Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 121
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 265
  • София
Прочетох коментари, че не е било нормално жената да е по-възрастна и някакви подобни. Не разбирам тези двойни стандарти. Значи няма проблем, ако сега едно 20 годишно момиче е с чичо на 40, на никой няма да му направи впечатление, но ако жената е по-голяма с 6-8 години е някаква драма. Той не е на 14-15, за да има нещо нередно, на 28 години е, жените не са на по 50 години, че да е странно или да има нещо нередно, те са на 30-36. Наистина не разбирам, аз ли нещо не съм наред или някой хора са със страшно ограничено мислене...
Съжалявам, просто не се сдържах да не се включа по темата.

За мен 20-годишна с 40-годишен чичко не е нормално. Стана ми мъчно за жената на коня, която се е мъчила толкова време да има деца, но не ми се струва подходяща за млад мъж, който мечтае за семейство. Нека опита, разбира се, но по-вероятно е да се разочарова.

Младите пък за съжаление явно са ги подбрали от този типаж, който могат да предложат единствено младостта си, и им е непонятно с какво една жена на 30+ може да ги отвее. Но най-тъжното е, че след още няколко годинки те наистина ще са изхабени и застаряващи, без привлекателни качества, за разлика от други жени на 30+, които имат качества и имат с какво да продължат да привличат мъжете.

# 2 266
Стана ми мъчно за жената на коня, която се е мъчила толкова време да има деца, но не ми се струва подходяща за млад мъж, който мечтае за семейство. Нека опита, разбира се, но по-вероятно е да се разочарова.
Тази 44 годишната и аз не разбрах с какъв акъл се е записала, тя и дивиденти от шоуто едва ли ще има.
Трябва да си върха в своята възрастова категория, че да се пробваш с толкова млад Ерген, а тя няма нищо необходимо за това шоу, сложили са я да крепи статистиката за многообразие.
С толкова ниски шансове още и се чудя
Явно ще излезе от хората, които не приемат обратна връзка от Реала

# 2 267
Не слушах визитката на Маги, тя има ли дете?
Има дъщеря.
Има племенница, дъщеря е на сестра й.

Здравейте,
И аз останах с предварителното впечатление, че има дете.
Няма, така ли?
Във визитката нищо не каза, което ми говори, че наистина по-скоро няма

# 2 268
Има две кученца. Май няма деца.

# 2 269
  • тук и там
То доста народ не е там заради ЕргенЯ. Тази на коня, мисля също. Може би ще се опита да се покаже като човек  , един вид самореклама, представяне, а със известноста-има шанс и за повече познанства и кандидати евентуално. Ако покаже ,че е свясна, разумна и приятна  жена,  току-виж и е станала интересна и навън.
На тази възраст, с тази професия-колко ли подходящи мъже среща навън? Едва ли са много.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 10:55 от Кайсия

# 2 270
Едно нещо не разбирам, абсурдно е
Как влизаш в тв шоу докато още караш ортодонтско лечение със старите метални шини
В нормалните страни няма публична/шоубз. лице което да го прави, освен ако не е известен от вече 10г и не се налага в един момент.

Относно шините (или брекети ли са, не знам какво са) - и аз това се чудя, толкова ли нямаше вариант да ги махне за шоуто?
И колко време изобщо се носят едни такива шини? Йоана-Йоко откак я знам и тя все е с такива шини на зъбите и не знам има ли намерение изобщо някога да ги маха Rolling Eyes
Дразнят ме тези шини и мен, но момичето я намирам за красива и интересна. Изглежда по-интелигентна от останалите "мадами".

Христиана от Кюстендил - изобщо не знам откъде я намериха тази селска пръчка. Израстнал съм в Кюстендил и да, често говора на жените там е малко по-груб, но тази е дъното на дъното. Ясно е защо са я вкарали - заради сеира. А, и доколкото виждам по Фейсбук профила ѝ, тя изглежда си е била във връзка по време на заснемането на Ергенът, та явно хич не ѝ е за Алек...

За момичето с парфюмите и мен ме е жал, че се е набутала там. Много скоро ще започнат да я подиграват останалите кифли, публиката също. Много грозно от страна на продуцентите, че вкарват такива типажи изобщо. А самата тя хич ли пък не си дава сметка къде отива Disappointed

Ергенина засега ми е по-скоро симпатичен и мисля, че доста добре се справя. Но много материал има за гонене...

# 2 271
Извинете, но колко време ще продължи ортодонтското лечение не си го избираш сам. В зависимост от възрастта, на която сложиш брекети, и колко тежък ти е точно случаят, можеш да ги носиш 1-2 години, но в някои случаи отнема 4-5 години. Можеше да сложи прозрачни - да, по-скъпи са, но щом Маги е мениджър ли какво на “известно столично заведение”, би трябвало да може да си ги позволи.

# 2 272
Наредили сте ги, ха ха. Май една няма която да е уау. Двете спрягани за успешни във формата - Маги и Надежда не ми харесват. Особено Маги ми прилича на хамстерче, сори за сравнението. Тясно лице, щръкнали ушички, малки зъбки и то с брекети.. Но поне дава заявка за интересна личност. Другата ми е лигаво създание с мяукащ глас и с високо мнение за себе си. На която не ѝ се било случвало любов от пръв поглед само сега с ергена... а и преди 10 г с гръка дето отишла на екскурзия и бам.. останала там.. от пръв поглед. 😁
На Васето залагам аз, ако той ѝ обърне вниманието, което заслужава.
Екатерина е хубава също, но лабилна ще излезе.
Милена в първите 2-3 минути се ококорих и разхилих и после веднага ме заля вълна от съжаление. Горкото второ Зори Джи, дано отнесе по малко подигравки.
Трябва да има някой за майтап и изкуствени скандали, но не и някой, който да ме втрещява от простотия и да дразни неистово слуха ми с този глас. Визирам естествено Христина.
Виктория по става за тази роля, нищо че е нелицеприятна, на май ще е в ролята на злобарката.

# 2 273
Браво на Иван и Комеди клуб, че проявиха човечност и отбелязаха, че тези мемета са гадни спрямо участничката.

# 2 274
  • София
Нямам абсолютно никаква драма с брекетите. Даже се изненадвам от коментарите по темата.
Похвално е че е решила да си коригира зъбите и даже според мен е много добре, че е влезнала с тях. Може да провокира и други жени да се погрижат за зъбите си. Сигурна  съм че има много, които се притесняват точно заради подобни коментари като тези тук и не успяват да съберат смелост.
Грам не ми е гнусно, гнусни са ми кривите жълти зъби на Виктория.

# 2 275
В бтв в момента се сбрали едни дами, заедно с Айлин и Валерия, и обсъждат ДзънДзън. Защо, бе, хора, я популяризирате тази овца по телевизора? Добричка била, всъщност. 🙄 Защо изобщо такива хора ги показвате на широка публика, защо??? Простотията и дебилизма са издигнати в култ, и се тиражират широко, носят сеир ирсъответно събират публика. Не искам да гледам такива хора, просто не искам. Това не е добре! 😔
Много точно го казахте, евала!

# 2 276
  • България
Много глупави коментари прочетох тук относно брекетите на Маги - те са скъпо удоволствие.
Скрит текст:
Носила съм ги 3 години плътно, имах проблеми със захапката. Ходи се на ортодонт през месец-два и е дълъг процес. По това време имах гаждета, не ги беше гнус да ме целуват, даже го правеха с кеф. Коментари, че било гнусно да целуваш някого с брекети ме карат да се забавлявам искрено.
Другият човек въобще не усеща брекетите при целуването, защото не си прокарваш езика по предната част на зъбите. След лечението вероятно ще ѝ залепят 2 метални пластинки отвътре на зъбите - пак не се усещат при целуването или други дейности.
Един нормален мъж не би имал проблем да се целува с жена, носеща очила, носеща и брекети.

Скрит текст:
Намирам Йоана Йоко за очарователна и красива с брекетите, приятелят ѝ също си я харесва.

# 2 277
  • София
Аз пък се радвам, че жената има смелост да влезе в такова предаване с брекети. И явно наистина си е смелост, предвид коментарите. Вероятно не е никак лесно да прекараш толкова време с брекети, но пък резултатът сигурно ще е страхотен за човек, който не е имал правилно наредени зъби преди.

# 2 278
Да си кажа и аз - тази година сякаш повече са уцелили с ергена. Но за сметка на това пък ни наказват с този невероятен каст Persevere
Радостно е, че следващия път ще отпаднат повечко девойки. Но да видим кои ще са все пак.

На някои даже няма да се старая да им запомня имената, бързо ще изчезнат. Предполагам обаче, че дразнещата Виктория ще се позадържи.

Нямам търпение за първото видео на Кукушев Smiley

# 2 279
Дразнителите, определено ще ги задържат за известно време.
Виктория, Тея, Христина...
Колко девойки трябва да изгони другия път?

Общи условия

Активация на акаунт