Ергенът 3- В очакване на новия сезон!

• 184 168
  • 3 108
  •   1
Отговори
# 2 565
Скрит текст:
Може да е коментирано, но кюстендилската слива тази от дописката ли е?

https://www.lentata.com/page_7230.html

https://www.alarmanews.com/%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0- … B-%D0%BD%D0%B0-2/
Да, за нея става въпрос, но момичето на снимката е нейна приятелка, която също го беше отнесла.

Явно момата като си пийне подпалва моторетката, а когато на среща си има също толкова интелигентен партньор става взривоопасно.
Лошото е, че мъжа не и е бил партньор 😁 Тя му е била любовница, а човека решил да отиде на дискотека с жена си, Х. ги вижда и решава да ги замеря с ледчета…

# 2 566
Жалко е момичетата реално да спят на походни легла и да имат две бани за всички тях. Да ядат шит храна, ако въобще им дадат такава. 2-3 часа сън всяка нощ. Снимки до сутринта.
Жалко е почти всичко да е по сценарий, като се започне от влизанията на момичетата, техните визитки и уж подаръци, реално заповядани от продуцента. Унизителни игри, подадени реплики на синхроните, монтажи, измислени скандали.
Момичетата сами ще се учудят какво ще видят очите им, знаейки, че ситуациите са били различни от излъченото. Всичко за скандала и рейтинга.
Поставени лица, любимки. Когато продуцента се е гушкал още по летището и в хотела с Магдалена, всички разбират предварително, че ще е финалистка. Роли, фалшиви образи.
Жалко е дори екипа да мрази продуцента и още от есента да го дъни с информация за участничките.
Сеир да има. Никаква любов не е целта на формата. Хляб, селяния и зрелища.

Така де, но това все пак е 3-ти сезон. Имали са информация къде отиват.

# 2 567
Сега гледах профила на Маги, гледам, че си е близка с Наско Месечков, Маги Джанаварова. Дори с Джанаварова доста близки приятелки изглеждат.
Едва ли има общо, а може и да сте обсъждали вече, но да кажа Grinning

# 2 568
  • София
Влизането на Маги ми се видя изцяло нагласено. Все едно той знаеше коя идва и беше пренавит в посрещането.
Тя беше изкуствена в представянето си, на срещата също, в тръпките и едва ли не влюбването още в първия миг.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 11:22 от Eiger

# 2 569
Влизането на Маги ми се видя изцяло нагласено. Все едно той знаеше коя идва и беше пренавит в посрещането.
Тя беше изкуствена в представянето си, на сръщата също, в тръпките и едва ли не влюбването още в първия миг.
Да, много лоша актьорска беше всичко. Личеше си, че реакциите са изиграни. То и на промото за сезона показваха Маги поне няколко пъти.

# 2 570
Дори да я гласят за финалистка от самото начало, не разбирам защо толкова бързат още от първия епизод да покажат колко е специална и колко са влюбени. Достатъчно епизоди има, че да може историята им естествено и убедително да се развие без тези демонстрации. Явно толкова си могат.

# 2 571
Момичета (и малко момчета), къде може да се гледа втория епизод? Прегледах десетина страници назад, но не откривам линк или друга насока.

# 2 572
Предаването може да е “тежко продуцирано” в някои отношения. Но лично аз не смятам, че примерно случаят с Христиана и други момичета, и в миналите сезони са били едва ли не - едно шоу. Защо му е на някой да влезне и да се изложи по брутално грозен начин, да обере целия хейт и после да му се налага да се извинява и оправдава?! Не мисля, че един НОРМАЛЕН човек би се съгласил на такова нещо умишлено!

П.С между другото вчера слушах лайфа на Жечев, и чух нещо, което не го бях, може да сте го коментирали тук. Каза, че знае от достоверен източник, че в първият сезон Венета се била изпикала с леглото на Александра и после за това Ергенът я е отстранил.
И аз съм го чувала това, но аз съм чувала версията, че се е изпикала след като са я изгонили докато си е събирала куфарите.

