Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 040
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 385
Най-вероятно си е чиста Христина, ама за предаването е решила да си лепне по-фино звучащо име.

# 2 386
Надето ми е красавица, ама тоя разговор за 6 деца ми дойде малко в повече. Grinning Ама, всеки си има различни мечти.

# 2 387
Христиана е, сигурно става въпрос за същата и е просто журналистическа грешка.

Аз се чудя дали е дъщеря на д-р Румен Манов (нали каза, че е дъщеря на депутат). За политическите му деяния нямам наблюдения, аз го знам изключително компетентент историк и галерист, направил много за Кюстендил в тази насока.

Ако е така, то тя напълно ще му разбие репутацията и доброто име… Явно покрай работата е “изпуснал” дъщеря си - очевидное колко е разглезена, да не говорим за селяндурския (да не се бърка със селски!) изказ и възпитание.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:54 от Lilly_85

# 2 388
Дипломат, а не депутат.

# 2 389
Хм...значи Нани даже е и излъгала.
Колкото до споменаването на детето, аз не смятам, че за една майка темата за детето й може да е нещо твърде лично, за споделянето на което чак да трябва да се търси специален момент. Повечето майки с радост говорим за децата си.

# 2 390
По темата с Нани и споменаването на факта, че има дете си спомних за Марта от първия сезон. Тя мисля, че каза на Виктор още на първия разговор, че има дъщеря и тн. Но не виждам и драма, че Нани не сподели снощи. Както се вижда ще го направи на втория им разговор.

# 2 391
За Христиана по-скоро бих приела, че е фризьорка, отколкото психоложка.

# 2 392
Дипломат, а не депутат.
Хм, може и друг да е значи. Но подозирам, че са роднини, “Манов” не е често срещана фамилия, а Кюстендил е малък град.

# 2 393
При първия епизод и всички трейлъри останах с впечатлението, че по-"възрастните" ще са жертвите на сезона, но, така като гледам, направо са си демоните. На едно момиче на 20 могат да се простят определени неща, но вече на изградена жена - сори. Grinning

# 2 394
На мен пък ми стана интересно как за десет години, не е разбрала ,че са такова свободно и лудо семествто гърците, а чак след като родила детето, тогава се усетила.

# 2 395
Каза, че преди раждането на детето не са им се месили и са си живяли добре.

# 2 396
Всъщност те би трябвало да са поживели заедно и след раждането. Тя спомена, че е от три години вече в България, а детенцето май е на 9 г.? Не слушах много внимателно, де. Може и да бъркам.

# 2 397
  • София
Детето не е бебе. Май е на 9. Не е чакала 10 години, родила го е в началото на връзката. Поне аз така разбрах.

# 2 398
10 години е живяла там, преди 3 години се е върнала, детето ако е на 9, значи 4 години са били заедно, преди да роди.

# 2 399
Тази Криси https://www.instagram.com/christina.gorgeous/  - гримьорка/сценаристка също въобще не ми допадна.
О, извинявам се, и певица била.
Голямо самочувствие и визуално не ми е лицеприятна, макар да личи, че тренира.
Снимките обработени пак до неузнаваемост.
Предвид, че е гримьор, поне да се беше погрижила кожата ѝ да изглежда добре под тоновете грим, има начини.

Общи условия

Активация на акаунт