Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 183 992
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 400
На мен пък ми е чудно как така я е оставило това голямо влиятелно семейство да се чупи с детето.

# 2 401
Детето каза, че е на 7, а тя е на 34, т.е. го е родила на 27. Преди това не са имали проблеми. Явно е дала шанс 2-3 години преди да се прибере в София.

# 2 402
  • Варна
Тази Криси https://www.instagram.com/christina.gorgeous/  - гримьорка/сценаристка също въобще не ми допадна.
О, извинявам се, и певица била.
Голямо самочувствие и визуално не ми е лицеприятна, макар да личи, че тренира.
Снимките обработени пак до неузнаваемост.
Предвид, че е гримьор, поне да се беше погрижила кожата ѝ да изглежда добре под тоновете грим, има начини.
То колкото и да тренираш, като са къси краката тялото няма да стане хубаво никога.Стегнато да, но не и красиво. За кожата съм съгласна, да беше се гримирала по-умело. Такива трансформации с кофти кожи съм гледала в каналите, неузнаваеми , а на нея всичките и пори и пъпки се виждаха.

# 2 403
А другата Кристина - https://www.instagram.com/kristina.dobreva_/ - пък раздава съвети за "поведение и обноски към всяка дама, родена да изпъква в обществото".
Гледайте и се учете Laughing

# 2 404
Христиана е, сигурно става въпрос за същата и е просто журналистическа грешка.

Аз се чудя дали е дъщеря на д-р Румен Манов (нали каза, че е дъщеря на депутат). За политическите му деяния нямам наблюдения, аз го знам изключително компетентент историк и галерист, направил много за Кюстендил в тази насока.

Ако е така, то тя напълно ще му разбие репутацията и доброто име… Явно покрай работата е “изпуснал” дъщеря си - очевидное колко е разглезена, да не говорим за селяндурския (да не се бърка със селски!) изказ и възпитание.

Дъщеря на дипломат, не депутат и от много влиятелно семейство.
Има един от Кюстендил, който е бил в водач и на политическа партия, специалист по Национална сигурност. Не помня добре, но Христиана каза , че е завършила нещо такова…. Възможно е да е негова дъщеря. Очакваме някой запознат от Кюстендил да се включи 🙃

# 2 405
  • София
Може ли да качите зодиите и профилите на участничките в началото на темата, защото така е много сложно да бъдат намерени из страниците с коментари.

# 2 406
Из стария ФБ на Христиана. 🤢
Скрит текст:

Този дали е с къщата или с колата? Или просто просташкият вайб ги е сближил.

# 2 407
А другата Кристина - https://www.instagram.com/kristina.dobreva_/ - пък раздава съвети за "поведение и обноски към всяка дама, родена да изпъква в обществото".
Гледайте и се учете Laughing
Тази Кристина е гледала влизането си с Виктория Капитонова - явно с приятелки.
Виктория /мургавата/ я видях на снимка в профила ѝ с Валерия сезон 2. Също така е пуснала стори да ѝ се зададат въпроси, на които да отговори /доколкото може/. Добре говори и се изразява. Била е в една стая с Християна /за която чух и в епизода/, с Мария /за нея съм изпуснала/ и други е имало, но не каза. Общо взето не може да отговори хубаво на въпросите.

# 2 408
Приятелки са с КаПитонова, да, в инста има клипчета с нея на яхта с други карачки... Всичките са овързани, майко мила. Почти роднини са си, щото едни и същи мъже си ги менкат.

# 2 409
Сега разбирам какъв сценарий е написала. С т'ва клякане в началото 🔞. Аз съм от Варна и от снощи си блъскам главата откъдея знам тая. Но не е от X фактор
Хи хи Joy
Криси кукувицата от Варна ми е много позната, но не се сещам от къде.
Може би от участието ѝ в Х фактор Joy https://youtu.be/TxlFZqJCnIQ?si=chAGmTrwAxI8zfhv

# 2 410
Здравейте!
Направих няколко опита да получа инфо кой всъщност  е новият ерген, ноо греда!
Какъв бизнес има, от къде е ?
Като цяло ми се струва доста измислен образ. Моля, ако може да споделите малко инфо.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 16:41 от Ellinor*

# 2 411
Визитките на момичетата (епизод 2) в "Ергенът" с опит, брак и деца
https://ladyzone.bg/ergenat/alexandar-mladenov/vizitkite-na-ucha … uDSZwihANOt1LcwUE

# 2 412
  • Бургас
Откъде тези хора имат такова самочувствие? Scream

# 2 413
Откъде тези хора имат такова самочувствие? Scream
Знаят, че предаването не го гледат много хора Satisfied

# 2 414
Здравейте!
Направих няколко опита да получа инфо кой всъщност  е новият ерген, ноо греда!
 Какъв бизнес има, от къде е и прочеее. Като цяло мис в струва доста измислен образ. Моля, ако може да споделите малко инфо.
Занимава се с логистика, семеен бизнес било. Някоя от дамите тук даже беше намерила името на компанията - не е някоя от супер известните.

Интересното е, че няколко пъти се казва колко обича да пее и дори на едно от момичетата спомена, че цял живот се занимавал с музика. Нищо чудно затова да е цялата работа с влизането му в “Ергенът”. След още някой друг епизод ще запее като славей и ще започне да търси участия…

Общи условия

Активация на акаунт