# 2 573
  • USA
Най-после изчетох всичко в темата и изгледах епизодите. За жалост в първите епизоди може да ги съдим най-вече по визия, което само по себе си е малко грозно, НО...

За мен Васка не е толкова красива, за колкото я взеха тук. Хубаво момиче е, но няма нищо УАУ в нея, такива с нейната визия и лице са на шир и на длъж в България. Не означава, че не е добър участник за формата, но като чета бих решила, че става въпрос за Адриана Лима... А в профил е доста несимпатична и клюнеста. Другата, която не ми харесва по визия(освен очевАдните) е Валерия. Тя пък ми е малко всмукната в лицето. А украинката е направо ужас.

Не искам да съм само зла и негативна, затова поне ще кажа, че Екатерина за мен е може би най-красивата, явно защото не е много барната с корекции. А Барбито би била много секси, ако не беше чак толкова грубовата и ужасна.

До характер, май най-много се забавлявам с Теа. Струва ми се откровена по детски и чаровно глуповата. Дори би била красива, ако стайлинга й не беше толкова покъртителен. Въпреки това, никога не бих я спретнала за булка на ергенинъ, просто е забавна за гледане.

# 2 574
Аз за Васка съм съгласна. Има гаден нос според мен, като цяло е буквално нищо особено. Гледам в промото и, че злобничко се хили на подигравки на тема възраст....а и ако наистина продава от балоните по дискотеките...то все повече негативи стават. На мен Валерия много ми харесва визуално, много е екзотична....и до там, за съжаление поведението и е крайно разочароващо

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:10 от LauraPalmer

# 2 575
  • София
Гледах първите два епизода. Изчетох всичките мнения дотук (!?!) Simple Smile и реших, че третия сезон няма да си го причинявам.
Не съм в таргет аудиторията на този продуцент. Простотии, скандали и унижаване на жени - не са ми интересни и няма да гледам. И се надявам рейтингът на този сезон да остърже дъното. Не искам да вярвам, че ТОВА е нещото, което иска да й бъде поднесено публиката.

# 2 576
На мен пък Екатрина изобщо не ми е красива.
Скрит текст:

Цитиридис здраво е пресолил салатата с изказванията си. Че и реве, че бил докладван.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:24 от Lilly_85

# 2 577
  • USA
На мен пък Екатрина изобщо не ми е красива.
Скрит текст:

Цитиридис за пореден път е пресолил салатата с изказванията си. Че и реве, че бил докладван.

Хаха, е то момичето затова не свали очната линия втория ден! С грим си е хубавица.

# 2 578
Здравейте, аз в момента гледам части от втори епизод, защото не го намирам целия в ютюб. Циркът е пълен 😂 Теа и Шермин са ми сладки, Виктория - доста странна, а Християна трябваше да я изгонят служебно. Маги и Нани са интелигентни и образовани и ми изглеждат като принцеси в сравнение с другите

# 2 579
Аз за Васка съм съгласна. Има гаден нос според мен, като цяло е буквално нищо особено. Гледам в промото и, че злобничко се хили на подигравки на тема възраст....а и ако наистина продава от балоните по дискотеките...то все повече негативи стават. На мен Валерия много ми харесва визуално, много е екзотична....и до там, за съжаление поведението и е крайно разочароващо
И според мен Васка не е нещо уау, но е факт, че на фона на много други, изглежда добре и е естествена. Относно това дали продава балони в дискотеката, момичето каза, че учи за фармацевт, защо не се замисляте, че може би нейните родители нямат чак толкова много възможности и тя се опитва да си докара допълнителни доходи, за да си плати образованието примерно? Ако през деня няма време и има други задължения е напълно разбираемо, че е избрала да работи нощем, на фона на други “нощни” професии тази май не е нищо особено. Не знам дали е наистина така, както си мисля, само гадая Simple Smile))

Целия епизод го има в Btvplus, защо се мъчите да гледате откъси в Ютюб?

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:24 от ForestFairy13

Общи условия

Активация на акаунт