен коментар. Още по-елементарен ако е отправен от жена към други жени.

P.S. А ако някое аверче на "това момче" го "сцепи" от подигравки, горещо бих го посъветвала незабавно да си смени кръга от приятели. (А ако и той участва с подобен изказ, би бил по-голям комплексар и от тях).
Така както съветвам и други душевни урунгели да се научат на малко уважение, ДОБРОТА и смирение. Wink
От клавиатурата е много лесно да се бълват змии и гущери.
Хайде със здраве.

# 2 382
Lemons, и преди беше излязла подобна информация за нея

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:18 от Alucard

# 2 383
Тя не е ли Христиана?

# 2 384
Може ли линк на влизането и представянето на Гълъбина, че никъде не намирам. Хубава е, но явно с нещо го е отблъснала

Общи условия

Активация на акаунт