Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 055
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 250
Отишла в Гърция на море, влюбила се и останала там 10 години.
Каква романтичка само.Joy
Ааа да, той случайно имал хотели на плажа и богато семейство, което и се бъркало в живота.
Каква драма, направо пуснах сълзи.
Ами да се беше влюбила в продавача на царевица, никой нямаше да ви се меси.
Предполагам си мъж и няма да разбереш, но точно след раждането жените се чувстват най-уязвими и определено имат нужда от спокойствие, за да могат да се погрижат за бебенцето си. Всеки мъж, който проявява поне малко емпатия, знае минимум в този период да се съобрази с нуждите на майката. Поведението му тогава е показателно.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:38 от Alucard

# 2 251
Харесва ми жената с парфюмите, защото е интересна като персонаж и поднася различна информация. 😊 Ясно е, че там любов няма да има, но ми е любопитно по какъв начин би реагирала на емоциите вътре- адекватно или недотам…

# 2 252
А тази Кристиана защо беше без грим? Това ми се видя странно, предвид дискотечния аутфит от визитката ѝ.

# 2 253
Моля продукцията догодина да вкара нормални участнички. И с тях може да се заформи драма. Няма нужда от прекален криндж.

# 2 254
И аз това се чудех. И според мен има повече логика да сподели, ако види, че има тръпка между тях. Иначе по тази логика трябва да споделя на всеки симпатичен ерген, с който се запознава. "Аз съм Нани и имам дете. Гледа ли втората част на Дюн?" 😁

Сряда и четвъртък ли ще го дават само?
В промото за следващият епизод, Нани му казва че има дете,какво като е премълчала на първата среща.
Вярно, забравих, че търсят сериозната и истинска връзка или тръпка, все тази и понеже говореха за дълбочина, магия, сметнах за логично да споделят повече за това, какво им е важно и т.н.

Не мога да не съм иронична при тази пародия Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:23 от Tsugumi_

# 2 255
  • тук и там
Нани  е трябвало да изгледа "Моята голяма луда  гръцка сватба",преди да вземе грък.Щеше да и спести драмата.  То там май се жениш и за родата, освен за избраника или избраницата..

# 2 256
  • София
Ааа да, той случайно имал хотели на плажа и богато семейство, което и се бъркало в живота.

А, свекървите не е нужно да са богати, за да се месят Joy

Допълвам се - парфюмеристката явно е новата Зори Джи, Тея пък е Милица. Маги я готвят за новата жертва. Интересно ми е Алек каква роля ще им в конфликтите след Евгени, който го игра раздавател на социална справедливост.

# 2 257
Парфюмеристката ми е 1/1 със Зорница от сезон 1, помните ли я? Simple Smile

# 2 258
Прочетох коментари, че не е било нормално жената да е по-възрастна и някакви подобни. Не разбирам тези двойни стандарти. Значи няма проблем, ако сега едно 20 годишно момиче е с чичо на 40, на никой няма да му направи впечатление, но ако жената е по-голяма с 6-8 години е някаква драма. Той не е на 14-15, за да има нещо нередно, на 28 години е, жените не са на по 50 години, че да е странно или да има нещо нередно, те са на 30-36. Наистина не разбирам, аз ли нещо не съм наред или някой хора са със страшно ограничено мислене...
Съжалявам, просто не се сдържах да не се включа по темата.

# 2 259
Скрит текст:
И аз това се чудех. И според мен има повече логика да сподели, ако види, че има тръпка между тях. Иначе по тази логика трябва да споделя на всеки симпатичен ерген, с който се запознава. "Аз съм Нани и имам дете. Гледа ли втората част на Дюн?" 😁

Сряда и четвъртък ли ще го дават само?
В промото за следващият епизод, Нани му казва че има дете,какво като е премълчала на първата среща.
Вярно, забравих, че търсят сериозната и истинска връзка или тръпка, все тази.
Може да го пита и дали е чел Пруст или гледал Тарковски.
Понеже говореха за дълбочина, магия и сметнах за логично да споделят повече за това, какво им е важно и т.н.

Не мога да не съм иронична при тази пародия Simple Smile
Но тя ще му сподели на тяхната "втора среща". Те досега са си разменили пет изречения. И сигурно и за гръцката драма ще разкаже, но не става от вратата, както направи Валерия.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:30 от Alucard

# 2 260
Аlucard, пет изречения, но пълни с разтърсващ смисъл и просветление за ролята на този мъж за цял живот 😀

# 2 261
Не ги слушах много. Повечето не ги слушам. Остана ми от Елена. 😁

# 2 262
Парфюмеристката ми е 1/1 със Зорница от сезон 1, помните ли я? Simple Smile
Тази според мен я бие по всички параграфи.

# 2 263
Хи хи Joy
Криси кукувицата от Варна ми е много позната, но не се сещам от къде.
Може би от участието ѝ в Х фактор Joy https://youtu.be/TxlFZqJCnIQ?si=chAGmTrwAxI8zfhv

# 2 264

А, свекървите не е нужно да са богати, за да се месят Joy

Допълвам се - парфюмеристката явно е новата Зори Джи, Тея пък е Милица. Маги я готвят за новата жертва. Интересно ми е Алек каква роля ще им в конфликтите след Евгени, който го игра раздавател на социална справедливост.
Тея няма нищо общо с Милица. При Тея имаше самоирония, Милица се вземаше надериозно през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт